Mamici din Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 5
marlen_b spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Multumesc pentru urari. Nasterea a decurs dupa scenariul descris de Crixia. Suntem acasa de ieri si incercam sa ne adaptam. Andreas e cuminte; mananca si doarme. Eu ma simt bine, cu exceptia micilor neplaceri legate de alaptat. Voi ce crema folositi pentru leziuni mamelonare?
Si inca o intrebare: ceaiul de pelin pentru epiziotomie cum se dozeaza?
Am facut poze cu Andreas, chiar la cateva minute dupa ce s-a nascut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marlen_hg/my_photos
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
roxanaz spune:
buna dimineatza si de la somnabuli...pitaku sus numit a dat alarma la 7...dupa care a adormit dupa o ora, dar suficient ca sa ne trezim oni definitiv. noroc ca e cursa...ca altfel ma culcam la loc.
Madalina, de ce nu ii dai Sofiei calciul amestecat cu sab-ul sau cu lapte? ca nu il mai simte. iar daca schimbi pe calciu sirop spune-i medicului ptr ca este alta concentratia - cum spunea July, la virsta ei este suficienta o lingurita pe zi, 3 e prea mult.
dupa cum a dat raportul Sanzi ne-am vazut si vineri si simbata (vineri si cu Cristina), a fost super frumos si cald! poate mai reusim sa facem si azi faza asta.
cica marti si miercuri maxima 12 gradeeeee!!!!! astia au innebunit de tot, trebuie sa ne infofolim bine!
mama Layla ce de dintisori aveeeti! sa va traiasca si sa fiti sanatosi! ce mai face marele blond? cit de "mare" mai e? ca Patrick cred ca ii calca serios pe urme...precis l-am "impresionat" de cind era inca in burtica si vorbeam noi!
Cornelia, cum mai esti? ai facut analizele?
Tania? ce face Bibitza?
va pupam si va dorim o duminica excelenta!
layla spune:
'Neata,
Ne-am trezit si noi pe la 8 (sa nu credeti ca am dormit toata noaptea: am fost prezenti pe la 1, 5 dimineata). Oricum a fost o noapte mai normala.
Marlen felicitari si sa-ti traiasca baiatul!Am vazut si eu pozele.
Referitor la ceaiul de pelin cred ca am facut conform indicatiilor de pe cutie. Eu am folosit mai mult ceaiul de galbenele.La crema eu am folosit-o pe cea de la Chico. Ti-ai luat colacel? Eu 3 saptamani nu am putut sta pe scaun de cat cu colac.
Roxana ce mai faci? Pitiku este cuminte? Dormi toata noaptea? Il alaptezi?
Cat despre kg acum o luna avea 10 kg (care cica trebuie sa le aiba la 1 an!!!!).
Hai ca ma duc si eu sa mai strang prin casa,
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
gen68 spune:
Marlen, bine-ati revenit acasa. ce bine e acasa,nu? sa fiti sanatosi, mancaciosi si somnorosi, sa te refaci repede.
gen, o mamica de marius
sinzi_ana spune:
Cristina, azi mi s-a parut ca te vad in parc...dar nu eram sigura daca esti tu...ma tot holbam la carut (a fost primul pe care l-am recunoscut...) bebicu nu se vedea, ca daca il vedeam ma dumiream eu!!!
Nici pe Roxa nu am vazut-o...am fost un pic la biserica din parc apoi pe la 11 am stat pe langa Pitici...nu prea mai intru ca ma ia durerea de cap (mai ales duminica cand e f aglomerat)
Marlen am vazut si eu bebicu...e tare dulce, sa iti traiasca! In sf il strangi la piept...sa vezi mahmureala de acum incolo (nopti semidormite...)
Gen, ma gandeam sa mai schimb ceva, imi plac schimbarile!!! hehe, si chiar acum mi-a mai venit o idee!!!
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
Fiquelle spune:
Salutare tuturor!
Marlen, sa iti traiasca bebicul, sa fie super sanatos si sa iti aduca numai bucurii. Am vazut pozele: la asa mamica frumoasa, e normal asa bebe scump!
Roxa, pot sa ii dau Sab Simplex si daca nu mai are crize d-alea rele de colici?(du-ca-se pe pustiu!) De fiecare data cand face kk se inroseste si se smiorcaie putin, o doare burtica un pic, tot ceva colici se cheama. Cred ca nu ar fi nici o problema, stiu ca ii place tare mult, si ai dreptate, cred ca nu ar mai simti gustul calciului.
Voi pe la ce ora iesiti in parcul Tabacariei? Poate ajungem si noi, cine stie? Poate va fi vreo zi mai de Doamne-ajuta saptamana urmatoare.
Mada si Sofi, 2 luni
cali spune:
Buna seara,
Marlen, felicitari ptr baietel..
am intrat si eu un pic, piticul meu imi rapeste tot timpul.. noaptea se trezeste foarte des, la fiecare ora, de-abia aseara a dormit legate cate 2 ore.. in schimb ziua doarme non stop.. oare ce pot sa fac, ca sa-i schimb programul? sau e prea micut? suge cate putin si se trezeste des..il chinuie si colicii, ii dau Sab Simplex, dar parca nu are nici un efect..
este nevoie sa-i dau si ceai? sau nu e obligatoriu? laptele este suficient?
va las, ca s-a trezit din nou..
numai bine!
Cali
July spune:
Buna,
Marlen,sunteti niste scumpi!Mai,dar tu chiar ai nascut?Sa fiti sanatosi!Imi cer scuze ca n-am venit sa vad puiutul,am fost in plina raceala,acum suntem mai bine,sper sa-l putem vedea si noi candva pe Andreas.
Layla,bine-ai revenit!Marelui Blond!
Galarina,e ditamai omuletul Stefan!si pe Pili!
Sinzi,p'aia o vroiam eu cu "capul in nori",dar acum stau si ma gandesc ca mi s-ar potrivi mai bine:"VIPERA".Din tineretile mele....
Mada,Ca este dat impreuna cu vit.C.Ptr.fixare.
Aseara am fost si noi putin in Tara Piticilor.Mai eram noi si gardienii.Am stat pana au venit sa-si ceara scuze ca ei trebuie sa-nchida portile.In sfarsit Tea a fost multumita,toata Tara a fost a ei!
Pupici tuturor,July si Teodora
sinzi_ana spune:
July, la ora aia aseara eram si noi prin zona, de fapt si azi...Am fost pe malul marii si apoi ne-am intors prin parc astfel incat ajung acasa pe la 21.00, de abia am timp sa ii fac un dus rapid lui David, ii dau in goana sa manance...si la culcare!!! (apoi pe "despre copii!")
Cornelia...imi povestea azi o prietena despre o alta prietena (lantul slabiciunilor) insarcinata in 6 luni, careia in urma unor analize i s-a descoperit hepatita C, cica in 2 sapt de cand aflase vestea (dupa 2 randuri de analize) deja albise, slabise, toata lumea era super ingrijorata...cat de bolnava este...si s-a dus la Buc sa isi refaca analize inainte sa se apuce de tratament...nu avea nimic...Acum are un bebe sanatos, si o lipsa enorma de respect la adresa celor care au bagat-o jumate in pamant...nu stiu de ce ti-am povestit asta...
Roxa, azi nu ati iesit? Sa stii ca m-am indragostit de Pitick (ti-am mai spus???)...nu mai pot...asa haios este!!! Si ce ii mai placea in brate, nu misca nici o pleoapa!!! Da' stiu ca atarna!!! Voinicu'!!!! Nu ii mai zic Piticku..ii zic Voiniku'
Marlen ce mai face bb-ul tau? Ii place lapticu lu mama? Nu ma prea pricep la sfaturi de alaptat, ca eu nu am facut-o...pot doar sa iti spun sa bagi tare (uita de rani, si iarta-l ca musca-ce tari mai sunt gingiile alea!!!) cu tzitzi ca e f important...Curaj!!!
Tania, ziceai ca nu mai lipsesti de la urmatoare intalnire? Si ai tras chiulul la greu!!!!
Tatiana, am tinut-o eu prima in brate pe Bia, dar pe cand inca o data? Acum daca vine vremea rea..cine stie? La mot poate!!!
Mada, eu in principiu (cu mici exceptii), indiferent de vreme, de vanturi sau taifunuri...sunt in Tabacariei de la 10-12 si de la 16-20!!! Asa ca daca ai drum...call me!!!!
Maine mai mergem si noi putin la pediatru ca nu imi place o tuse seaca pe care o are David de mult timp (July, exudatu e negativ, oare sa ii mai fac unu?)..dar ma si vad daca iar imi da Peritol, sau Ketof, sau Eurospal, sau Ambroxol ca nu ii dau nimik...Poate ma mosteneste pe mine ca si eu sufar din cand in cand de o tuse matinala care nu are nici o explicatie logica (pe fond nervos a fost singura chestie pe care am obtinut-o dupa lungi investigatii).
In rest mi s-a facut un chef de duca...cred ca joi dupa gradi dau si eu o fuga pana la Bv de 2 zile...ca nu mai POOOOOOOT!!! Mai vine cineva??? hihi
Sper ca ati avut un we placut...noapte buna
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni