Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
pd spune:
La multi ani Catalin!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
mephala30 spune:
Madutza, unde esti mama? Sper ca nu-ti face probleme bebe.Imi pare rau pt. fetele cu bebici la care le ies dintisorii...cand ma gandesc ce ma asteapta si pe mine!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
vanessa ionescu spune:
Nally ai fost daramatoare.
am ras de am lesinat. multumesc pentru intelegere. Iertati-ma ca uneori sunt mai rautacioasa dar sunt mai batrana ca voi si imi permit. Singura mea consolare este ca o sa va treaca.
azi i-am dat lui Cata iar suc de morcov (crud). au fost 30 ml si nu cred ca i-a luat mai mult de 10 secunde ca sa rada biberonul. Dar ii dau cu biveronul. Cred ca e destul de stresat de diversificare ca sa-l mai stresez si eu cu lingurita. Las ca are tot timpul. Andu nici in prezent nu stie sa manance ca lumea cu tacamurile si in afara de palme peste ceafa nu am ce sa-i fac. mai nasol e in vizite. Norocul meu ca e mofturos si sare peste mese, mai ales in vizite. Sa va mai amuz un pic; cand era mic a vazut desene animate cu Tom si Jerry de nu mai manca copilul meu svaiter (cum se scrie nu stiu) ca avea gauri si a trecut soarecele prin el. Nici acum nu mananca, nu din aceleasi considerente dar nu vrea. Sunca avea bube, iar rosile au zgarci. Multi ani mesteca laptele. Asa ca sa va imaginati viata de acum in colo.
Dar ce e cu Eryka, Christina? Pe unde sunteti?
Iuliana, ma bucur ca bebeb Rares a depasit si aceasta zi si chiar m-am distrat cand am citit ca tot ai iesit pe afara azi.
sa vedem cum e maine. eu dimineata ma duc putin pe la munca, dar in Bucuresti.
Si Catalin e marait rau. Cred ca tot dintii. s-ar putea sa fie si burtica. Prea se infige in suculetul de morcovi si in supita.
Lili o sa va povestesc maine discutiile pe care le am cu Andu pe teme "intime" sa va amuzati si voi, mai ales ca a asista la cele 9 luni de sarcina cu Catalin si a tot pus intrebari, iar unde nu era multumit de raspunsuri a pus mana si a citit. una din fazele dragute era aceea ca toata lumea ma intreba cum nasc: cezariana sau normal. (eu am avut 2 cezariene). La un moment dat m-a intrebat intrigat care e diferenta. i-am raspuns ca la normal taietura e mai jos putin decat la cezariana. Dupa un timp (cred ca s-a documentat - are si doua atlase de anatomie pe care le citeste la greu) imi zice:"stiu care e diferenta. la nasterea normala nasti prin pasarica. dar problema mea e pe unde incape copilul" deabia implinise 7 ani. asa ca, fetele ce au fetite, pregatiti-va ca pe la 13-15 ani sa le pune-ti sterilet.
pa, va mai spun si maine ca sunt atat de multe...
daca nu va plictisesc ca iar m-am intins si e noapte. Eu vin de 2-3 ori pe zi aici si atunci ocup o pagina.
va pup.
Paloma, sa fiu prima. Sa fie sanatoasa si norocoasa. si voi sa fi-ti sanatosi sa aveti grija de pui si sa va bucurati de ea!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
MariaG spune:
mai, mai, mai ce probleme dezbateti voi aicisea
Anacami, eu am slabit pur si simplu Eu nu ma bag in subiectul asta pt ca fac parte din clasa celor care oricat ar manca tot 62-62 de kg are. cei drept paine mananc doar neagra sau de secara de ani buni si nu o suport pe cea alba nici sa o vad, iar dulciurile le mananc doar daca nu sunt prea dulci si ciocolata nu ma lasa Bubu sa pap. Dar acuma serios, noi toate in familie avem o problema in a ne ingrasa, ba chiar soru'mea ajunsese la un moment dat ffff slaba ca n speriase, era doar piele si os si stravezie. Avem o dereglare a glandei tiroide, cred, care pana acum nu s-a manifestat foarte urat numai la mine ca la restul familiei si-a facut simtita prezenta. Si am slabit doar 16 kg cei drept in mai putin de doua luni
Alex doaaaarme. vai ce bine e!!!! Azi parca a fost ceva mai bine decat ieri, ca afara nu a plans deloc si in casa a fost ceva mai ingaduitor. Dar ii curg balele de zici ca e catel si m-a muscat de nas.
Mai eu sunt de parere ca a suprima dulciuri, prajeli, maioneze si alte sosuri nu se cheama cura de slabire ci un regim de viata sanatos care nu are cum sa-i dauneze laptelui sau copilului ci doar sa ii faca bine. nu zic toate cartile ca in perioada de alptare se mananca precum in sarcina, adica echilibrat???
Acuma am tacut ca daca ati vedea ce burta si fund am, v-ar trece faza cu "ce mult a slabit Maria!!"
Eu sunt cam talamba azi si nu am tinut minte nimic da' stiu ca am un of (adica o neintelegere): Sandy cum adica "Este cam "lenes" ca sa mestece". Ce sa mestece?
ma duc sa pun poze din weekend-ul "stralucit" la munte
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
madutza spune:
La multi ani Catalin!!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
pd spune:
Vanessa, multumim mult de urari, si tie sa-ti traiasca bebeul, sa va bucurati de el si sa fie sanatos.
Noi nu prea o ducem bine. Pe langa ca era agitata si maraita de la dintisori, de azi dimineata avem si mucisori si stranutam si tusim, iar acum seara am facut si temperatura. Asa ca vaccinul programat vineri cred ca se amana. La noi in casa e destul de frig cu toate ca de 2 zile merge aerul conditionat pe cald, de cred ca nu o sa aiba loc pe factura de curent electric sa ne treaca suma pe care o sa o avem de plata. Apartamentul e pe colt si avem 2 camere cu 2 pereti afara, asa ca saracul aparat de aer nu prea face fata.
Nici eu nu ma simt prea bine. Ori am racit si eu, ori am mancat ceva care nu mi-a picat bine.
MariaG spune:
a trebuit sa-mi fac un nou cont ca nu incapeau toate cele 120 de poze in vechiul
iata si noul link, inca nu le-am terminat de incarcat da' ma duc sa fac baie
http://community.webshots.com/user/maria_alex100
si tot incarcand eu la poze acolo mi-am dat seama ca am uitat sa va spun despre week-end-ul meu mirific: sambata dimineata pe la 11 am plecat din Bucuresti si pe la 4 dupa masa pe drumul dintre Predeal si brasov (ne duceam sa vedem Biserica Neagra) ne-a lovit una (o dobitoaca) masina. Si de atunci s-a dus totul pe apa sambetei (ca doar era sambata si eram pe langa o garla) si am fost toti tensionati si sambata seara si duminica mai toata ziua. Pacat ca au fost zile si locuri superbe. Asta e.
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
pd spune:
Lili B, La multi ani pentru ieri pentru sotziorul tau.
Irinel spune:
La Multi Ani Cata! (m-am executat de frica sa nu tipi la mine Vanessa :))) Sa stii ca la noi e inca in 13.
Si ca sa nu fiu mereu in intarziere, la multi ani Cristina Maria!
La Multi Ani Sebi la jumatea ta de anisor (Nally iti vine sa crezi?)!
Lili la multi ani lui Laurentiu, nu ati spus nimic smecherasilor!...Si v-ati destrabalat, ha? :-)) Nu mai lauda mai cupilu' ca nu ma mai crede nimeni cand spun ca maraieste. Na atunci sa o parasc si eu pe Bianca. Fetelor noi v-am spus ca inca nu ne rostogolim decat impinsi de mami de la spate. Bianca balerina cred ca se face,e ca Hopa-Mitica. O pui pe spate si intr-o se cunda e pe burtica, ba inca si cu pieptulul si picioarele pe sus. Ce m-am mai amuzat cu sotiorul pe drum spre casa, nu ne venea sa credem. da sa stiti ca si ea e o cumintica. Isi vede de rosul jucariilor linistita. Daca mami va spune altfel,sa n-o credeti
Fetele cu probleme cu dintisorii, ma ingrozesc si eu ca o imi vina randul. In afara de gelurile alea, am vazut ca si Gripe Water e si pentru asta si ma gandesc ca poate are efect mai lung. Si Tylenol stiu ca se mai da, chiar scrie pe el, daca plange asa copilul, e pacat sa se chinuie.
Sandy nu am inteles nici eu exact ce te-ar interesa. Eu ii dau cu lingurita acum. El deschide gurita usor cand vede lingurita nu trebuie sa ma rog de el. Doar comentez ce bun e ce ii dau ca sa il inspir. Cica e foarte important chiar daca ii dai ceva ce nu-ti place tie sa pari ca e extrem de bun (tonul vocii,expresia)> Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare.
Gabitza eu la 4 luni i-am bagat cerealele. Si nu imi pare rau, copilul meu e tare mancacios si pofticios. Poate nu crezi da am inceput sa nu il mai tinem langa noi cand mancam ca pofteste. Pana acum i-am dat doar cereale si de doua zile zeama de supa de zarzavat si mar fiert pasat in zeama lui.
Madutza ce face frumusica ta?
Lauraa pricepusem eu ideea, cred ca nu m-am exprimat ca lumea. Mie mi-e greu sa renunt de tot la dulciuri asa ca astept perioada cand pot sa ma abtin de la paine si mai reduc dulciurile. Poate o sa ma mustre constiinta la un moment dat si ma voi opri.
Maria asa e, ala e regim sanatos de viata da fir-ar sa fie ca mie mi-e greu sa il urmez...:-((
Am pus si eu cateva poze de la botezul lui Danut.
Monet, Lili a prins gust de intalneli, la fel si eu :-)) Ce zici?
Deja si soacra mea stie de voi si ii mai spun ce ziceti voi :-)) se integreaza usor-usor
Pupici dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
Eryka spune:
Buna fete harnicutze,
Si nooi am devenit cam maraici de la o vreme ,m-am uitat pe gingiile ei si se vede ceva alb pe mijoc ,inca nu sunt sus dar se vad dintisorii pe acolo ,poate o mai dura si la noi o luna doua.Noaptea iar a inceput sa doarma cam nasol ,uff cand mi-o dormi si mie toata noaptea?In rest toate-s bune adormim singurele de cele mai multe ori si asta ma bucura nespus.Vad ca vorbea-ti de dieta, ptr. ca eu nu mai alaptez am inceput si eu o dieta ,va anunt ca deja am dat jos 2 kg super bine nu?Si nu ma las pana nu scap de ele definitiv,mi-as dorii sa ajung la 55 kg dar nici un 58 nu mi-ar sta in gat ,asa ca sunt in lupta .Noi pe 19 octobrie avem vaccinul ptr POLIO ,sper sa nu fie prea rau ,acum nici nu stiu daca e kiar vaccin ,caci dr. imi spusese ca se bea .LA MULTI ANI bebelusilor din zilele trecute si astazi Un LA MULTI ANI ptr Sebisor care face 6 luni wowww jumatate de anisor,Nally sa-ti creasca baiatul mare ,frumos si sanatos.Gabitza si eu tot de la 4 luni am inceput cu cereale.Lili mai primiti cu colinda?Urez si eu un LA MLUTI ANI sotiorului tau si sa fie un tatic mandru.Maria ce de-a poze are Alexutul tau ,e un dulcic.Vanessa multam de griji ,sunt pe aici ,dar putin mai greu cu scrisul ,nu pot sa va dau uitarii asa usor ,doar mi-ati intrat la inimioara toate sa stii ca si eu tot mai mult cu biberonul i dau zeama de morcov.Pai cand i dau cu linguritza mai mult da pe ea decat sa pape ceva .Si mai are si obiceiul sa traga de lingurita .Mona o zi acasa cu Lia ?Ce fericita esti .Fetelor scuze ptr. cele pe care v-am omis .Pupicei voua si bebelusilor nostrii frumosi.
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)