Tarom

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Eu sunt multumita de cei de la Tarom, n-am patit niciodata ceva asemantor si pentru preturile pe care le parctica servciile sunt bune. In plus, pilotii mi.au placut mai mult decat la alte companii. Decolarea, ma refer ...

Pupici si bafta multa,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Pe noi ne-au dat la o parte KLM-ul, in Amsterdam, tot ca cica nu au locuri, desi am cumparat biletele cu 2 luni inainte. Iar de la putina mancare care am primit-o, mi-a fost rau. Iar cafea pentru mine au avut, dar pentru sotul meu nu au mai avut. Altadata, tot KLM-ul ne-a ratacit bagajele.
Biletul a costat 340 de euro/persoana.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Nu stiu care spunea pe aici ca mincarea e buna pe Tarom.... am vazut ca-n ultimul timp se cam tot imputineaza mincarea pe avion. Dar acuma de ce sa zic caci se imputineaza si la celelalte companii, unii chiar te pun sa platesti daca vrei "papa"-n avion...

Eu zic ca ai tai daca aveau Ok-ul pe bilet nu trebuiau sa cedeze si sa li se permita aminarea zborului. Dar asa sunt parintii nostri mai calmi decat noi si mult mai indulgenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

da..
au inceput sa scoata mancarea dar o scot si din pretul biletului.. pt ca sunt multi care nu mananca si atunci de ce sa plateasca??

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

toate companiile aeriene fac overbooking, asta ca in cazul in care se anuleaza rezervari in ultimul moment, ei sa nu ramana cu locuri goale!
este interesul lor ca (,) cursa sa fie plina; ca sa evitati situatiile neplacute (cand ai bilet confirmat si te trezesti ca nu te imbarca) trebuie sa mergeti din timp la aeroport, asta e singura modalitate de a evita pierderea de timp (evident ca ei se ocupa sa te repuna pe urmatoarea cursa sau sa iti asigure cazarea, in cazul in care nu mai e alta cursa, insa timpul e al vostru si poate n-aveti chef sa o lalaiti prin aeroporturi).
cam asta e, nu e vb de companie, toate companiile procedeaza la fel!

Ancuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

OK.

Parintii au ajuns aseara...cu bine.
I-am asteptat la aeroport.
Au fost cazati la hotel simbata seara cu 3 mese: seara,dimineata si ieri la amiaza (totul pe " barba" companiei)...in plus au primit 300 euro despagubiri...

Din cite am inteles simbata seara au ramas pe dinafara 17 persoane...si ieri seara 20 de persoane...cred ca deja e "perpetum mobile" (nu sint sigura ca se scrie asa).

Deci totul s-a incheiat cu bine!

Cei mai fericiti au fost nepotii cind s-au intilnit cu bunicii si invers.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Lilach, ma bucur ca s-a terminat cu bine pentru ai tai...

Cea mai proasta companie cu care am zburat eu pina acum e Delta Airlines... ne-au oferit compensatie in bani in loc de gustare si bautura in timpul zborului (compensatie care pentru zboruri de aceeasi durata de zbor varia in mod surprinzator, de la 15 euro pp pentru noi la 8 dolari pp pentru prietenii nostrii, care veneau din Hawaii), insotitoarele de bord erau foarte prost dispuse (poate as fi si eu daca la peste 60-65 ani ar trebui sa servesc alti oameni) si imbracate in pulovere oribile, nemachiate, nearanjate... (poate sunt eu pretentioasa, dar la banii pe care ii platesc pe bilet astept un serviciu de calitate, si pina acum l-am primit, si la Tarom si la KLM sau alte companii aeriene)
Aparatul video nu functiona, am vazut de trei ori inceputul lui Shreck 2. Nu si-a cerut nimeni scuze, era normal??? La intoarcere aceeasi poveste cu exceptia faptului ca ni s-a dat o portie de mincare oribila si bauturile alcoolice erau de vinzare (???)...
I`ve learned my lesson, daca mai mergem in SUA in vacanta nu vom mai rezerva la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu nu am patit asa ceva, dar am vazut faza asta la El-Al, la care am patit altele... Astia sunt maniaci cu controalele (aiurea, eu le-am vazut o gramada de hibe in cateva minute).
In schimb niste colegi au ratat o plecare cu British fiindca era ceatza pe Otopeni. Si ce credeti ca le-au zis: treaba voastra, ce vina avem noi ca e ceatza ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Asa este toate companiile fac over.. si intradevar singura solutie este sa fi in aeroport cu 2 ore inainte atunci cand se deschide chek-in-ul. Daca intarzii e treaba ta...asa ca alta data fete mergeti din timp la aeroport si nu cred sa ai probleme.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana321 spune:

Vai fetelor m-am speriat . Eu voi calatorii in curand cu Air France si doamne ajuta sa nu am vreo problema cu ei ca mai am si un bebelus de 10 luni in slujba si sunt singurica. Si eu am fost dezamajita de aceasta firma , tratatia este foarte proasta , Cand am venit in Ro dar am fost cu sotul , acum la intoarcere cam tremur toata , si aeroportul din Paris e vai de steaua lui.

Mergi la inceput