Suntem ceea ce scriem si citim.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

sa-nteleg urmatoarea chestie:

soarele = obect individual
celelate stele = categorie

Nope, gindacelule, ai uitat un "celelalte" care il facea pe Soare buddy cu Stelele.

quote:

l'amore = Dante asta la are miam miam le zice bine manca-tz-ah (obectu, nu categoria;)

Uite ca sa nu te ineci:
http://www.kern-ep.de/Internet/Hegels_Logik/hegelint.htm

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:

sa-nteleg urmatoarea chestie:

soarele = obect individual
celelate stele = categorie

Nope, gindacelule, ai uitat un "celelalte" care il facea pe Soare buddy cu Stelele.

quote:

l'amore = Dante asta la are miam miam le zice bine manca-tz-ah (obectu, nu categoria;)

Uite ca sa nu te ineci:

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

----------------------------------------------------------------------

Asa si pe mine cum ma cataloghezi ca io citesc tot ce inseamna presa de la R. Mare pin la Dilema

Indecisa????

---------------------------------------------------------------------
Inteleg ca depande mult in care dintre "momente" ma prinzi...daca ma vezi la R. Mare presupun ca doua oara nu ne mai intersectam, daca ma prinzi la Dilema presupun ca putem imparti pasta de dinti

cu R. Mare devii ptr mine obiect de studiu
cu Dilema putem sa ne intindem la niste discutii probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by liris

Asa si pe mine cum ma cataloghezi ca io citesc tot ce inseamna presa de la R. Mare pin la Dilema
Indecisa????

nu e, mai, indecisa, n-are cum. e informata. si creca e in virtutea meseriei. alea foste, ca acum e super-mama de Mielu.
ce zici, e fair sa citesti mesaje din toate spectrele politice ca sa fii indreptatit la opinii+optiuni corecte? cum poti sa zici ca Vadim e nesanatos la cap, de pilda, daca nu ii urmaresti evolutia clinica? doar ca asa zic psd-istii de el? idem cu psd-istii, ii analizezi la ei acasa, adica in ce spun/scriu etc.
altfel, eu as pune Dilema pe acelasi loc cu ccc Cosmopolitan, amandoua-s savuroase :))

bref, as zice ca suntem ce simtim si gandim. ca de multe ori una gandim si alta facem; creditez omu' pentru intentie si il scuz ca nu i-a iesit si-n fapta. astea, scrisul si cititul, tin de suprafata. mereu e un intermediar intre noi si destinatar(la scris-cititorul)/expeditor(la citit-scriitorul). da' intre noi si noi insine nu e nimeni. cateodata, doamne-doamne. ay ay ay, ce adanc le spun :))

--------------
been there, seen that, so what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Uite ca sa nu te ineci:

merci, andrada, nah si-obrazu celelat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

M-am trezit c-o durere de cap si cu-n zvanc de filosofeala... si dau peste subiectul asta.Si ma-ntreb asaaa, 'ntr-o doara, " chiar asa sa fie?" De ce nu putem sa fim pur si simplu? De ce trebuie sa ne difinim prin ceva - ceea ce scriem, citim, cugetam, simtim, mancam, bem... pai in cazul asta "grupul manequinelor care beau doar apa plata cu lamaie", ele ce-s? Fiintza sau lucru? Si revenind la cazul in speta: Suna bine si frumos, dar, scuzati va rog, cam utopic si cam pretios. Am cunoscut oameni frumosi la suflet care nu s-au prea omorat cu cititul sau cu scrisul. Si istoria e plina de canalii care-au citit biblioteci. Iaca poetul-nepereche, de exemplu... este ceea ce-a scris? Diafanul amorez care frumos ii viersuieste atat de fragedei ("chipul iubitei poetului")... sau nebunul pervers, demitizat in fituici cu ifos literar?

Eu sunt.
Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

E jale !
Am devenit o masina ! Slava Domnului, macar sunt Intel Inside.
................................................................
Daca nu se pune asta cu computadoru' inseamna ca momentan sunt un nimic pentru ca momentan nu citesc nimic.
Sau poate ca sunt deja mort ?
Intr-un mod ceva mai serios si eu cred ca suna frumos dar cam pretios (vorba unui clasic in viata).
Cred ca suntem ce citim, ce mancam, ce fumam, ce bem, ce auzim, ce mirosim, ce pipaim. Adicatelea suntem tot ce absorbim prin simturile noastre.
Si pentru ca ne-am nascut OAMENI avem marele privilegiu de a fi mai ales ceea ce VORBIM !

un guraliv

Mergi la inceput

Mi-am recitit postu'.
Aia cu Intel cade.
Sunt un 286 busit.
Ba nu sunt un p(r)ost.

vlad
ps.Sa nu-i spuneti lu' Toma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

[quoteBa nu sunt un p(r)ost.
[/quote]

Trebuia sa fie o virgula pe-acolo sau nu?

Mergi la inceput

Vedeti ca se confirma !

virgula lipsa

Mergi la inceput