Tarom

Tarom | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Oare sint chiar de incredere????

Aseara parintii mei trebuiau sa aterizeze in Ben Gurion-Tel Aviv...insa pe la ora 20:00 primesc telefon de la ei si tata imi spune ca nu au avut locuri in avion si au ramas pe dinafara...eu ??? cum adica, avionul e autobuz?...nu sint locuri? doar ai platit pentru ele? ...da, spune tata...insa Tarom a vindut "over" de bilete...au ramas pe dinafara 20 de persoane!!

Si acum ce e de facut? il intreb pe tata...ce solutie au??
Solutia pe care au gasit-o domnii de la Tarom...a fost ca i-a trimis pe toti la hotel...pe "barba" lor, adica a firmei..."prostia" se plateste.

Deci atentie la aceasta firma!!!!

Stiti ce e culmea culmilor???? Parintii mei au cumparat biletele in luna mai anul acesta pentru 4 luni...deci de atunci avea ziua de intoarcere...in urma cu doua saptamini au facut confirmarea si totusi...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

si eu am patit cu ei:
- intarziere: am ajuns la Bucuresti la ora 23.00 si a trebuit sa-mi platesc singura hotelul pt ca nu mai era nici un tren sau autobuz la ora aia si trebuia sa ajung in provincie
- mi-au pierdut bagajul dar pana la urma l-am recuperat..

si am mai patit si cu alte companii cate si mai cate...

putini sunt seriosi...

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

N-am avut nici o problema cu Tarom-ul pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

O singura data am mers cu Tarom, dar nu am avut probleme, pacat ca ai tai au avut ghinion.

39 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

te consoleaza daca-ti spun ca am patit acelasi lucru cu British. Se pare ca nu e o practica singulara pe la noi desi inca ma intreb cum de e posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si noua ni s-a intamplat cu United. Ei, de multe ori, vand mai multe bilete in ideea de a nu ramane descoperiti, in cazul in care ar renunta cineva la o calatorie.
Cam asa ni s-a intamplat si noua acum 2 ani, cand ai mei trebuiau sa se intoarca in tara, dar norocul a fost ca de fata era si sotul meu care calatoreste foarte mult cu acesta companie si avand statut de Premier Executiv, i s-a rezolvat problema. Altfel, ar fi trebuit ca ai mei sa stea la un hotel pana a doua zi.
Deci Tarom-ul nu este singura companie care procedeaza in felul asta.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Adevarul este ca nu ma consoleaza ca si alte companii procedeaza in acest fel.Foarte urit din partea lor...

Sa asteptam finalul acestei povesti...la ora 18:40 ar trebui sa decoleze.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am zburat cu Tarom de citeva ori si nu am avut probleme, ba din contra odata in Cairo am pierdut zborul, am anuntat prin telefon inca cam la o ora dupa zbor si mi-au zis no problem, mai platesc 50$ si atit. Cu air france acelasi lucru in Paris dar m-au pus sa cumpar alt bilet intreg pentru urmatorul zbor cu 800€!!!Cu KLM abia am fost in tara si am ajuns cu 1 ora si ceva intirziere in Bucuresti, iar cu Lufthansa cu care am zburat cel mai des sunt ok dar tot s-au mai intimplat accidente: o data bagajele pierdute si o data au facut extrabooking 5 persoane. Li s-a platit hotelul pentru o noapte pina la urmatorul zbor si 300€ despagubiri. Asta mai e cum mai e.Asa ca se intimpla si la case mai mariSa auzim vesti bune de la ai tai!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Vanzarea de bilete "over" se practica la greu la multe companii aeriene. Este ultima lor gaselnita ca sa mai faca bani. Ultimile 10 zboruri cu KLM (facute de noi sau prieteni)au fot TOATE cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Eu am patit-o pe Air France! Si eram la Paris, nu in Bucuresti!
Dar mi-au asigurat camera la hotel, masa, cartela de telefon internationala, sa pot suna acasa si o compensatie in bani (nu mai stiu exact cat).
Dar oricat mi-ar fi dat nu m-a incalzit cu nimic...eram de 1 luna la Paris, de-abia asteptam sa-mi vad sotul si nimic nu mi-ar fi putut sterge dezamagirea si frustrarea...
Si cand o vedeam pe tipa de la imbarcari cat de calma imi spunea ca o sa zbor a doua zi...imi venea sa-i dau un pumn in fata!

Concluzia: toate companiile aeriene procedeaza asa (m-am interesat cand am ajuns acasa). Este o practica internationala.

Consoleaza-te daca poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Precum ai observat, asta se practica mai peste tot.
Eu am caatorit cu Tarom, Lufthansa si Swiss, dar nu am avut probleme.
Consolarea vine de la faptul, ca pe Traom este cea mai buna mancare.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput