Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

LA MULTI ANI si ptr.Cristina Maria si Radu Nicolae sa creste-ti mari ,voinici si sanatosi.

PD sa-ti creasca domnisoara si sa va bucurati de ea.
Anca multa sanatate voinicului tau .

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

La Multi Ani, Sebi si Radu ! Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, frumosi, destepti, sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri.

La Multi Ani, Cristina-Maria ! Multa sanatate, sa cresti mare, frumoasa, cuminte, desteapta, si sa ai mult noroc in viata.

Fetele, Paloma, Irina, Eryka, mersi de urarile pt. sotz, i le-am transmis.

Irinel, hai ca pina sa plece socrela o dai pe brazda, de iti va cere sa ii faci si ei cont pe DC si nu o sa va mai dati rind la calculator ;-) Unde-s pozele cu botezul, ca nu le-am gasit?

Paloma, am vazut si eu pozele, e dulce foc minunea voastra si are niste ochi mortali. Sper sa ii ramana asa.

Madutza, ce faci mey, de nu mai zici nimic?

Eryka, felicitari pt. kilele date jos si la cit mai multe!!!!

Maria, pozele de la munte sunt superbe. Mi-au trezit atit de multe amintiri si doruri...
Sa va marturisesc ceva: inainte de a veni in Canada visam la concedii petrecute in Hawai, Insulele Caraibe sau te miri pe unde. Acum nici nu as putea concepe concediul petrecut altundeva decit ACASA. Avem o tara minunata; nu zic ca peste tot sunt locuri si peisaje frumoase, dar nu stiu de ce doar cele din Romania te ating la suflet. Cel putin pe noi...

Vanessa, esti o mamica minunata si sa nu te mai plingi ca esti "batrina", ca arati foarte bine !!!!!! Te asteptam sa ne povestesti nazbitiile lui Andu.

Mona, ti-ai refacut fortele? Cit de frumusica e Liutza mey, cred ca sunteti tare mindrii de ea. Imi place foarte mult casa voastra (atit cit am putut sa-mi dau seama din poze), cu mult lemn, ca o cabana.

Mephala, ce scumpete de baietel aveti mey!!! Are cu cine semana, ca si voi sunteti doi dragutzi. Sa va traiasca!!!

Anacami, mi-au placut la nebunie pozele de la baita. E un dulcel mic baietelul vostru, si asa niste trasaturi frumoase are, sa-l maninci nu alta. Pupici.

Cam atit pe azi dragelor. Va pupic pe toate.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

noi suntem raciti..mie mi-a mai trecut,acum a inceput bb..tuseste,vomita,stranuta..azi ma duc cu el la doc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

LA MULTI ANI SEBI LA JUMATATE DE AN!!!!!

LA MULTI ANI CRISTINA-MARIA SI RADU!!!!

Fetele, mai revin. Va povestesc ce am facut ieri de nu am dat pe aici...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Brrr,fetelor sunt 9 grade afara.Mi-am scos geaca de iarna.LA 10.30 am programare la coafor.Ma mai blozesc.Sper sa iasa bine nu ca data trecuta.Doame bine ca a trecut ziua de ieri.Daca nu am cintat cu tati de la 20-21 cutiuta muzicala si am dansat ca ne-a terminat Dragos.Nici in brate nu statea.Am fost rupti .Apoi baie papa,somn instantaneu,el, ca noua ne sarise.M-am bagat in pat si mi-am amintit cum ii spuneam la maica-mea cind eram mica si avusesem o zi pacatoasa ca nu mai vreau miine la scoala.Aceeasi senzatie o aveam si acum.Nu mai vroiam inca o zi cu Dragos miriit!!!
Laura,eu si aseara am mincat iaurt si mere la micro cu iaurt.Bune au fost!
Mey Vanessa,ce tot bauni ca esti "batrina" ca suntem de-o seama si io tot ca la 25 ma simt.Mai putin cu incheieturile,taietura de la burta,nu mai vad asa bine,obosesc repede,nu mai pot sta la chefuri,nu mai tin minte,da sunt tinara
Eryka,vezi sa nu te dam disparuta mey ca semnezi condica destul de rar!Pupici lui Ayu
Madutzo si tu te dai la fund?Ieri mi-a spart urechile Dragos ca nu mai vroia nimik si nici sa doarma.Asa ca m-am refugiat pe forum si l-am lasat sa plinga 10 minute.Ce mai face Ana-Maria?
Sandra sanatate la bb sa te faci bine si tu sa poti avea grija de el!
Fetele din strainezia voi cit concediu pentru bb aveti?
Nici noi nu avem caldura inca si tot cu clima ne incalzim
La multi ani bebicilor ce mai aniverseaza inca o luna!!!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetelor, nu mai apuc sa intru pe la voi. Stefam cred ca e gelos pe voi. Am apucat sa citesc doar ultima pagina. Stefamn de 2 nopti nu doarme ca lumea. Azi noapte s-a trezit de 10 ori cred. Dimineata ttre sa ma trezesc devreme la Andrei sa-l pregatesc de gradinita. Sunt rupta de oboseala. Dar totusi nu-mi dau seama ce are. aseara i-am dat cereale inainte de baie si a mai papat tzitzi chiar inainte de culcare. Deci presupun ca nu s-a trezit de foame. Adevarul e ca il luam in barate sa0i dau sa pape, adormea, il puneam in patut, in 5 minute se trezea.
Prin urmare in seara asta dupa baie i-am dat sa papa si nu a adormit la tzitzi si l-am pus la el in pat . Sa vedeti urlete si plansete. Am stat 25 de minute langa patul lui si i-am cantat. El plangea si in final i-am dat tzitzi ---m-am aplecat peste marginea patului si a adormit. Sa vedem, cum o fi la noapte.

Lili, am inteles ca a fost ziua sotului--La Multi Ani si din partea mea. Numai bine va doresc!!

Eryka, de ce nu mai alaptezi?

Irinel si eu i-am dat lui Andrei Tylenol cand i-au iesit dintisorii. Lui nu i-au iesit pana la 10 luni.

Fetele, plange Stefa

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Am revenit. A adormit. sa vedem cat il tine acum.

Paloma, sanate multa bebelicei tale.!

Iuliana, am vazut pozele cu rares acum cateva zile. E foarte dragut. sa va traiasca!!

mai fetele din Romania, asa e frig e?

Alina, se pare ca nu esti singura cu bebe marait.

La multi ani!! CRISTINA MARIA, SEBI si RADU!![/red]
[red]Sa aduceti bucurii parintilor!!

Ma duc sa ma culc ca e tarziu.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna, fetele,

si io rapid pe-aici la apel. Nici io nu dorm noaptea, da' la mine asta-i obicei de-acu, de se scoala fata mea de macar 4 ori. Si dimineata tot ea e prima, cand e inca semiintuneric,of, ce energie poa' sa aiba!
MONET, chiar nu stiam de cartea aia.
mai, nu mai pot sta, sper mai tarziu, ca uite ce scandal face Ingrid :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Lili!
Imi este din ce in ce mai drag, toata ziua il pup!
La multi ani sarbatoritilor!
La multi ani Sebastian pentru 1/2 de anisor.
La inceput, cand ma gandeam la 6 luni mi se parea ceva foaaaarte indepartat, dar si la noi mai este putin.Cand m,a gandesc la 6 luni ma gandesc ca trecem intr-o alta etapa (deja parca zic ca nu mai este bebelush)!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

neatza!
La multi ani Sebi si toti ceilalti sarbatoriti de zilele astea!Sa fiti sanatosi si voioshi(si la punga groshi.

Asta noapte am dormit.Nu o mai facusem de multe-multe zile si azi ma simt ca batuta!Am observat ca daca nu dorm rezist mult dar cum dorm o noapte imi ies din mana!Ca naiba!

Dennisucu continua lupta cu mucishorii iar bubulutzele sunt pe duca.Altfel destul de marait ca de altfel majoritatea bb-ilor de aici.

Fetelor, sunt obosita rau, rau, rau de tot.Ma simt rau, asha obosita nu am fost demult, am inceput sa iau un complex de vitamine si minerale....

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput