Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna ziua! fetele harnicutele
Sandy, bine ai venit! Te asteptam pe aici sa mai stam la palavre, cand avem timp. Cat are bebeul tau?
Zaraza, ce norocoasa esti! Auzi, sa-ti doarma puiul de la 21 pana dimineata la 9! Super! Al meu papa san si noaptea la interval de aprox. 2 ore, 2 ore juma. Si am 2 zile de cand incerc si cred ca reusesc sa-l dezvat de brate si de adormitul pe picioare. Mititelu', a cam plans, dar n-am ce-i face....imi rupea si bratele si picioarele.
Madutza, ce bine suna: prajitura cu mere, eu am lasat-o mai moale cu dulciurile (asta dupa ce in week-end mi-am facut de cap), ca e JALE cu kg. astea. Nu mai scap de ele. Asa ca in timpul saptamanii tin un fel de Montignac si duminica imi permit si ceva dulce.
Nu scapati inca de mine, ma duc oleak la pui
Pupici

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
POZE IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!

Mai, de abia acum am vazut ... bine ati venit!!! ptr. noile mamici si bb-ici sanatosi!

Madutzo, zi-ne si noua reteta ... noi am facut suc de mere - noroc cu fi-miu ca ne-am luat storcator de fructe, ca altfel le aruncam - dar mi-ar fi placut si o prajiturica acolo ...
Eu am mai multe fonturi, chiar am facut o proba, sa vedem ce iese!!!
Nu mai stiu, ai dezvatat-o pe Ana de adormit in brate? ... ca eu nu reusesc, plange de numai poate, mai mult de 30 min. nu l-am lasat ca mi-a fost mila de el, dar nu stiu ce sa-i mai fac. Si e problema ca al meu se intoarce pe burtica si-i cu capul in sus ... asa sigur nu poate adormi, ma gandeam sa-l infas si sa incerc asa, ar fi ultima incercare ... si daca nu merge, asta e ...

Fetelor, va duceti la inot? Cu bb-ii sau doar singurele? Am vazut si eu pozele cu piscina si arata super!

Irinel, in sfarsit l-am vazut si eu pe Danutz!!! Ce baiat fain ai! Sa-ti traiasca!!! Mai, dar tare bun trebe sa fie lapticul tau de ai asa un dolofanel, nu poti sa-mi trimiti si mie un litru, ca poate mai pune si Crisu meu ceva pe el? ;) Apropos, am trecut si datele de la ultimul control, sa vezi ce Fulg am eu ... cu cine o semana ca noi suntem niste dolofanei?!
Insa nu pot sa-mi dau seama cu cine seamana Danutz ... parca are ceva de la amandoi ... nu conteaza, sanatos si voinic sa fie!!!

Lili, si Biancutza ta e o frumusica!!! Sa-ti traiasca si tie!!! Si tare bine arata cei doi impreuna ... poate raman prieteni si cine stie, va faceti neamuri ;))

Am meu doarme acum infofolit ca tocmai cand eram gata de plecat la cumparaturi s-a pus pe plans de somn si l-am adormit ... am zis ca-mi doarme pana ma imbrac si eu ... si uite ca tot doarme si eu trebe sa fiu inapoi la 13 cand vine tati la masa ... of, of ce copil am!!! Cred ca ma duc sa fac zgomot, poate se trezeste!!!
Va pupic si va doresc o zi minunata!!! Azi avem iar inot ... iuhu!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

In sfirsit am vazut-o pe Irinel cu Strumfuletul si pe lili cu Bianca.Mai,mai tare frumusele sunteti si bebelusii asisderea!
Eu ieri am bolit ca am facut o indigestie.Nororc cu al meu sot ca a avut grija de Dragos ca eu nu ma puteam tine pe picioare.Doamne rau e sa fii bolnav si sa ai grija de bebe.Oare mamicile noastre cum s-or descurcat?!
Azi noapte am reusit sa-l pacalesc numai cu 50 ml de ceai si a tinut figura.Sper pina la sf saptaminii sa nu mai manince la 3.Apoi s-a trezit la 6.30.
Al meu acum are ce are cu somul de la ora 12.Nu poate adormi decit dupa o partida de plins.In rest la 17 cind adoarme e ok si seara la fel.
Vai fetelor ce mai stropeste la baie.....ne face fleasca.Si el e tare fericit.Ieri deabia a mincat pireul de cartof.Am o carte mai veche a lui Capraru si acolo nu zice ca ai voie sa pui lapte in micare(pireuri)da in editia noua zice ca poti.Am intrebat si doc si ea zice ca nu.Numai lapte de mama.Da eu i-am pus si asa l-a mincat ca avea gust de lapte.Oricum dupa ii dau lapte deci tot se amesteca in stomac.Voi ii puneti lapte in pireul de cartof?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Scuze am ramas logata ca mamica de mai.Am pus si data celui de-al doilea dintisor numai ca la Ingrid nu mai vroia sa fie verde ci scria pur si simplu green.Asa ca l-am facut normal scrisul.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Alina, o intrebare ... ce lapte i-ai pus? Din acela normal? Eu am uitat sa-l intreb pe nenea dr. cand pot sa-i dau lapte din comert si tare curioasa eram ... barem ptr. grisul de seara.
I-am dat putin galbenus de ou ... a facut o fata, dar i-a placut ca l-a papat ... insa inca nu-i obisnuit decat cu mancare f. fina, ca tare mare taraboi a facut cand i-am dat banana pisata de mine ... Increc sa-l obisnuiesc, sa-l pregatesc ptr. mai tarziu ...
Pupici lui Dragos cu dintisori!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetele!
Victor si puiului meu
Am aruncat un ochisor pe aci si pe partea a 14 si mi-a atras atentia ce vorbea Pd si Anacami despre inot.Vrem si noi sa mergem!!!Sedinta cat dureaza?O ora?Si sigur este 15 euro pt 4 sedinte?Mi se pare prea frumos sa fie adevarat...asa si inca ceva voi cand va duceti sa va balaciti,poate mergem impreuna.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI RARES!!!
LA MULTI ANI VICTOR!!!!
revin mai tarziu ca acum sunt la servici, dar tacaneala e mare asa ca nu am rezistat sa nu intru putin pe ici.
ma duc acasa acum dar sunt departe, departe, afara din Bucuresti. plec rar dar cand plec plec bine. si am de condus aproximativ o ora pana acasa acum, prin tot Bucurestiul, la ora asta aglomerata.
Cata s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore asa ca sunt chiauna.
mai vin dupamiaza.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Kuku!

Mai ce harnicute sunteti! Eu tot citeesc dar de scris mai putin ca ori n-am ce,ori mi-e leneeeeeee ....

La multi ani Victor si Rares!

Intre timp am facut-o pe Lara si cetatean roman . De cand am fost la München este un pic mucoasa,o zi da,una nu, nica grav.

Acum intrasem sa va propun o noua tema de toamna-iarna 04-05 :

MAMICA DE MAI VREA SA SLABEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!

Am constatat ieri ca ma pus 2 kg pe mine! Din inca doua cate mai aveam in plus acum am 4 !!! Sa-mi fie rusine ca ma-ndop precum porcu´ Dulciurileeee alea-s buba! Deci, propun sa trecem la treaba! Cine se mai inscrie? Uite-asa mai facem o listuta (ce suntem mestere) si fiecare isi da raportul cand crede dde cuviinta sub mesajul obisnuit,separat cu o linie ca sa se uite numa cele care sunt interesate. sa incep : _

Lauraa - 62 kg ---------> vreeau sa ajung la 58
kg
Deoarece alaptez o sa incerc sa suprim dulciurile (in primul rand) si apoi grasimile care nu-si au rostul.De mancat trebuie sa mananc dar sa o fac cu cap. Va arunc manusa! Prindeti-o!

Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laura
eu vreau sa ajung la 52 (hai, macar 5).Am 1.64 m inaltime ...si cam multe kg (acum 63!!!).
Si eu alaptez (si mai vreau sa alaptez in continuare) si ma gandeam sa tin un fel de Montignac (un subiect pe la femina intim), combinat cu ceva gimnastica.
Din pacate, de acum nu prea mai putem face plimbari afara (eventual foarte scurte) si suntem mai predispuse la ingrasare...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Irinusha i-am pus lapte praf.Adica i l-am preparat pentru baut dupa cartof.Si inainte i-am pus cam 20 ml in pireu sa fie mai subtire ca nu ii place daca e gros.Ieri i-am pus mai putin dar azi i-am pus mai mult si tareeee i-a placut.Sre surprinderea mea deschidea gurita singur nu mai trebuia sa ii spun eu sa faca "A".Lapte de vaca nu au voie pina la 1 an.Miine incerc si cu morcovel amestecat.

Laura ce sa mai zic eu ca am 65(am pus inapoi 1 kil ca am cam dat iama in dulciuri) si 1,64 inaltime.Si trebuie sa ajung pe la 59 cit aveam inainte daca nu la 54 cit aveam acum 2 ani.
Problema e ca mincam seara destul de tirziu pe la 21.30-22 dupa ce adoarme Dragos ca de la 19.30 pina la 20.30 -cind ii facem baie e cam miriit si trebuie sa ii dau mai multa atentie.Ar fi bine sa maninc numai fructe sau numai iaurt dar mi-e asa de foaaaameeeeeeeee.Ziua maninc pe apucate si in viteza.
Astept sugestii la masa de seara.Cum reusiti voi?!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput