Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Multzumesc Monet, am reusit!

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Zaraza, bine ca ai gasit cercei sa iti placa! Eu nu i-am pus in spirt, doar i-am sters putin...Si i-am pus direct in ureche dupa ce i-am facut gaurile. Ca sa nu mai faca sarea aia si sa nu se infecteze, i-am dat cu crema cu hidrocortizon si a fost ok.

Laura, mey io deocamdata nu prea m-as apuca de cura, desi cred ca sunt cea mai grasa de aici pt. ca tind spre 100 (nu glumesc). Poate ca doar pt. faptul ca vad cat sunt de grasa (1,77 si 97kg , cu 20 kg mai mult decat anul trecut) nu imi vine sa ma apuc, mi-e frica de esec. Subiectul asta ma deprima rau Cred ca sunt cea mai grasa si mai pofticioasa...Pana si sotul meu tine cura. Imi este tare rusine ...Felicitari pt. romanca noastra scumpa

Si io sunt posesoare de laptarie exclusiva!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial creeata de corsaru andreea

Buna mamicilor,ce faceti voi?Ma numesc Andreea si sunt din Suceava,am doi copii,un baietel de 3 ani si o fetita Maria de aproape 5 luni care e nascuta pe 19/05/2004 intr-o zi frumoasa de primavara.Eu am 27 de ani si deocamdata stau in maternitate ptr. cea mica.cam atat despre noi,astept sa ma contactati si poate ma ajutati voi cu niste sfaturi.Pitica mea nu prea vrea sa manance cu lingurita,si acum e perioada la care ea trebuie sa manance mai de toate.Nu stiu ce sa fac ca sa o fac sa manance.
Va Multumesc,cu respect Andreea.Va pup dulce si astept sfaturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna Andreea! Sa-ti traiasca copiii si sa fie sanatosi!
N-am inteles prea bine din mesajul tau...stai in maternitate? de ce? Are ceva bebica? Cat despre papatul cu lingurita, nu stiu ce sa-ti spun. Puiul meu e alaptat la san, abia azi i-am dat 2 lingurite de suc de morcovi si vad ca i-a placut ft. mult. Poate te sfatuiesc fetele care au inceput deja diversificarea.
Pupici

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,

iar ati scris prea mult. v-am citit mai de dimineata, da' n-am apucat sa va scriu....

si eu zic tot asa: mamicile care alapteaza sa nu se apuce de cure ca se duce laptele.... ce sa zic, eu daca as mai alapta, nu prea m-as abtine de la nimic -- o mamica nesatisfacuta nu-i prea eficienta:), nu? mai glumesc si eu, da' ma credeti ce zic, nu?

eu sint desigur in situatia sa pot face orice cura vreau si sa stiti ca nu-i asa usor cum mi-am inchipuit! am acuma 67kg (la cei 176cm ai mei tot e prea mult!!) si as vrea sa ajung pe la 57-59kg (inainte de lia, ma mentineam usor si sigur la 55kg! - nici nu-mi vine sa cred.....). oricum, ce fac eu: maninc doar fructe pina pe la 12-1pm (daca mi-e foame) -- oricum, eu n-am fost niciodata sclava micului dejun, nici chiar cu burtica cind am fost, apoi intre 2 si 4pm, cind simt ca mi-e chiar foame rau, maninc nuci sau migdale sau alune (toate astea crude, adica netrecute prin nici un foc sau sare sau altceva; cel mai mult imi plac migdalele:)). apoi (neaparat la distanta de o ora (sau mai mult) de la nuci/alune), maninc un pumn de stafide si/sau inc-un mar/banana/para/piersica (ce am cu mine). ajung acasa in jur de 5:30pm si pregatesc "salata" (v-am mai scris eu ce salata fac cu cartofi bucati/felii in cuptor (fara ulei, fara unt) frunze verzi (varza, salata, spanac) crude, rosii, ardei, castraveti, ridichi, ceva peste pentru gust (mai bun:)), brinza de capra/sau telemea usor farimitata pe deasupra, eventual parmezan si citeva picaturi delicioase de ulei de masline -- uite, ca iara v-am ametit cu ce mincam noi!). se face deja ora 8-8:30pm pina ajungem sa mincam. ei, sa zic c-o tin asa de vreo 3 saptamini, dar cintarul nu prea vrea sa se miste.... (s-a miscat cam 1.5kg, sa ma bucur?!). sa vedem, mai insist, s-ar parea ca e o reteta sigura. aaaa, si ar trebui sa exersez ceva, nu prea am timp decit in weekend-uri. pai, unde sa mai bag si rutina de gimnastica?! nu-i chip....

piatra lunii, sint sigura ca stii despre ce carticica vorbesc: asa, cu pagini grosute si colorate, din pinza cu un buretzel (cred) intre pinze ca sa faca o "pagina". aici se gasesc o gramada, cu diferite teme.

zaraza, ce te invidiez ca te plimbi asa de lung. si eu vreau! si simbetele-duminicile nu sint de-ajuns...

madutza, ce buna reteta. pare usurica. o s-o incerc. in loc de mere, se pot pune si alte chestii, nu? de exemplu zmeura sau afine... ca oricum se amesteca totul, nu? multumim!

fug, ca am o sedinta.... ma bucur c-am putut 'vorbi' un pic cu voi!

oooo, irinel si lili, ce faine poze, v-am vazut!!!

pupici!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia

www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze

www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Andreea, bine ai venit printre noi!!! Ce de lume noua zilele astea. La prima pagina este o listutza, daca vrei putem sa te trecem si pe tine.

BB-lina ta e alaptata sau este pe formula? Eu am nascut pe 17 mai si alaptez in continuare, dar inca nu am diversificat, asa ca nu iti face griji...

Ca si Carmen nu am inteles initial de ce esti in maternitate...Dar cred ca te referi la CIC, NU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet draga, referitor la diete, si fetele care alapteaza pot tine. Iti spun din experienta proprie. In sarcina am luat 27 kile. Am dat jos 20, mai am 7 care nu vor sa se duca. La o luna jumate dupa nastere, vazand ca nu incap in haine, am inceput un fel de regim, de care ma tin si acum( nu tot timpul): fara dulciuri, fara paine, prajeli, cartofi, sucuri cu zahar. Duminica mai dau iama in dulciuri, dar atata timp cat tin "dieta" 6 zile, a 7-a pot sa-mi fac putin de cap...zic io.Ei, cam asta e. Astept acum sa vad ce spuneti si voi. Si era sa uit: am facut analiza laptelui si a iesit buna. Am laptic bun, si bebe a luat ft. bine in greutate( are deja greutatea unui copil de aproape un an). Hai ca m-am lungit si mi-ajunge!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Carmen, cum ai facut analiza laptelui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor,
in seara asta,dupa baitza, Sebastian nu a mai vrut sa manance laptic de la mine; chiar nu stiam ce vrea, nu voia tzatza, nu voia suzeta,nici in bratze,nu stiam ce sa-i mai fac.A inceput sa planga foarte tare, el care de obicei nu face asta.I-am facut niste ceai si a baut 120 ml, dupa care a adormit instantaneu!Ma gandesc ca nu i-a mai placut, eu fiind deja in a doua zi de ciclu.Sper sa nu se repete si la noapte sau maine.A mai avut cineva ciclu in timpul alaptarii?Ati avut probleme?
Paloma, nu stiu daca voi merge cu bebe la piscina pana la primavara, ma mai gandesc!
Fetelor care vreti sa slabiti aveti propuneri de meniuri dietetice (si pentru alaptare)?

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, iar m-ati inteles gresit
Sau m-am exprimat eu gresit

_

Si eu alaptez, exclusiv,si departe de mine gandul sa scad productia odata cu kilele. Eu spuneam de o "dieta" din care sa scoatem dulciurile, cartofii prajiti,maioneza, prajelile, budinca de ciocolata de ieri de la miezul noptii , prajitura de un kil cu crema si frisca,etc. Doar ce credeti ca ma dat in boli ascunse sa ma apuc de o adevarata cura de slabire acum cand alaptez? Doar nu-s . Cele meentionate mai sus nu cred ca-l ajuta pe bebe cu nimic,nici la lapte. Daca ce mananc eu era ok ,nu puneam pe mine 2 kg,nu? Deci astea doua kg vin din ce am mancat eu aiurea. In loc sa se duca,eu pun. Nu se poate taica. Gata, razboi. Nu mai cumpar dulciuri, nu mai cumpar placinta cu ceapa si kaiser cand ies cu caruciorul, nu mai mananc seara dupa 8, nu mai rontai toata ziua la fursecuri cu crema.etc. Cine zice ca toate astea dauneaza la laptic? Sa iasa in fata !

Deci, cine e de acord cu mine?! Sunt sigura ca eliminand cele de mai sus si facand un pic de sport pe stepper si cu banda elastica o sa scap de cel putin un kg in urmatoarea luna

V-am pupat ma duc la somn !

Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput