Suntem ceea ce scriem si citim.
Ca sa intelegi lumea , descrie-o cu cuvintele tale;daca nu iti vin, citeste ceea ce scriu altii;daca si asta este prea mult, nu-i descuraja;daca nici asta nu poti, sa nu-ti para rau.
SUNTEM CEEA CE SCRIEM SI CITIM ?
Raspunsuri
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de thalia
SUNTEM CEEA CE SCRIEM SI CITIM
Sunt de acord. Dar fiecare este o personalitate, complexa, luata in ansamblu. Cred ca e gresit sa judeci, sa cataloghezi pe cineva dupa o singura "discutie" e ca si cum ai trage concluzii pripite. Cred ca e gresit sa iti formezi o parere buna, sau rea imediat ce ai citit o postare a unei persoane. Suntem toti umani, supusi greselilor, la fel cum putem sa ne inaltam sufletele, putem sa aspiram la mai sus, mai bine, mai frumos.
Dar, da, cred ca suntem ceea ce scriem si citim.
Rici 22 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
thalia spune:
Aceste cuvinte nu sunt ale mele , eu le-am pus intre ghilimele dar nu au aparut . Dar mi-au placut atat de mult , am stat atat de mult si m-am gandit exact la cuvintele subliniate de tine, si in final am dat dreptate autorului. (din pacate necunoscut mie).
gandacelu spune:
mey, inseamna ca eu sunt desprecopii.com?!!!
mie mi-a placut alta: suntem ceea ce mancam... (ruben alvares-cartea cuvintelor bune de mancat, la ed. anastasia... una din cele mai fainoace carti scrise vreodat')
se referea, deschis, la Impartasanie...
Andrada spune:
Si Hegel initiase teoria cu "sintem ceea ce mincam" in efortul lui de a deosebi categoriile de obiectele individuale, dar tipul tau gindacel personalizeaza placut
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
gandacelu spune:
sa-nteleg urmatoarea chestie:
soarele = obect individual
celelate stele = categorie
l'amore = Dante asta la are miam miam le zice bine manca-tz-ah (obectu, nu categoria;)
conchita spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
sa-nteleg urmatoarea chestie:
soarele = obect individual
celelate stele = categorie
l'amore = Dante asta la are miam miam le zice bine manca-tz-ah (obectu, nu categoria;)
Gandacelu, esti dementiala, am zborsit cola pe tastatura cand ti-am citit interpretarile la...interpretarile la... gnoseologia hegeliana.
--------------
been there, seen that, so what?
liris spune:
quote:
Ca sa intelegi lumea , descrie-o cu cuvintele tale;daca nu iti vin, citeste ceea ce scriu altii;daca si asta este prea mult, nu-i descuraja;daca nici asta nu poti, sa nu-ti para rau.
Depinde.
Daca vad pe cineva citind revista Romania Mare trag niste concluzii .
Daca citeste "Dilema" trag concluzii diferite de cele anterioare...
Daca sub cursurile de medicina, ptr pauzele din invatat, pastreaza revista "Cosmopolitan"(am luat la intimplare )...atunci sunt in ceata. Nu voi mai sti ce sa cred....
papadie spune:
quote:
Originally posted by lirisquote:
Depinde.
Daca vad pe cineva citind revista Romania Mare trag niste concluzii .
Daca citeste "Dilema" trag concluzii diferite de cele anterioare...
Daca sub cursurile de medicina, ptr pauzele din invatat, pastreaza revista "Cosmopolitan"(am luat la intimplare )...atunci sunt in ceata. Nu voi mai sti ce sa cred....
Asa si pe mine cum ma cataloghezi ca io citesc tot ce inseamna presa de la R. Mare pin la Dilema
Inteleg ca depande mult in care dintre "momente" ma prinzi...daca ma vezi la R. Mare presupun ca doua oara nu ne mai intersectam, daca ma prinzi la Dilema presupun ca putem imparti pasta de dinti
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
roxana1974 spune:
[/quote]
Asa si pe mine cum ma cataloghezi ca io citesc tot ce inseamna presa de la R. Mare pin la Dilema
Inteleg ca depande mult in care dintre "momente" ma prinzi...daca ma vezi la R. Mare presupun ca doua oara nu ne mai intersectam, daca ma prinzi la Dilema presupun ca putem imparti pasta de dinti
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
[/quote]
Cool! Bey da' multe chestii mai suntem noi pe lumea asta. Si cu asta cum ramane: "spunem cu cine te insotzesti ca sa-ti spun cine esti" sau ma rog, ceva p'acolo...?
Rayuela spune:
Io citesc mai nou ambalajele de la Corn Flakes si de la pachetele de lapte,asa ca sint atit ceea ce citesc cit si ceea ce maninc!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie