Cum vi se pare viata in Japonia? (22)
Raspunsuri - Pagina 11
nshiro spune:
Chiar ma gandeam ca nu mai zice nimeni nimic. "Discutia" a ajuns intr-un punct mort. Se vede ca toata lumea e in pana de idei, aici subscriu si eu, sau nu are dispozitia necesara de a scrie una, alta... Cat despre taifun... cam multe pe anul asta... insa pe mine nu ma afecteaza decat in bine, caci totzi elevii au fost trimisi acasa de dimineata iar eu pana la sfarsitul programului nu am decat sa fac ce vreau, atata vreme cat stau la desk-ul meu si incerc sa par "busy". Noroc de !!!!!
rocsana
Irimell spune:
Sper ca sinteti ok fetelor de prin sud...Taifunul a ajuns pe la noi acum si parca se varsa un ocean din nori, asa de tare ploua:
http://www.jma.go.jp/JMA_HP/en/radame/japan/radame.html
Am citit ca din cauza incalzirii planetei, aceste taifunuri s-au inmultit in ultimii ani...ele jucind rolul unor 'ventilatoare' sau 'aparate de aer conditionat' pentru planeta. Asa ca acum le privesc parca cu alti ochi...
Numai bine!
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
naomi_ioana spune:
Eu am trecut cu bine de taifun.Inainte,cand eream in Ro,imi aducea o liniste sufletesca,aici e invers,imi aduce o stare nervoasa.
Ancasi Noami Ioana(22.07.04)
http://community.webshots.com/user/naomi_ioana
Dan_jp spune:
Era chiar interesanta intrebarea Nicoletei ,pacat ca (i)-a sters-o ...in fond era chiar la subiect "Cum vi se pare viata in Japonia?" si din punctul asta de vedere ...
//Dan.
nshiro spune:
Dane, Dane.... vad ca nu te dai la o parte cand vine vorba de picanterii...... Chiar sunt curioasa cine o sa-ti raspunda sau daca o sa-ti raspunda cineva. Eu una te-as lamuri da nu pe forum ci la o bere.
rocsana
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by naomi_ioana
Eu am trecut cu bine de taifun.Inainte,cand eream in Ro,imi aducea o liniste sufletesca,aici e invers,imi aduce o stare nervoasa.
Ancasi Noami Ioana(22.07.04)
http://community.webshots.com/user/naomi_ioana
@naomi-ioana,da' ce in ro,sint" taifun-uri" si eu nu stiu?
Ema's si Richard-Sora
hanako2004 spune:
si eu am ramas foarte socata la felul in care se imbraca tineretul si ca pe timp de vara sunt incaltate cu cizme blanite!!!
sau la MAC o japoneza i-si ondula parul cu un fion
ohashi irina
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by hanako2004
si eu am ramas foarte socata la felul in care se imbraca tineretul si ca pe timp de vara sunt incaltate cu cizme blanite!!!
sau la MAC o japoneza i-si ondula parul cu un fion
ohashi irina
pai daca le-o fi frig, de-aia se-ncalta vara cu cizme..
iar la mac, o fi crezu ca-i la coafor.
irina ,bine ai venit
Ema's si Richard-Sora
nshiro spune:
Vinerea de obicei e cea mai grea zi a mea. 12 ore de munca, plus 1.30 de minute driving intre campurile muncii si casa. Plec pe la 4 p.m. de pe primul camp de munca, indreptandu-ma spre al doilea. La radio, fiind vineri... TOP! Spre bucuria mea. Insa nu prind decat locul 1 din top five! imi zic, la marele fix, aflu si eu cea mai tare melodie si.... cand colo , AGAIN pentru a nu stiu cata oara in ultimele doua luni incepe " ALO, sunt eu!... O-zone.... Desi nu sunt fan ma trece un fior de mandrie egoista... Imi vad mai departe de condusul meu, ajung la al doilea camp de munca, prestez si peste 4 ore iata-ma din nou in masina, pregatindu-ma de drumul spre casa ce avea sa dureze o ora! Si numai bine, top 20!!!!!!! Pe care il nimeresc de la inceput de asta data! Si la drum! Muzica SUPER! Deja ma vedeam cu ochii mintzii in nu-sh ce tare club din Romania! Prodigy, Eminem, Chemistry Boys cu ultimele aparitii pe undeva in top 20-10, incepe top 10, nume care nu-mi sunau prea cunoscute dar melodii ... marfa... de-mi venea sa dansez cu masina pe strada... pe undeva pe la locul 6 apare un Fat Boy Slim , apoi la 5 madam Spears care cica vrea un copil, apoi la 2 Destiny Child si inainte de a se anunta locul 1 imi trece un gand razletz... masaka?!... si ... ce credeti ca aud? "ALO, sunt eu! " si crainicul... facand comentariile de rigoare si fredonand alaturi de baietzi....
rocsana