Mamici din Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 7
gen68 spune:
mey, sanzi, un dr. care sa ti-l purice din cap pana-n picioare, nu cred ca gasesti. doar sa faci ca o vecina de-a mea, care ii venea drita acasa (100 $ consultatia acum 3 ani)oricand si ii purica copilu cum voia mama-sa.
gen, o mamica de marius
laura111 spune:
Marlen, ti-am vazut odorul in poze, sunteti doi frumosi !
Cornelia, sus inima , stai cat mai mult in pat si o sa vezi ca o sa fie bine. Nu o ridica pe Maria in brate ca e dum-dum si sa nu te buseasca naibii vreo sangerare mai puternica.
Am vb. cu Oana la tel. alaltaieri, e bine, e la socrii ei la Valcea. A fost cu consortu' in concediu : Predeal, Poiana Bv., Sinaia, etc. S-au simtit f. bine si au avut vreme buna.
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
si poze din Retezat: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
sinzi_ana spune:
Vai, Gen, 100$ consultatia? Da ce ii face? Ii citeste viitorul in stele? Ca doar nu stau pe luna sa o coste transportul!
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
dadi_t spune:
Buna !
Nu stiu cu ce sa incep...
Sanzi, o pediatra super buna este la circa de la politie langa consulatul turc. Nu mai stiu cum o cheama, este batrana si sper sa nu fii plecat la pensie. Am fost de cateva ori cand era Anduta mica si este supervaloare! Intrebi de As. Troica Tuta(a fost vecina mea) si-i spui ca vii din partea lui Gabi Bugescu( vecinii si rudele imi spun Gabi). E dr. la care lucreaza ea. Parca circa nr.15 era...Trimite-mi un Pm cu tel tau...please.
Cali, nu stiu caqnd ai nascut, cred ca eram la Bucuresti plecata.Ce ai baietel? Cat are ? cum ai nascut?Pupici multi pe obrajori bb-ului!
July, poza nr. 3 este intr-un local Brad din Vatra Dornei.Mama este bine! Eu cred ca intru intr-un soi de depresie-sau astenia de toamna -nu-mi intra nimeni in voie si am tendinta sa plang din te miri ce...Dar imi revin eu...Intotdeauna la capat de drum, cedez...
Mi-e dor fetelor de compania celor cunoscuti...Nu reusesc sa ies prea des din casa si cred ca si asta e cauza depresiei mele.
Gen, mi-ai dat o adresa a unui homeopat on-line...Poti sa mi-o mai scrii? ca eu am pastrat doar adresa de e-mail.
Marlen, rabdare multa cel putin o saptamana iti trebuie. Asa am patit la Bibi(ti-am spus la spital) mi se vedea grasimea sfarcului asa il rosese. Eu am luat si dexpanthenol care este mai ieftin pana in suta de mii si a fost f. bun.
Mai, eu ma incurc in Cristine, nici nu mai stiu despre cine vorbiti...Puneti in paranteza nick-ul, ca-s mai grea de cap in ultimul timp....
Layla, bine ai revenit. Noi ne vedem si la Bebelusi de ian-febr.(dec.)Ce mare e scumpelul tau. Tot la olita prestati? spune-mi si mie metoda!
Bibi se ridica in fund si de pe spate si de pe burta. Merge f. bine in premergator, dar nu o prea las decat max. 15 minute pe zi.A inceput sa manance de toate si bine, dar se cam trezeste noapte pe la orele 2- 3.Sa speram ca-i doar un moft. Doua nopti nu am bagat-o in seama, a vorbit pe limba ei vreo 10 min. si s-a culcat singurica la loc. Azi noapte nu s-a mai trezit pana la 6.(de la 21:30).
Spune pa-pa cand plecam afara, cand ii dau sa manance, la-la cand se joaca singirica, ba-ba, ta-ta, me-me si... ma-ma cand e suparata. Sunt ceva progrese!
Va pupic, pe toate si pe mai tarziu....
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
July spune:
Buna dragele mele,
Sinzi,ce rost mai are sa-i faci inca un exudat?Eu am scris de f.multe ori despre Prospan,este super,si-a facut efectul dupa vreo 3 zile,nu mai inainte.I-am dat Teodorei 5 zile.O data l-am luat si eu si..m-a "uns la suflet".Este sirop de iedera.Evita sa-l scoti afara pe vreme umeda sau cu vant.Ati inceput cu mierea?Nu cred c-ai facut rau ca i-ai scris Corneliei despre amica cu analizele,te astepti la orice din partea laboratoarelor,eu mi-s patita!Sa va zic ce-a mai tare faza pe care-am patit-o cu Teo cand era micuta,imi da pediatra set de analize printre care si urocultura(toate de control),intep copilu,duc probe ptr.analize,mai putin urina,nu reusisem sa i-o recoltez.Ma duc sa iau rezultatele,stupoare,Urocultura iese sterila,nici macar nu i-o dusesem,asa ca ce sa ma mai mir!
Cornelia,capul sus!Numai faptul ca Mariuta incepe sa vorbeasca asa devreme este un semn bun!Tinem pumnii!
Tania,era de asteptat sa te simti asa,doar esti si tu Om,cat crezi ca mai puteai duce?Am avut si eu momente-n viata cand am simtit ca-i prea mult ptr.mine,cred ca fiecare am trecut macar printr-un asemenea moment,mai ales cand cineva drag este bolnav,le-am trecut pe toate,incearca sa privesti viata altfel,ca ti-a dat sansa sa o mai ai multi ani de-acum incolo alaturi de tine pe Mama ta,ca restul familiei este bine,bucura-te de vorbaraia lui Bibi.
Suntem inca racite,mai putin,scuze,s-a trezit Teo si este maraita.
July
sinzi_ana spune:
Am pus poze noi la 20 de luni!!!
Tania, daca ne intalneam in parc, te-am fi scos din "astenia de primavara"!!!!
July, stiam ca am mai auzit undeva de Prospan, dar nu mai stiam unde...deci sa dau cu incredere??? De Ospen ce stii?
Roxa, am pus si poza cu Voiniku!!!
Somn usor, maine am gradi...vin cu povesti!!
Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
CRIXIA spune:
Buna seara! va spun si eu dupa multe ore de pauza
Am senzatia ca raman in urma, sunt cuprinsa de multe lucruri, alergata de probleme. Azi am reusit sa depun actele pentru preschimbare permis si vineri cica sunt si eu in randul lumii, cu actul in regula ( ca ajunge 3 ani de fofileala).
Este cea de a 2-a sapatamana in care a venit buni sa stea cu Alexia si am profitata de momentele astea sa alerg de colo-colo si sa rezolv cate ceva.
Mai dau cate o fuga si la casuta , care are deja ziduri si careia ii toarna zilele astea placa intre parter si etaj, ca sa avem si tavan, ca asa par de luminoase camerele acum, dar sunt nerabdatoare sa le vad complete. Azi am pus si eu mana la treaba, am scos apa din fantana si am carat-o meseriasilor. Usor nu a fost, sigur voi avea febra musculara, dar e pentru casa mea si nu-mi pare rau.
Alexia, este binisor, aproape ca am scos ceaiul de noapte, pentru ca am constatat ca-l pregateam degeaba, nu se atingea de el in ultimele nopti.Au trecut de abia 2 nopti fara ceai si sper sa nu revenim la vechi obiceiuri.
Mai devreme cand am adormit-o am observat o modificare la gingie, cred ca a dat un canin. Maraiala din ultimele zile are justificare! Si degetele tinute in gura, salivarea excesiva, somnul scurt( de incarcarea Duracell-ului)!
Ma bucur ca au revenit cu mesaje Layla, Cali, Galarina! Parca se improspateaza forumul!
Marlen, nu am cuvinte sa-mi exprim rusinea si sa ma scuz ca nu am ajuns sa va vad! Inca imi doresc, dar sunt lucruri care ma impiedica!
Sa traiasca Andreas! Sa fie un bb cuminte si sanatos! Tati e ?
Dar bunicii? Eu am incercat multe produse de colici si Alexiei i se potrivea Bonnisan-ul si alte produse cu extract de marar. Pentru epiziotomie eu imi luasem si un spray de plagi, care m-a ajutat in refacere.
July, din cunostintele tale, unde ma trimiti pentru o rinita cronica fetida(ozena)? Tatal meu duce o asemenea boala veche si as vrea sa ma ocup de el, sa-l plimb putin prin sistemul medical, poate se amelioreaza macar.
Sanzi, eu te-as trimite la pediatra mea, dar cabinetul particular acum il pregateste. Zilele urmatoare isi da doctoratul si apoi isi va deschide un cabinet pe straduta cu BancPost, putin mai sus de banca, langa depozitul Sicomar. Eu v-am mai spus despre ea, la vremea aceea presta in Spital era rezident. Eu sunt multumita de ea, ca o vad ca ii place ceea ce face, iar pe langa asta este si mamica 2x. Astept sa va dau vestea ca si-a luat doctoratul si sa va invit la cabinetul ei sa o testati, poate este impresia mea ca ne si cunoastem.
Figuelle, ai grija ca are alta concentratie de Ca siropul! Este un calcul ml/kgcorp, nu-l stiu exact, dar nu respecta prospectul, ca-i prea mare doza. Cum a zis si July(in ea avem mereu incredere, ca-i medicul nostru virtual) ajunge o lingurita/zi.
Laura111, ma bucur ca ne aduci vesti bune despre Oana! Bine ca-i fericita si plimbata, ca ma speriasem n pic! Oare nu-i este dor de noi!?
Tania, ia avant si plimba-te cu Bibi, poate te mai linstesti un pic! Alte remedii nu tin? gen cicolata sau alte delicii?
Hei, voi alte mamici cu copilasi care merg in comunitati, spuneti cum le merge copiilor la scoala, gradinita? Ca a trecut cam o luna de la inceperea scolii si... ceva note, absente???
Cica maine e mai frig decat azi!Uh dar poate n-o ploua
Ma duc si eu la culcare, ca si maine e o zi!
Pupici!
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
In sfarsit, vesti de la Oana. Cred ca are multe de povestit, cand se intoarce.
Laura, ai dreptate cu Maria. Incerc pe cat posibil sa nu o iau in brate. Ultima sangerare cred ca are o legatura directa cu asta, pt. ca dupa ce am luat-o in brate am avut o contractie f. dureroasa.
Sanzi, ce ai scris tu, chiar m-a facut sa ma simt mai bine, pt. ca in momentul asta sper si eu sa fie o eroare si celelalte analize sa imi iasa bine.
Tania, ma bucur mult ca lucrurile merg spre bine. Imi dau seama ca esti epuizata. Eu sunt campioana depresiilor sa ca nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau. Dar fetele tale sigur te vor scoate din starea asta. Felicitari pt. Bibi ca se ridica in fundulet. Daca ma crezi Maria si acum se ridica in fundulet doar de pe burta. De pe spate, niciodata! Acum mi-ai dat alta tema de ingrijorare .
Crixia, chiar ai activitate. Ce frumos trebuie sa fie sa vezi cum se construieste casuta ta. Am vrut sa te intreb mai de mult. Ziceai ca intr-o noapte Alexia a coborat din patut si a venit la voi in pat. Escaladeaza grilajul patutului? Ca Maria ar putea eventual doar sa se arunce in cap (am mereu teama asta).
Eu astazi sunt optimista. Am fost ieri la dr. si bb e bine, a inceput sa se miste. O sa continui tratamentul si peste doua saptamani ma duc la control din nou.
Va pup
Cornelia
gen68 spune:
tania, de link-ul asta era vorba?http://www.homeopatie.kestii.ro/homeopat.htm
eu le-am scris ceva, si culmea, mi-au raspuns. bafta si tie.
pupici.
gen, o mamica de marius
Fiquelle spune:
Salutare!
Cornelia, scuze ca te intreb, dar nu stiu, in cate sapt de sarcina esti? Imi pare rau ca ai probleme, stiu cum este, si eu am trecut prin tratamente de mentinerea sarcinii, emotii pentru fiecare contractie etc, si in plus, doctorii se insala uneori asa de tare... Fii curajoasa si roaga-te lui Dumnezeu sa fie bine pentru tine si puiul tau cel mic.
Am auzit la TV, la meteo, ca de joi va fi mai cald. Azi noi nu iesim din casa, e vant si e frig. Roxa, tu scoti puiul afara cand e frig? Mie mi-e cam teama sa nu raceasca. Ieri am iesit putin, ca aveam ceva treaba, dar am fost cu masina, n-a scos nasul la aer decat de la masina pana la bloc si inapoi.
Crixia, chiar ma gandeam eu, ce o fi cu tine, pe unde umbli de nu dai nici un semn? Bine ca ti-ai rezolvat problemele cu permisul, si eu trebuie sa fac acelasi lucru, ca este tot pe numele de don'soara
si pe vechea adresa, dupa 2 ani. Cred ca iau ceva amenda daca ma prind astia!
Ce mai face fetita ta? Vorbeste? Te asculta? Nu prea stiu eu exact cum sunt copilasii pe la 1 an si-un pic, oricum mie mi se par mari... pe langa a mea.
Am vazut pozele de la intalnirea voastra din mai 2004 si ma gandeam ca la cum se anunta vremea, poate reusim sa ne vedem in week-end-ul acesta. Diseara sau maine sper sa pot pune si eu poze de la botezul Sofiei, daca mi le aduce tati. Oricum, prea multe nu vor fi, caci prins gura-casca in desfasurarea evenimentelor de la biserica, tati a stat cu aparatul foto in buzunar si a uitat sa faca poze. I-am spus eu catre sfarsit:Auzi, da' tu nu faci poze lu' fi-ta?, si abia atunci s-a executat. Noroc de invitati, ca au avut si ei aparate, ca ne ramanea fata nepozata.
Va pupicim ; Mada si Sofi -azi avem exact 2 luni - face mami cinste la cine vine!