Atentie!
As dori si eu sa fac niste remarci, daca se poate.
Aseara, am zis ca ar fi cazul sa-mi schimb titulatura, nu de alta, dar nu aveam ce sa fac cu atatea puncte. Si cum nu stiam ce titulatura sa-mi aleg, m-am hotarat ca "nimic" ar fi cel mai potrivit. Ma refer nu la cuvantul "nimic", ci la spatiul gol. Deci intru, bat blancuri, ma felicita pentru titulatura. Cand ma uit, tot membru de baza, dar punctele mancate. Asa ca mai intru odata si cumpar niste "stelute".
Concluzie: nu poti cumpara orice, DAR, ATENTIE, poti cumpara administrator, moderator sau ... injuraturi . Nu ar trebui niste restrictii puse?
Claudia
Raspunsuri
joxy spune:
Fac ce vreau dar stiu ce fac
Adecatelea crezi tu ca asteapta cineva cuminte pretz de 400 de puncte ca apoi sa bage o injuratura ? Cu ce folos ? Va fi sters ulterior...
In ceea ce priveste restrictia pe anumite titulaturi, se lucreaza deja, multumim de avertizare.
Cu respect,
Florin
Choose life
marius spune:
Claudia ai un spirit de observatie brici. In rest cum spunea Jox' E in lucru'. Jox? O bere ceva?
tata lu Toma spune:
Claudia nu-i frumos !
Tocmai cand vroiam sa ma fac si io' adminu' adminilor ...
Acu' nu mi-a mai ramas decat "fost viitor admin"
cl spune:
Marius, e un defect profesional, crede-ma . Nu-mi dai mie berea aia? Langa o inghetata?
Tata lu Toma, io zic ca daca mai pui un cuvant langa admin, o sa mearga . Bafta!
Claudia
marius spune:
Dau berea dar numa' intr-un AN2 ( conditii: sa nu fie la sol, sa nu fie defect si sa aiba mecanic de zbor.... si usa deschisa sa fie aer si panorama... in rest nimic). Huh?
cl spune:
Intr-un AN2, nu te urc, decat daca sari cu parasuta. Dar cu ZLIN-ul 142 ce ai? Nu-ti place? Pilotez eu, ce zici? Ti-e frica?
Claudia
marius spune:
Nuuuu...accept dar e o singura problema: Unde si mai ales de unde unul? Cat despre parasuta pt mine e ok numa' sa fim macar pe la 800 in sus.
cl spune:
Marius, tu daca esti hotarat, spune. Numai ca va trebui sa-mi spui din timp si sa cam faci un drum incoace...
Claudia
iileana spune:
Pina va hotariti voi in ce fel de avion beti berea, sa va zic ccc ca-n drumurile mele prin DC am intilnit deja un Membru Senior cu 74 de mesaje. La mai mare!
P.S. Claudia, tu vorbesti serios, chiar pilotezi avioane???
marius spune:
Sunt. Dar pe bune tu vorbesti serios? Chiar ai posibilitatea asta? Nu spun ca merg maine dar...stiu eu, daca ajung intr-o perioada acceptabila pt zbor, ma iei si pe mine, macar odata!