Mamici din Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna seara,

Cali eu daca abia am revenit sunt in urma cu noutatile.
Cat are piticul tau? Cu alaptatul cam asta este programul. Pe mine m-a frecat fimiu ca pe hotii de cai. Eu eram suzeta lui naturala.
Sab Simplexul este o porcarie (cel putin in cazul nostru nu a functionat). Iti recomand cu incredere ESMUPISAN.
Sfatul meu (ca sa nu ajungi ca mine-suzeta) este sa incerci sa nu-i dai sa suga mai devreme de 2-3 ore, daca poti bineinteles.

Marele Blond mai nou a descoperit iar ca poate sa tipe si tipa frate de m-a zapacit. Cum nu-l bag in seama tipa . Tipa, tipa si iar tipa.

Noapte buna la toata lumea, fara colici si fara dureri de dinti,

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am uitat!!!
July poti sa "imprumuti" chestia cu capu in nori, ca deocamdata ma simt "gura sparta"!!!! hihihi

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Marlen sa-ti traiasca baietelu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Marlen, am uitat la mesajul de ieri, pentru ragade la sani e foarte bun Garmastan - un unguent albastru fara miros, cu care te dai chiar si inainte de alaptare, ca nu are nimic daca il papa bebe - oricum, parca scrie si in prospect asta. Este ceva natural, cu extras din nu mai tin minte ce arbore...Era perfect daca incepeai sa te dai dinainte de a naste, cam cu o luna inainte, cica nu mai faci rani. - aviz celor ce sunt pe drum. Eu m-am dat si la mine a functionat.Costa vreo 200.000 de lei, dar nu prea se gaseste, eu l-am cautat in tot orasul, ca imi spusese prietena mea de el- ea e medic - si nu am gasit Garmastan decat la farmacia Dom, cea de langa Spitalul Judetean, farmacia de pe Mircea colt cu N. Iorga.
Sper sa iti foloseasca. Si nu uita: cu fiecare zi si noapte care trec, este din ce in ce mai usor!

Mada si Sofi, 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
ce vremeeeee!!!!
Sanzi, ieri nu am ajuns in parc, am fost prin piata sa luam cite ceva, a facut pitaku o criza de plins in masina ca nebuna de ma-sa a topit-o pe iubita suzi...si uite asa. am iesit la plimbarica dupa-amiaza, pe aici prin jur. imi pare rau ca nu ne-am putut vedea.
Layla....imi place sa aud ca marele blond tot mare e... ti-am zis ca si noi va calcam pe urme viguros! m-ai distrat cu sab-ul si cu espumisan-ul....sunt aceleasi medicamente cu denumiri comerciale diferite! dar daca la voi a mers unul....tot e bine!
Madalina, ii poti da linistita sab in continuare, eu ii dau ca preventiv impotriva eructarii - nu mai da afara asa de mult de cind ii dau, e f bun ptr asa ceva. si rezolvi mai multe probleme o data.
Cali, impotriva colicilor iti recomand cu toata caldura sa bei tu 1-2 litri de ceai de fenicul pe zi....la noi a functionat super, nici nu mai e nevoie sa ii dau lui ceva! si eu am luat sfatul de la o alta mamica care s-a chinuit mult de tot cu colicii...si remediul asta a functionat, sper sa mearga si la voi! intr-adevar este cam mic piticul sa ii faci program...mai rabda putin! si intr-adevar, incearca sa NU ii dai sa suga mai des de 2 ore, ca se face o varza la el in stomacel. noi l-am pacalit cu suzi....a mers super! nu cred ca e nevoie sa ii dai nici un ceai (eu lui Patrick nu i-am dat pina acum nici o picatura de ceai, apa sau altceva).
Marlen....ce mai faceti? sunteti cuminti? ceaiul de pelin se face normal, infuzie de 1 lingurita la o cana de apa fierbinte, acoperita timp de 15 minute. succes si sa iti treaca cit mai repede!
July e mai bine Teo, i-au trecut gutunarelile?
pupicei si o saptamina super va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata, fetelor! Se pare ca s-a terminat cu caldurili, trecem la cojoace.
Marlen, mai am eu niste Garmastan, daca il vrei, spune! E crima in primele vreo doua saptamini - doare al naibii, dar asta e, trebuie sa stringi din dinti. Eu i-am dat fiica-mii de cite ori a cerut - si o facea, in primele doua luni, cam din juma in juma de ora. Insa i-a prins bine. Si,pina la sase luni, nu a gustat nika, nici macar ceai.
Anuntam si noi cu satisfactie si entuziasm ca copchila a inceput sa doarma noaptea toata. Desi eu tot ma mai trezesc de nebuna sa vad ce face, cred totusi ca s-a incheiat o etapa. SPER sa n-o deochi!
Va pup, mai revin eu!

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

E greu la inceput. Cum spuneati si voi, e prea mic sa-i fac program. I se face foame dupa 30 min. uneori, alteori doarme 2-3 ore intre mese. Ma dor ingrozitor sanii cand il pun la piept. Nu apuca bine. Folosesc Bepanthen. Este bunicica, dar trebuie sa ma spal de fiecare data inainte sa alaptez. Si plange...
Pentru colici ii dau Espusmisan, cate 25 picaturi dupa alaptat, atunci cand e cazul. Ii place; se linge pe buzite si tace imediat.
Abia astept sa mai creasca putin si sa iesim si noi la plimbare!

Gabi, esti o dulce ca te-ai gandit la mine. Ti-as ramane recunoscatoare. Da-mi un nr. de telefon si te sun.

Marlen si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna, fetelor!

Marlen, bine ati venit acasa! Am vazut si eu pozele cu bebe! Sa va traiasca, sa fie sanatos, destept, frumos si norocos!

Galarina, l-am vazut si pe bb Stefan. Un dulce.

Sa stiti ca eu citesc ce scrieti, dar nu prea sunt in stare sa ma adun si sa va raspund. Sunt tare imprastiata.

Am avut un sf. de saptamana groaznic. IAr am avut sangerari si sunt cu moralul la pamant.

Inca nu am rezultatele de la analize, exceptand TGO si TGP, pe care le-am repetat si au iesit aproape bune (doar prima e putin peste valorile normale). Acum sper sa fi fost primele analize gresite si sa fie in regula ficatul meu.

Maria a inceput sa vorbeasca! Adica repeta foarte multe cuvinte dupa noi. Trebuie sa faci eforturi sa intelegi ce spune, dar acum sunt multumita ca a capatat curaj.

Va pup!

Ma scuzati ca in ultimul timp nu v-am prea raspuns.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

La birou sunt pina la ora patru - telefonul e 549267. Acasa am 628003. Mobilul: 0723-328480. Hai, ca acum e imposibil sa nu dai de mine!

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am fost si noi (pe ploaie) pana la pediatru...Cica avem rosu in gat, mi-a dat Ospen si Prospan pe care chiar am de gand sa ii le dau ca la carte (5zile) sa vedem ce se intampla!
A auzit cineva de Prospan? Am citit pe prospect ca inca nu se cunosc efectele (negative) pe termen lung, ca nu au destule informatii...sau ceva de genul asta!!!
Pb noastra este administrarea medicamentului...jumate il ia, jumate e varsat pe mine...un adevarat chin...
Ne-am si cantarit...are mai putin decat ma asteptam 11.600kg...(speram sa aiba deja 12kg) si in privinta faptului ca nu bea lapte...a dat din umeri...
Vreau si eu un alt medic pediatru BUN la care sa ma pot duce odata la un consult amanuntit (din varful degetelor pana in crestetul capului) care e migalos si se pricepe...ca nu stiu ce sa mai spun cu dr noastra! Imi dati si mie niste nume? si eventual adrese?

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput