Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Rares si Victor!
Anacami, s-ar putea sa fi inteles eu gresit pretul. Adevarul e ca mi s-a parut cam putin pentru Crown Plaza. Doamna de la telefon mi-a zis "pretul e 15 Euro si sunt 4 sedinte". Oricum eu as vrea sa vad cum e, dar nu cred ca sambata asta. Daca vrei vorbim si mergem impreuna.
In legatura cu dintii eu am vazut ceva asa la jumatatea gingiei, cum a zis Madutza si e mai agitata si maraita decat de obicei, de cateva zile.
Nu stie nimeni sa-mi spuna cand se stabilizeaza culoarea ochilor la bebei ?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna feteleee!!

LA multi ani Rares!!!

La multi ani Victor!!!

Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si destepti!!!

Lili de aia nu mai dadeai nici un semn de viata!!!! Erat in intalneli meyyy!!! Mai aveti niste copii tare frunosi!!! Danutz si Bianca scumpi foc!!! Si nic cu mamicile nu mi-e rusine! Aratati amandou a de milioana!!! Se vede ca va prieste calitatea de mamica la amandoua!!! Irinel mey acu il vazui mai bine pe Danutz la cutitze!!! Cu siguranta are mai multe ca al meu !!! Si taticii ce mandrii sunt ei meyy!!! Da' au si de ce!!! Au niste comori date de Dumnezeu si niste nevesteee Pupici la toti!!!

Anacami multu de link-ul de la Baby Expo!!!

Mada si zici ca ai facut placintica meyy??? Si pentru noi nu a mai ramas deloc???? mi-ai facut pofta Fac si io in seara asta!!!

Carmen si Sandy bine ati venit meyyy! Cum sa nu va primim!!! Sunteti binevenite!!!!

Irinusha io nu am fost pe faza!!! Cand e botezul??? Saptamana asta? Sa aveti parte de vreme buna mey!!! Si pupici la Criuletz!!! Cel in sliputz!

Alina tu cum te mai simti?? Cu mii faci pireul? Doar cartof pisat bine? Mey io am o verisoara din partea sotului care de la 7 luni i-a dat baiatului lapte de vaca, de la vacuta - de la tara - si e un baiat ditamai de 2 ani - istet foc si cu care nu a avut probleme majore de sanatate!!! eu sunt chiar in dilema cu laptele de vaca si de la ce varsta pot sa ii dau fara sa ma tem de el!!!

Iuliana ce face Rares de ziulica lui meyy??? Pupici la gogonel !!!

Lauraa felicitari pentru cetatenia lui Lara!!!
Treaba cu slabitul e valabila pentru mamicile care nu mai alapteaza deloc meyy!! Ca eu de exemplu nu pot sa ma gandesc inca la slabit ca intra fi-miu in greva foamei!!!

Chiar asa cine mai alapteaza pe la noi??? Eu sunt una!

Vanessa succes cu condusul prin Bucuresti! E de groaza intradevar sa te aventurezi sa mergi cu masina la ore aglomerate!!!pupici la Cata cel fara de somn!!! se ia de mana cu fi-miu!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele

ieri nu am intrat caci am fost ocupata cu una-alta, am reushit sa ajung la asistenta noastra si, dupa cum ma asteptam ne-a dat timp azi la doctora caci ea nu a stiut ce sa ne dea ca si tratament si mai departe nu mai stiu, om vedea azi...Dennis duce in continuare lupta cu mucishorii iar noi lupta cu nervii din pricina nesomnului, nu am dormit de o sapt mai mult de 3-4 ore pe noapte.Dar asta, zic si eu cum a zis Nally la un moment dat, sunt ai nostri si cu ei defilam!!!

Altfel sunt teribil de fericita caci in sfarsit m-am urnit de acasa si am ajuns la aerobic ieri seara, si am realizat ca nu mai am conditie fizica deloc....daca ma vedeati ce caraghioasa eram abea ma tineam dupa celelalte, erau nishte pensionare babutze abia ma tineam dupa ele(dasta traiesc suedezii 90 de ani).Altfel ash vrea sa mai pun ceva pe mine, macar 2-3kg caci ma simt tare anemiata si slabita.

e si acum sa rasfoim paginile in urma sa vedem ce ati mai facut fetelor....

Cristina, deci i-a confirmat ca este eczema dupa ureche.Mie mai nou asistenta ieri mi-a spus ca NU CREDE ca este eczema.Hm!

Irinel si Madutza sa stiti ca si piticul meu abia ieri s-a rostogolit de pe spate pe burta(de pe burta pe spate o facuse mai demult)...asha ca si noi suntem puturosei

hai ca revin mai incolo caci e fiu-meu dornic de tompanie!Va pup!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Anacami am vazut pozele de la baita si tare mult mi-au placut!
Pd,fetita ta este dragalasa foc!
Laura ce mai taraboi cred ca era la tine cu Anghel cu butoanele de la aragaz in mana si tu in brate cu Elena!Of,cresc ei...Si zi asa A este un mic crai ! Am ajuns si eu ieri pe afara,dar astazi nu stiu daca ma mai incumet ,este vantul asta turbat plus ca m-am cam trezit cu in sus .
Carmen ti-am vazut baietelul,este un frumos sa iti traiasca!
Eryka ce mai face Ayumitza?
Nally hai ca trece si perioada asta!Te-am vazut in poza !!!
Monet,ce bine ca Liutza a stiut ea ce sa mestereasca acolo la tine sa nu mai ai dureri!
Sandy bine ai venit!Povesteste-ne despre tine si Raul(ce nume frumos i-ai ales,imi place mult!)
Vanessa hai acasa mai repede sa dam o raita impreuna prin parc!
Irinusha
Madutza ce mi-ai facut cu prajitura ta !!!Acum trb sa fac si eu
Andreea nu ma speri eu asa de usor,stai linistita
Lili,Irinel am vazut pozele sunt f reusite si copii sunt niste bombonele!!!
Nally,Rares de ziua lui plange de durere de burtica,cred ca nu prea i-a cazut bine sucul de mar.Azi nu i-am mai dat.Si eu ii dau flacaului tztzica .
Gabitza ce bine ca ai fost la aerobic.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetele, reteta de prajitura:
2 cani mere rase
3 oua
1 cana zahar
1 cana faina
praf de copt,arome,un pumn de nuci pisate
Se amesteca totul,se unge tava,se tapeteaza,se coace la foc potrivit
IMPORTANT:se taie calda pt. ca se intareste,apoi se pudreaza cu zahar
eu mai pun si ciocolata de deasupra si eventual nuci rase sau nuca de cocos....
sunt binevenite imbunatatirile

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

si eu sunt posesoare de laptarie!
Paloma, am auzit ca culoarea ochilor se poate stabiliza si dupa 1 an. Mi-am intrebat si doctora si mi-a zis ca la baietelul ei culoarea ochilor s-a schimbat la 11 luni.In privinta culorii, cica culoarea deschisa se mai poate inchide, pe cand culoarea inchisa nu se mai poate deschide (baietelul unei colege avea ochi albastri care s-au schimbat pe la 8 luni in caprui). Sunt unii copii a caror culoare a ochilor se stabilizeaza si dupa 1-2 luni.Bebelusul meu are deja ochi caprui, ca ai mei (tati si bunicul au verzi, dar nu a fost sa fie si la el).
Se spune ca la majoritatea bebelusilor se stabilizeaza in jurul varstei de 6 luni sau dupa ce nu mai papa laptic de la mama.Culoarea este data de cantitatea de melanina din corp (mai putina melanina=ochi mai deschisi la culoare).

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Nally multzam de intrebare m-am facut bine cu metoclopramid si ceai de fenicul de la fi-miu si carbune.Azi sunt ok.Si eu ma mir ca mi-a trecut asa repede.
La Dragos ii dau cartof simplu dar vreau pe miine sa ii amestec si morcovul.Mai bine mai incet ca prima data am dat kiks cu diversificarea.
O tipa de la mine din bloc i-a dat de la 2 luni jumate Danonino,la 3 luni mincare, banana si de pe la 6 luni cred lapte de vaca.Chiar mi-a zis ca tin copilul flamind.Poate, dan-am chef sa-mi faca alergii nici sa aiba carente din cauza alimentatiei.Fiecare face dupa cum il duce capul.Eu n-as fi facut asa ca ea.
Al meu copil acum sta in patut pe burta si se uita la carusel.Isi da capul tare pe spate sa se uita la el si tare se chinuie.Cred ca a uitat ca se poate intoarce pe spate......ma duc sa-l ajut.
I-a trecut acu se uita la desene.
Madutzo sa nu ne mai zici de bunatati pina nu ne dai reteta.Acu ma apuc si io de praji,numa sa termin cu friptura

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Bai fetele am fost la o super plimbare si a dormit Sofilici ca un ingerash. Acuma am venit si am mancat cate ceva si eu si ea si inapoi la plimbare ca altfel nu e chip sa ne intelegem (am facut un program de minim 4 ore stat pe-afara)

Madutza ce repede se face prajitura ta! Voi trece prin piata sa iau nishte mere daca tot plimb copilu` si va spun cum a iesit. Ca sa vezi ce ascultatoare sunt te anunt in mod oficial ca AM GASIT CERCEI!! Acuma am alta dilema: trebuie purtati inainte sau tinuti in spirt??

Sunt ofticata pe fetele care vor merge cu bebeii la inot pentru ca nu ma iau si pe mine .

Va rog sa nu ma uitati cu instructiuni despre cum pot scrie link-urile asa incat sa nu se mai vada tot carnatul ala cu http... sa apara de ex. `poze`

Laura sunt pe faza, desi toata lumea cu care am vorbit mi-a spus sa ma abtin cu slabitul pana termin de alaptat, vorba ta, dulciuri si grasimi cred ca pot sa mai raresc, ca e de unde

70 kg si 1,75 m -----> vreau sa ajung la 60 kg

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

A! am uitat sa zic despre sport. Zice lumea ca nu e bine sa faci sport cand alaptezi. La efort se secreta niste hormoni care sunt specifici barbatzilor (testosteron). Prea mult efort = scaderea productiei de lapte.

Ce sa zic, ma lupt si eu cu 10 kile, dar ma gandesc ca daca ma apuc de-o cura serioasa peste vreo 4-5 luni n-o fi foc. Pana atunci fac cum am promis, reduc dulciurile (adica, Madutza, fac prajitura ta, dar o mananca sotul )

Pupici ca am plecat!

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/andrelutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Mey, io nu ma mai laud (?!) ca doarme fii-mea noaptea (adica se scoala numa de 2 ori)- ca azi noapte iar m-a trezit la 2-3 ore. Asa ca tac malc :)) nu mai zic ca as putea spune ca ma trezea o data,ca apoi dupa 6 nu mai prea are chef de somn, si uite asa de trezim noi si inaintea lui tati, am si zis,s-o trimitem pe ea la servici in locul lui :)) daca e asa plina de energie.
Mai fetele care dati cereale la bebei, cum le faceti, cat de gros piureul, si cat de mult le dati? Ati inceput treptat, sau ati dat cat au vrut ei?
MONET, ce carte are Lia, cu pagini de panza zici?!
bun venit noilor mamici!
am plecat la datorie!

pupici

Mergi la inceput