sarcina si sangerarea in timpul actului sexula
Raspunsuri - Pagina 2

dama spune:
quote:
Originally posted by CRISTINEL
Meci mult Eliza,
Dupa actul sexual nu am mai sangerat deloc , adica nu stiu ce sa cred ma gandesc ca poate datorita faptului ca sunt mai sensibila ...pe acolo acum ,poate de aceea am sangerat, nu stiu ce sa cred.
Am mai facut un test automat dupa asta adica dupa o ora si a iesit POZITIV din nou.
Ma simt bine , nu amavut nici o durere in burta, atat ca ma dor in continuare sanii.
Sper sa pot ajunge la medic mai repede si sper sa nu fie nimic rau..
Merci inca odata,
Sanatate multa la toate,
Cristine
Cristinel la dr trebuie sa te duci, asta e clar, si sa-i spui si ce ti s-a intamplat. Si eu am avut sangerari pana pe la 10 saptamani tot la raportul sexual, dar erau slabe si mai maronii. Dupa prima eco facuta mi s-a spus ca am un mic hematom pe uter cauzat de nidatie si ca se va resorbi. Asa a fost. Acum, este posibil sa fi si un pic mai sensibila acolo, dar eu stiu...asa am crezut si eu, pana au diagnosticat acel hematom. Dar nu te speria, ca nu cred sa fie alt gen de probleme daca zici ca nu te doare nimic. Nici pe mine nu ma durea si nu sangeram decat la contact sexual si la primul tuseu vaginal facut de gineco.
Sarcina usoara sa ai si sa auzim de bine

http://community.webshots.com/user/amduminica

dama spune:
Si intr-adevar no sex pana te duci la control.35 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

adriana_mihnea spune:
Buna!
Si mie mi s-a intamplat asa ceva cand eram in saptamana a 9-a, tot in timpul unui act sexual. Am sangerat foarte mult, numai in timpul , de ne-am speriat teribil de tare. Era un sange curat, rosu si erau si mici firisoare de tesut.
Am sunat imediat la dr. care mi-e recomandat sa fac echografie la Iosup sau Pop. Am intrat de urgenta a doua zi la Iosup si, spre norocul nostru, bebele era ok, ba chiar incepuse sa miste!!
Sangerarea era de la eliminarea unui hematom; cred ca a fost mai bine ca am sangerat atunci ca altfel nu stiu cum influenta hematomul acela sarcina... Putea sa o opreasca din evolutie sau chiar sa provoace un avort!
Deci, MERGI LA MEDIC URGENT!
Sa fii sanatoasa si sa ne tii la curent cu ce-ai facut!
Adriana si
Mihnea (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

adriana_mihnea spune:
Scuze, acum am vazut ca esti in Canada!!
Iosup si Pop sunt 2 medici foarte buni; lucreaza la diferite cabinete prin Bucuresti.
Pupici si toate cele bune,
Adriana si
Mihnea (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2

CRISTINEL spune:
Dragele mele , va multumesc foarte mult pt. sfaturi ati fost foarte rapide si dragute.
Dar m-am linistit, am fost astazi dim. la urgenta ca nu am mai rezistat toata noaptea m-am gandit numai la faptul ca poate i-am facut rau bb.
Dupa o serie de analize, vazut un medic geberalist, apoi un ginec., apoi un eco. pelvian , si in final o eco transvaginala am inteles ca totul este in regula, colul este inchis , nici o rana si in plus i-am vazut inimioara batand, un punct mic si negru.Este un sentiment nemaipomenit, sunt in sapt. a-V-a dupa cum spun medicii care m-au vazut si totul este in regula .
Mi s-a spus ca sangerarea este normala datorita faptului ca am o sensibilitate mai mare in aceasta perioada si ca nu am de ce sa imi fac griji, bb. meu este doar un punctulet acolo dar e bine prins si in plus inimioara bate.
Asa ca de multe ori uite ca poate sa nu fie nimic dar cea mai buna solutie este sa mergem la medic in momentul in care intervine ceva anormal.Nu am primit nici un tratament ca nu era cazul dar dupa 5 ore de investigatii pe acolo m-am linistit si sunt fericita acum ca totul este bine.
O sarcina usoara va doresc si multa sanatate.
Cristine

aura 1974 spune:
Si mie m-i s-a intimplat sa am singerari dupa relatiile sexuale in timp ce eram insarcinata,
au fost destul de dese.

rachel owen spune:
quote:
Originally posted by CRISTINEL
sunt in sapt. a-V-a dupa cum spun medicii care m-au vazut si totul este in regula .
Mi s-a spus ca sangerarea este normala datorita faptului ca am o sensibilitate mai mare in aceasta perioada si ca nu am de ce sa imi fac griji, bb. meu este doar un punctulet acolo dar e bine prins si in plus inimioara bate.
Asa ca de multe ori uite ca poate sa nu fie nimic dar cea mai buna solutie este sa mergem la medic in momentul in care intervine ceva anormal.Nu am primit nici un tratament ca nu era cazul dar dupa 5 ore de investigatii pe acolo m-am linistit si sunt fericita acum ca totul este bine.
O sarcina usoara va doresc si multa sanatate.
Cristine
Felicitari pentru sarcina! Sa ai grija de punctulet!
Nu stiu cat e de normal sa sangerezi, si cu o sensilbilitate mai mare in aceasta perioada. Oricum, desi nu ti s-a interzis total actul sexual, rareste-l si modereaza-l, mai finut ca-i mai dragut si evita pozitiile cu o penetrare prea adanca. Si chiar asa, daca apar si alte neplaceri, repede la medic.
Ai grija de tine si de punctulet! De acum el e cel mai important si are nevoie de toata grija ta.
Pupici
Rici

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Gandacel spune:
Buna, fetele!
Aici pare cel mai potrivit sa pun si eu intrebarea care ma sacaie de aseara... Sper ca mai intra cineva la subiectul asta, ca sa ma lamureasca si pe mine.
Eu am aprox. 5-7 zile de intarziere, pe un ciclu de 25-27 de zile, regulat de altfel. Am facut pana acum 3 teste de sarcina, toate negative (Ozone, care are cea mai mare sensibilitate, ar fi trebuit sa iasa imediat dupa implantare!). Ultimul l-am facut vineri, pe 29 oct. Alaltaieri dimineata am facut si noi nebunii
, iar seara, cand mi-am pus cele trei ovule de Utrogestan (ca mie asa mi-a dat doctora, din ziua 16) avem o urma vaga de sange. VAGA rau!
Pe urma nimic... Aseara in schimb, cand mi-am pus iar Utrogestanul, dezastru: era urat rau mucusul vaginal, gros si maro, exact ca la sfarsitul mentruatiei... peste noapte era inca acolo... De dimineata, cand m-am spalat, nu s-a mai vazut. Pana la ora asta, n-am chiar nimic. Si eu am dureri de burta de vreo 10-12 zile, nici nu mai stiu exact, e senzatia aia pe care o am de obicei cu o ora-doua inainte sa-mi vina ciclul.
Dar tot nu vine.
E normal sa-mi iasa testul negativ, sa nu am ciclu? Si ce pot insemna scurgerile astea maronii? Am sa o sun diseara pe doctora, dar nu mai am rabdare!
Eu am facut stimulare cu Clostilbegyt luna asta, e posibil sa imi fi dereglat ciclul?
Cine ma poate lamuri si pe mine? Va roooog!!!!