Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 10
lilanda spune:
Fetili...mi-am mai bagat nasul prin siteul ala dat de Adelutza www.stugknuten.com si uite ce am gasit. Vi le scriu in ordinea in care mi se par interesante ca nr. de paturi pret si, in final locatie.
nr. 508, linga Uddevalla - suna foarte misto...sauna, fumat interzis (nu vad nimic de ciine) si ptr o saptamina e 4000 SEK. La pretul asta cred ca isi permite toata lumea sa vina (by the way, am vorbit cu narancea si a zis ca daca nu pleaca in Romania vin si ei de Revelion!!!)
nr. 1644
nr. 247 (numai ca asta e deja 8000 SEK)
nr. 605
si nr. 931 cu 9 paturi si 2500 SEK
Bagati si voi ochiul si spuneti ce parere aveti (nu vad poze cu interioarele la astea!!!)
pozulici
Rayuela spune:
neatza!Dau si eu tircoale ca un caine fara stapin,si stau si astept doar doar o sa stiu si eu ce fac de Revelion..deja imi imaginez ca nu plecam nici in Germania si nu venim nici cu voi,asa ca o sa stau in fata televizorului cu un copil si un barbat ,dilii ambii ,UAAAAAAAA!!!
Curind aflu si eu cum fac,poate nu va hotariti pina atunci!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Rayu, ideea e ca sa gasim una buna da' mai ieftina ca sa nu ne loveasca tare la portofel vreo "disparitie" a cuiva....si-apoi chiar daca sint mai putine paturi (adica in ideea in care inchiriem acum una cu 10 paturi iar noi o sa fim 12 sau 14), va fi loc suficient, spun eu, ca sa incropim ceva ad-hoc, o saltea acolo, doua!!! Nu-i bai...numa' sa fim impreuna!!! Iar aia de la Uddevalla e si aproape de voi!!!
pozulici
louisea spune:
cam slaba miscarea pe aici..
io is in vacanta da nu pot iesi in oras cel putin cateva zile.. ca mi-am mai scos 3 alunite de pe fata si arat ca lovita de tren... erau micute dar acu ca le-a scos locu afectat e mai mare... cea care am scos-o acu 10 zile arata chiar mai bine decat ma asteptam...
asa ca o sa bantui pe aici mai ales ca al meu pleaca in Brazilia... si raman cu Bandit acasa...
am pus o alta poza cu Bandit.. a mai crescut..
succes la gasit cabana
frantuzoaica spune:
eu nu sunt in cea mai buna forma nici azi...in schimb incerc sa tastez fara sa ma uit la tastaura...dupa programelul ala pe care l-am gasit aici ,pe forum.Sper sa reusesc odata si odata,acu tot ma uit
frantuzoaica spune:
O sa exersez Lilando si pe textele ce-ti trebe' matale(noua!) numa' sa intram in vichend si sa-l am si pe al meu sot pe langa mine.cu cate au mai fost si saptamana asta,nu am avut linistea necesara pentru a gandi si a crea...
Katarina spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
O sa exersez Lilando si pe textele ce-ti trebe' matale(noua!) numa' sa intram in vichend si sa-l am si pe al meu sot pe langa mine.cu cate au mai fost si saptamana asta,nu am avut linistea necesara pentru a gandi si a crea...
Da' ce-ai fi vrut matale sa creezi si nu ti-a iesit pasentza?
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Rayu, ideea e ca sa gasim una buna da' mai ieftina ca sa nu ne loveasca tare la portofel vreo "disparitie" a cuiva....si-apoi chiar daca sint mai putine paturi (adica in ideea in care inchiriem acum una cu 10 paturi iar noi o sa fim 12 sau 14), va fi loc suficient, spun eu, ca sa incropim ceva ad-hoc, o saltea acolo, doua!!! Nu-i bai...numa' sa fim impreuna!!! Iar aia de la Uddevalla e si aproape de voi!!!
pozulici
Perfect de acor cu matale! Putem inchiria o cabanutza cu mai putzine paturi, la o adica daca-om fi mai multi,ne-om inghesui, numa' sa fim toti.
lilanda spune:
Katarino, baga si tu okiu la alea de le-am notat io, ca vaz ca lumea doarme aici...louisea saraca, poate fi scutita medical, dar oricum ea nu are nevoie!!!
pozulici