sarcina si sangerarea in timpul actului sexula

sarcina si sangerarea in timpul actului sexula | Autor: CRISTINEL

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa imi spuneti daca ati mai avut careva sangerari in timpul actului sexual , eu am avut astazi dim. pt. prima data si m-am speriat cumplit nu stiu ce efecte poate sa aiba asupra sarcinii.
De dimineata si pana acum nu am mai avut nimic decat in timp ce faceam.Este pt. prmima data cad am sangerat....

Am 4 teste de sarcina pozitive , dureri mari de sani , sanii sau marit, puitina pofta de mancare...sper sa nu-i fi facut rau bebeului.
Sunt speriata de moarte.

Orice sfat este bine venit.Programare la medic am doar in 21 oct., si in plus eu cred ca am vreo 3 , max. 4 sapt.

Merci,
Cristine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Cristinel, am inteles de la alte mamici ca este rau daca sangele este proaspat, rosu. Tu oricum ar trebui sa ajungi la un doctor mai devreme de 21 octombrie. Sau mai fa un test de sarcina.
Sper ca totul sa fie bine

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Meci mult Eliza,

Dupa actul sexual nu am mai sangerat deloc , adica nu stiu ce sa cred ma gandesc ca poate datorita faptului ca sunt mai sensibila ...pe acolo acum ,poate de aceea am sangerat, nu stiu ce sa cred.
Am mai facut un test automat dupa asta adica dupa o ora si a iesit POZITIV din nou.

Ma simt bine , nu amavut nici o durere in burta, atat ca ma dor in continuare sanii.

Sper sa pot ajunge la medic mai repede si sper sa nu fie nimic rau..
Merci inca odata,

Sanatate multa la toate,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Cristinel, si eu am avut aceeasi problema - citeva singerari incepind cu sapt. 5. Toate cartile pentru gravide recomanda contactarea de urgenta a medicului la orice singerare, oricit de neinsemnata ar parea. In principiu poate sa nu fie nimic grav. Dar este important sa nu faci eforturi mai mari (mutat mobila, alergat, haltere etc.) si daca se poate ar fi bine ca o perioada sa treci si sexul pe stand-by. Sfatul meu este sa te duci mai repede la medic, pentru ca o sa te linisteasca si eventual o sa-ti dea si un tratament usor, si mai avizat decit ce povestim noi aici.
Mult succes si nu are rost sa te impacientezi, dar e bine sa te menajezi totusi.
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercuta spune:

cristinel , eu sint in aceeasi situatie. sapatmana trecuta , vineri seara ne-am bucurat... iar de sambata 02 oct pana astazi 11 oct tot mai am sangerari maronii , urmez un tratament si sunt consemnata la pat ( de sex nici nu se pune problema ). Asa ca fuguta la doctor ! e prea tarziu sa astepti pana pe 21 oct .
Asteptam sa ne spui ce ai facut . Chiar te rog sa ne spui .

ciupercuta+bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by ciupercuta

cristinel , eu sint in aceeasi situatie. sapatmana trecuta , vineri seara ne-am bucurat... iar de sambata 02 oct pana astazi 11 oct tot mai am sangerari maronii , urmez un tratament si sunt consemnata la pat ( de sex nici nu se pune problema ). Asa ca fuguta la doctor ! e prea tarziu sa astepti pana pe 21 oct .
Asteptam sa ne spui ce ai facut . Chiar te rog sa ne spui .

ciupercuta+bb

Asa stiu si eu ca daca sangerezi cand ai BB tre sa dai fugutza la medic asa ca...un tel la medicul tau...spunei care e situatzia..si vezi ce e de facut ..SaNANATE SI bb SANATAOS!

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cristinel, concluzia este clara : daca vrei sa pastrezi sarcina, pui "STOP" sexului pina ce dr iti confirma ca poti sau nu sa mai ai contact sexual..
Eu anul trecut am pierdut o sarcina la 7-8 saptamini, iar anul acesta dupa ce am ramas din nou insarinata, dr mi-a pus interdictie la...sex pina la 4 luni..Deci..NU TE JUCA..
So...fuguta la dr..

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Mai Cristinel,dar tu ce virsta ai????? 14 ani???????

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Si eu am patit-o cu petele initial maronii,care la un moment au devenit pata de sange.........si fara contact sexual sau alt efort mai mare de urcatul pana la 4
Urgent la spital...aflu ca e o desprindere de placenta de 1.6 cm cand bb-ul=3cm...spitalizare, injectii,dar acu avem 6 luni si suntem bine
Despre sex.....povesti uitate,nici in ziua de azi n-am voie...greu,dar nu comentam
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Cristinel,

Asa cum ti-au scris si fetele nu astepta mergi la medicul tau ginecolog sau in spital la sectia de urgente ginecologie. Orice singerare in timpul sarcini e de luat in serios. Asa ca capul sus si fuga la medic. Sarcina usoara si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fugutza la medic,draga mea.
Cel mai probabil o sa-ti dea tratament cu progesteron,ca sa fii sigura ca tii sarcina.
Si cred ca o sa iei o pauza la capitolul

Jasmine
34 saptamani

Mergi la inceput