Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Katarino, baga si tu okiu la alea de le-am notat io, ca vaz ca lumea doarme aici...louisea saraca, poate fi scutita medical, dar oricum ea nu are nevoie!!!
pozulici
Lilando, am tras cu ochiul la casutze, pacat insa ca nu vaz nici o foto de interior.Am trimis un e-mail la aia de inchiriaza cabana de 4000kr,am intrebat daca-i libera in perioada Anului Nou si daca e valabil pretul care-i afisat pe site. De telefonat nu se pune problema, caci mi-i tare teama ca nu prishep aia ce zic io.
lilanda spune:
Las' c-o punem pe Adeluci cind s-o trezi!!! :-)))
Io acuma o tai si ma-ntorc mai pe seara!!! Pupi!
pozulici
frantuzoaica spune:
Fetelor,noi suntem pe orice lista!!!Nu va suparati pe mine,dar am ceva probleme acum si nu prea pot sa ma gandesc la distractii!
Va pup !!
Katarina spune:
Da' bine ca umblati hai-hui. Veniti singurele-ncoace si nu ma faceti sa viu dupa voi
Adela99 spune:
quote:
Fetili...mi-am mai bagat nasul prin siteul ala dat de Adelutza www.stugknuten.com si uite ce am gasit. Vi le scriu in ordinea in care mi se par interesante ca nr. de paturi pret si, in final locatie.
nr. 508, linga Uddevalla - suna foarte misto...sauna, fumat interzis (nu vad nimic de ciine) si ptr o saptamina e 4000 SEK. La pretul asta cred ca isi permite toata lumea sa vina (by the way, am vorbit cu narancea si a zis ca daca nu pleaca in Romania vin si ei de Revelion!!!)
nr. 1644
nr. 247 (numai ca asta e deja 8000 SEK)
nr. 605
si nr. 931 cu 9 paturi si 2500 SEK
Bagati si voi ochiul si spuneti ce parere aveti (nu vad poze cu interioarele la astea!!!)
pozulici
lilanda
mi-am bagat si io nasu' si...
508
energia nu e inclusa in pret. Ilie nu e admis nici macar in lesa (ca de fumat nu ne mai intereseaza, sau?) oricum e pt nefumatori
1644 saptamana 53 nu e libera (sa fie o neatentie din partea lor?) in schimb Ilie e binevenit
605 Ilie in lesa
deci...
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Fetili...mi-am mai bagat nasul prin siteul ala dat de Adelutza www.stugknuten.com si uite ce am gasit. Vi le scriu in ordinea in care mi se par interesante ca nr. de paturi pret si, in final locatie.
nr. 508, linga Uddevalla - suna foarte misto...sauna, fumat interzis (nu vad nimic de ciine) si ptr o saptamina e 4000 SEK. La pretul asta cred ca isi permite toata lumea sa vina (by the way, am vorbit cu narancea si a zis ca daca nu pleaca in Romania vin si ei de Revelion!!!)
nr. 1644
nr. 247 (numai ca asta e deja 8000 SEK)
nr. 605
si nr. 931 cu 9 paturi si 2500 SEK
Bagati si voi ochiul si spuneti ce parere aveti (nu vad poze cu interioarele la astea!!!)
pozulici
lilanda
mi-am bagat si io nasu' si...
508
energia nu e inclusa in pret. Ilie nu e admis nici macar in lesa (ca de fumat nu ne mai intereseaza, sau?) oricum e pt nefumatori
1644 saptamana 53 nu e libera (sa fie o neatentie din partea lor?) in schimb Ilie e binevenit
605 Ilie in lesa
deci...
...cautam in continuare.Traiasca Google!