Ardeleni nu mai sunt ? (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Multzumesc ca sunt si eu pe listutza

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oananica spune:

Buna,sint Oana,sint nascuta la Cluj iar de 10 ani sint brasoveanca.Sint casatorita,am un baiat de 10 ani si un sot minunat.Mai am un catel mic si frumos dar destul de rau-sare la toti ciini mari.
Sint bucuroasa sa va cunosc.
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oananica spune:

cine poate sa-mi spuna cum atasati pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pusa, oananica sunteti si voi pe lista !

oananica daca ai poze pe net, scrie link-ul(adresa cu poze, http://www. ...) la semnatura din profilul tau si va apare sub fiecare mesaj postat de tine. Succes !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

hop si eu! Din Bistrita, si mandra ca sunt ardeleanca! Vreau si eu pe listutza!!!

oananica daca inca nu ai rezolvat problema cu pozele trimite-mi un PM ca te ajut eu

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

si ca sa ma prezit mai pe larg, am 28 de ani pe care ii voi implini in mai, sunt tauroaica, hotarata, posesiva si un pic geloasa, am un baietzel de 6 luni care este minunea mea, imi plac la nebunie florile, internetul, muntele, dar oricum pasiunea mea ramane Stefan si sotiorul meu.
O zi buna tuturor !

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Bine ai venit in clubul ardelenilor, Ana !
Sa va traiasca Stefan, minunea mica, tare vesel si dulce mai e ! Iar gradina ta...Superba ! Ce bucurie ca stai la casa si poti sa ai o asemenea gradina !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Ce mai fac ardelenii ? Se bucura de soare ?
Noi, da, mai putin de verdeata, deocamadata !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mai,nina,mi-ai facut o pofta de verde!!!e aiurea totusi ca soarele asta e inselator.mai,oare eu is ardeleanca?14 ani-babadag,4 ani-tulcea,4ani-bucuresti,3ani-bistrita.......

Ema

Mergi la inceput

Emma, acum esti ardeleanca !
Eu in fiecare zi ma uit daca a mai aparut ceva iarba verde, daca au infrunzit pomii...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput