Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitza_ro spune:
acum citesc si eu din urma si tre sa zic la Lauraa ca eu sunt exact invers
1,70 cm, 53 kg----------55kg(ash vrea sa cantaresc)...
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
MariaG spune:
n-am citit decat ce-a scris Nally da' subscriu in totalitate : urla Alex de duminica dupa-masa de n-am vazut asa ceva ( serios, imi tiuie urechile)
Am chemat medicul cica n-are nimic si nici dinti n-ar fi, da' eu simt clar ca ma inteapa ceva la el in gura, plus ca are si limba rosie intr-un loc de atata frecat. nu spun ca azi noapte s-a trezit puiul de 3-4 ori. la 4 l-am luat langa mine iin pat ca deja ametisem de da-te jos-urca-te-n pat (noroc ca avem pat maaare - 1,80/2 m si incapem toti comod)
plus ca se mai si super agita si-si baga mainile in gura si ma umple de lapte/branz in functie de cat timp a trecut de la masa
Mai nou se chinuie sa-si ridice fundul de jos
mai fetelor, asa are niste ochi cand plange ca ma apuca si pe mine plansul
ma duc sa-l duc afara poate se mai linisteste
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
gabitza_ro spune:
Maria, imi pare rau de Alexutzu...sper sa se linishteasca caci stiu cum e cand iti urla puiul....mie imi vine sa ma arunc de la etaj(vorBa vine) cand urla Dennis...
mej Vanessa, tare fain povesteshti..parca citeshte o carticica cand povesteshti tu o zi din viatza ta!
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
vanessa ionescu spune:
am revenit si eu un pic. Cata doarme, Andu e la mama (alaturi) iar sotul meu inca nu a venit de la servici (parca am fi in epoca de piatra cand barbatii plecau la vanatoare)
Lili iti multumesc de urare. se pare ca esti singura care s-a dezmeticit, dar inca le las pana mai pe seara cand o sa incep sa urlu
Monet esti o draguta. Imbratisarile sant de la un om al muncii la altul.
Dar sa stiti (cred ca am mai spus) zilele mele bune sunt cand plec la servici. Nu am condica si nu am sef, de aceea imi permit sa ma simt bine. Dar atunci ma mai relaxez si eu putin ca altfel asi innebunii de tot si cred ca le-asi pune perna pe fata barbatilor mei din casa.
nu ati constata ce bine e sa-ti pui un compleu in loc de blugi, sa te fardezi si sa te parfumezi cu parfumul cel bun, nu cu cel de piata (eu asa am parfumurile: de vara, de iarna, de mare, de piata, de servici, de friptura - o sa intelegeti cand o sa ajuinge-ti la varsata mea)
Si Cata e necajit cu dintii. Cu Andu nu am avut problema asta.
Problema mea e alta acum. Vine sotul din dotare acasa de la munca si eu nu am gatit iar nimic. Am uitat. Credeam ca mai am (e si vina lui a pus tava cu friptura in frigider, dar e aproape goala - mananca noaptea pe furis. El cica e la cura si mananca putin la masa si se scoala noaptea si cotrobaie prin frigider. Si eu nu ma prind niciodata.....
cel mai nesuferit moment alaturi de un barbat e atunci cand e la cura sau cand e racit. Sunt infioratori. A, si cand isi lovesc masina. Sa vedeti masina mea, toata e sifonata. Dar a lui daca are o zgarietura e bolnav trei zile.
Iuliana cum e Rares dupa vaccin?
Maai vin diseara poate va sculati din somn
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
alina33 spune:
Gabitza,esti ok cu greutatea da totusi n-as vrea sa slabasc cum slabesti tu(nopti nedormite).La Dragos i se vad si sus dintisorii.Prin gingie adica.Azi niicum nu l-am putut linisti decit cu calgel.Nally la noi functione calgelul.Tare n-as vrea sa il chinuie asa devreme dintii astia.Si acum saliveaza si mai si.Eu am iesit o ora jumqa afara ca deja ma exaspera.Desi e un frig de inghata nasurile.L-am infofolit bine si a dormit super.Ac vrea doar in brate.
Azi a mincat pireu de cartof cu morcov si dovlecel.Asa m-am bucurat ca deschidea singur gurita si nu mai trebuia sa ma rog de el
Acum a baut 30 ml morcov cu 30 de ceai
Pupici bebelusilor !
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Nally spune:
La multi ani Cata!!!!
Sa cresti mare si voinic!!! sa fii cuminte si cu lipici la fete meyyy!!!
Si tu mami sa nu tzipi la noi meyy!! Ca nu a fost cu intentie omisiuneaaa!!!! !!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
monet spune:
fetele-cucuietele,
ietete, ce mai vorbiti voi p-aicea:)...
bun venit, sandy si multa sanatate si bucurii linga raul al tau! imi pare rau ca bebicu n-o prea apucat sa suga tzitzi, uite, ca si la noi (lia si eu) tot probleme au fost si eu m-am muls timp de 4 luni ca o vaca mare. liutza face 6 luni (uaaaaa!!!!!) pe 24 a lunii si desigur ca e pe diverse (morcovi, mere, cartofi dulci, banane si cereale (orez)) de aproape 2 luni. plus lapte praf. asta este. ferice de cele care dau pruncilor laptic de mamic. sa traim, cu toatele!!
alina33, iai, de ce-mi spui ca vreau sa va fac in ciuda cu pozele? iaaaaai, ce ma supaaaaar.... (nu ma supar, glumesc, stai linistita:)). pai, eu v-am dat link-ul direct pentru slideshow. puteti oricind sa-l opriti de pe butonul de stop de-acolo si sa mergeti poza de poza cu 'next'. e mai bine asa?
da, da si lia musca din lingurita de silicon si parca maninca si mai cu pofta asa! pupicei cu dragos!
cu ce ne spune anacami, voi, laptaresele, o sa fiti zeiss (super) in foarte scurt timp. ma refer la grasimi si suncutze. da, asa stiam si eu, ca cele care alapteaza dau mai usor jos din kilele in plus. depinde de la mamica la mamica. eu va tin pumnii si va rog sa mi-i tineti si mie. eu tot adepta dietei cu fructe si legume multe am ramas. o bucatica de piine cind am pofta (nu in fiecare zi, imi suprim eu pofta cu vointa:)).
lauraa, a fost fain la intilnire? chiar, azi e miercuri!
zaraza, mai, ce fantastica esti tu cu 'dieta' usor de tinut! brava! noi (io si sotu', evident:)) ne mai destrabalam asa, pe liniste (ca tot am impresia ca ne aude bebe:) -- dar mai ales cind e bebe la bunici (ceea ce nu se intimpla foarte des, dar mai bine decit mereu cu susoteli:)).
gabitza, ptiu, sa nu va deochi, da' foarte bine ca mergi inainte cu dennis la tzitzi! de-aia esti tu asa o fotomodeala, mai, auzi, 53 de kile! si bebe dennis cu cele 8+ ale lui! sa traiti!!
vanessa, si-atunci ce faci? o sa-i confectionezi lui andu ceva pe cont propriu? sau se gasesc in magazine? vrei sa-ti trimit eu ceva haios de-aici? cred ca se poate prin internet, poate pina in ro. ce zici?
nally, inca un picut si dintisorii nu-l vor mai deranja pe scumpi-sebi! cica numai la primul si/sau al doilea dinte sint bebii mai uriciosi, dup-aia nu mai doare (asa rau). pupicei!
maria, sint probabil dintisorii si la alex. ce sa fie, altceva?! pupici si lui, sa-i treaca repede. vad ca lia nu se grabeste cu dintii....hmmm.
cum a fost la munte?
daca ma credeti, eu sint acasa azi. mi-a fost atita de somn dimineata la 6 cind m-a trezit bebelina ca-i era foame, ca am trimis un email la sefu' meu sa-i spun ca-mi iau o zi libera azi. mai bine asa decit sa cad de pe picioare, nu?. asa ca vom pleca in curind pe-afara (e aproape 12 la prinz. am dormit ca un sac (cu lia linga mine) pina la 10:30am -- ce bine a fost. acuma ma simt ca noua.
va pup si ne mai vorbim noi, stati sanatosi, toti.
mona si lia (24.04.2004)
poze lia mica
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
Lili_B spune:
Fetele iubitele,
Vin si eu cu o propunere-completare la propunerea Laurei: sa scriem nu numai cite kg avem si unde vrem sa ajungem, ci si ce facem zilnic pt. asta. Adica, ce mincam, cita miscare facem, etc. Ca eu de ex., daca o sa mi se faca pofta de ceva bun, la gindul ca vin apoi sa va dau raportul si o sa ma criticati ;-) o sa-mi treaca tot cheful. Ha, ce ziceti, facem asa?
Irinel, ne-a facut mare placere sa ne intilnim si va asteptam oricind pe la noi. Sa stiti fetelor ca Danutz nu este numai un frumusel, dar e si tare cuminte.
Mona, poate reusim sa ne intilnim si cu tine intr-un weekend cit inca mai e vreme frumoasa, ce zici?
Sandy, nu te stresa cu diversificarea. Poate ca inca nu e pregatit. Sau poate trebuie sa ii dai mai mult timp sa se obisnuiasca cu papatul din linguritza. Bianca abia dupa vreo 3 saptamini pot spune ca a invatat sa inghita mincarea ca lumea.
Vanessa, ce figura esti, tare sod povestesti !!! Si zi asa, va pindeste Andu? Mey, noi cind eram mici (eu si cei 2 frati ai mei) cotrobaiam toata casa si am gasit intr-un sertar o gramada de baloane (asa am crezut noi atunci). Bucurie mare pe capul nostru, pe toate le-am umflat si ne-am jucat cu ele. Mai tirziu ne-am dat noi seama ca alea erau altceva...cind a aparut si sora-mea pe lume ;-)
Nally, gata ciorbica, mey bucatareaso?
Noi ieri am chefuit un pic, ca a fost ziua la sotzior. L-am asteptat cu o masa festiva, cu flori si baloane de a ramas . Am baut si niste vin rosu , nu din ala "puterea ursului" ca a lu' Nally, da' bun totusi. N-am baut mult, da' m-am ametit sa stiti.
Na, hai, va pupic acum si sa aveti o zi/seara buna.
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
alina33 spune:
Aha mere acu.Creca din viteza nu l-am lasat sa se incarce de nu mergea manualsi i-am dat pace in slide-show.
Faina treaba cu carticelilli din pinza.P'aci nu sunt.Asa ca rontaie Dragos din astea de hirtie si stau cu okii pe el sa nu le inghita.Circ mai e cind i le iau!!!!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
iuliana c spune:
Seara buna fetelor!
Noi mai tarzior pe aici,de ne-a intepat doc. azi,dar gata am scapat inca 2 luni de vaccin.Rares a plans de cand a intrat doc pe usa,cred ca i-a recunoascut vocea,apoi a mai marait putin dupa intepatura si gata,ca la luat taicasu in brate .Dupa vaccin am iesit asa putin afara cu flacaul ca era pacat sa il tin in casa si acum doarme dupa ce m-am chinuit 2 ore sa il adorm.O sa vad cum o sa mai faca in continuare...
Vanessa,eu m-am luat cu vaccinul lu' Rares si m-am tinut sa iti urez la pt Catalin dar am uitat,asa ca primeste urarile mele asa cu intarziere
Nally of dintisoarii astia.Pupa-l pe Sebi din partea mea!!!Tare mila imi este de el,dar hai ca trece!
Maria,si Alex cu dintisorii se chinuie ,multi pe obrajori!
Iuliana & Rares (12iunie)