Cum vi se pare viata in Japonia? (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

...sa stii ca un schimba mult situatia in bine(cel putin in cazul meu)asa ca nu ezita sa faci unul daca ti-l doresti,

Ancasi Naomi Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Nicoleta,in mod sigur de la anestezie te doare capu,multa sanatate,Ancasi Naomi Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

si eu care credeam ca doar al meu e asa..ca lasa dulapul deschis,ciorapii si hainele murdare langa cos (da chiar langa ) ..si ce sa mai zic de carti imprastiate in toata casa(inclusiv la wc..) ca la cate sunt daca vrem ne deschidem librarie ....
soacramea e harnicutza ca o furnicutza...yo nu stiu cum rezista femeia asta...se culca noaptea la 12-1 si se trezeste dim la 5(cel tarziu 6)..da cu aspiratorul,pregateste masa de dim,spala si dupa aia toata ziua mai sta si prin jurul casei mai face una alta...si daca e vreme frumoasa se mai duce si la camp......ce se mai odihneste iarna,ca fiind frig ziua sta in casa si nu prea are ce face (ca face dim)

Mergi la inceput

a..vroiam sa va intreb...stiti cumva daca gasesc pe undeva carte in engleza cu legislatia(din japan)?vreau sa ma apuc serios de invatat ptr carnet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by sandra20

si eu care credeam ca doar al meu e asa..ca lasa dulapul deschis,ciorapii si hainele murdare langa cos (da chiar langa ) ..si ce sa mai zic de carti imprastiate in toata casa(inclusiv la wc..) ca la cate sunt daca vrem ne deschidem librarie ....
soacramea e harnicutza ca o furnicutza...yo nu stiu cum rezista femeia asta...se culca noaptea la 12-1 si se trezeste dim la 5(cel tarziu 6)..da cu aspiratorul,pregateste masa de dim,spala si dupa aia toata ziua mai sta si prin jurul casei mai face una alta...si daca e vreme frumoasa se mai duce si la camp......ce se mai odihneste iarna,ca fiind frig ziua sta in casa si nu prea are ce face (ca face dim)

mami,tati si bb george (22.05.2004) ->
poze nunta ->

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

traiasca soacra^ta,furnicuta

tare ciuda imi este ca eu nu pot fii ca ea.

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Buna Sandra. Eu am cumparat cartea cu legislatia in Japonia, de la un centru JAF (Japan Automobile Federation) si am dat pe ea 1000 yeni! Este in engleza si se numeste "Rules of the road"

http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by sandra20

a..vroiam sa va intreb...stiti cumva daca gasesc pe undeva carte in engleza cu legislatia(din japan)?vreau sa ma apuc serios de invatat ptr carnet...

Ar trebui sa o gasesti la JAF-ul local din oraselu' tau :
http://www.city.nagaoka.niigata.jp/dpage/kokubun/chikyuhiroba/english/living_en/drivig.html
Nagaoka Driver’s Test Center (Nagaoka Jidôsha Unten Menkyo Shikenjô)
7-1 Ueno, Kami Maejima-machi
Phone: 22-1050

//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da JAF exista cam in fiecare oras dar nu toate au disponibile cartile in engleza.Eu am intrebat la mine in Kushiro si mi-au spus ca nu au dar pot comanda din Sapporo.

Mergi la inceput

va multumesc ptr raspunsuri...am cautat dar nu am gasit cartea in oras,am comandat din niigata..maine ma duc sa platesc la posta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Iar a venit taifunul ...nu stiu cum e la voi dar in Yokohama va fi prapad azi....nu mai vreau...
bibi

Mergi la inceput