Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
neatza fetili!iaca si io cu cana de cafea dau o raita pe acilea.Cum stati cu cautarile?In citeva zile va dau si eu un raspuns sigur!
Adelutzo,cim stai cu stitilr de pe tarimul fumurilor?rezisti bine?Tinem pumnii!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
'Neatza fetili, cucuietele!!!
Pai cautam, cautam in continuare!!!
M-a spart faza cu Ilie in lesa...in lesa unde, prin casa???
Louisea m-am uitat la pozele banditului...o fi crescut el, dar pozele tot mici au ramas!!! Nu se vede frumusete de baiat acolo!!!
pozulici
Adela99 spune:
'neatza!
si io prin zona...mi-am facut tema de casa la Clubul nefumatorilor
imi place "barometru" -starea de spirit a comunitatii - deocamdata e pe plus
Irimell spune:
Ma strecor si eu putin pe aici...Louisea, m-am uitat pe poze si m-am topit cind l-am vazut pe pisoias. Sa-ti traiasca!...E simpatic foc si dragalas! Multi pupici pe boticul fermecator!!! Mi s-a facut dooooor de motanelul meu de acasa Pinky (care e tot tigrat)...
PS: Adelutz, ai idee cum se calculeaza starea asta de spirit a comunitatii? Sint tare curioasa...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Adela99 spune:
Irimell, nici io nu stiu cum se masoara, dar pot sa-mi dau cu presupusu' ... probabil ca emoticoane ca si altele dau plus iar cuvinte ca suupeerr si altele dau tot plus (da' ce te faci cand cineva scrie la bascalie "super" sau scrie ironic sau sarcastic)...ca nu pot sa-mi imaginez (da' io is cam lipsita de imaginatie ) ca este vreun barametru care poate masura pozitivitatea/negativitatea mesajelor... mai ales ca multe mesaje (din pacate)sunt presarate cu cuvinte pozitive, dar continutul si mesajul in sine e negativ sau se poate percepe negativ...in fine...cred totusi ca barometrul asta atata timp cat e pe pozitiv, reuseste sa ne binedispuna
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by louisea
i-am facut album lui Bandit!!! acu sper ca-l vedeti mai bine..
poze cu Bandit
acum nu-l vedem de loc :-(
parola, ceva?
louisea spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Originally posted by louisea
i-am facut album lui Bandit!!! acu sper ca-l vedeti mai bine..
poze cu Bandit
acum nu-l vedem de loc :-(
parola, ceva?
se vede ce ma pricep!!!
era privat.. acu l-am schimbat pe public!!
se vede???
poze cu Bandit
Adela99 spune:
acum se vede... si seamana si cu al meu motan numa' al meu nu are alb deloc, da' eee fruuumooos!
ce varsta are Bandit?