Atentie!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Iileana, a fost odata ca niciodata...in tineretile mele...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Marius, ai PM.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Claudia, !
(eu una n-am trecut inca de bicicleta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am citit, deja am emotii la ideea asta adica nu emotii ci mancarime.. I-am lui Angela...a ramas blocata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

claudia...,jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"Tata lu Toma, io zic ca daca mai pui un cuvant langa admin, o sa mearga . Bafta!

Claudia"

Pai cred si io' ca o sa mearga da' nu mai are haz !
Asa-mi trebe daca nu ma misc repede.

vlad
ps.Super faza cu pilotatu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cl tu po satz pui cu succes cpt Picard. Unu la mina ca te vaz in plin razboiu steleleor, doi la minca ca va palce sa va dati cu avioanili (ma rog naveta in cazu' lu' omu' chel).
PS: de-un an jumate ma kinuiam sa-mi amintesc cine mi-a zis ca ma vindeca de fobia cu avionu

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by marius

Sunt. Dar pe bune tu vorbesti serios? Chiar ai posibilitatea asta? Nu spun ca merg maine dar...stiu eu, daca ajung intr-o perioada acceptabila pt zbor, ma iei si pe mine, macar odata!

Ce-mi place, imi aduce aminte de copilarie:
avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor
nu te iau, ca esti mic si te cheama polonic

Scuze daca am gresit scriind, dar tare mi-ar place si mi-e sa ma trag un pic cu avionul.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

quote:
Originally posted by papadie
PS: de-un an jumate ma kinuiam sa-mi amintesc cine mi-a zis ca ma vindeca de fobia cu avionu

Hai s'ne luam de mana! Clau, ma vindeci si pe mine, saru-mana?
Ptiu, sa nu te dioki, da' bengoasa esti: tanara, frumoasa si piloata pe deasupra! Are Alex cu ce se mandri.

PS Am si eu doua remarci, da' nush' cine o sa le vaza dupa atata discutie despre avioane:
- la albumele personale, in partea dreapta zice asa: "Alege unul din albumurile prezentate in partea stanga!". M-am ramolit io, sau pluralu' la album e albume?
- la pagina de subiecte active, in lista aia de sus zice "Ultimile tz ore". Iarasi, m-am ramolit io, sau se zice ultimele?

Multumim pentru atentie, la revedere!

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Mey, CL.. dar nu esti cam mica ??, ajungi tu sa stai jos si sa mai vezi ce este in fatza ? ... am inteles, perne multe, k adi de vito.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput