Ardeleni nu mai sunt ? (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Buna fetelor,
mai e vreun loc pe lista ardelenilor? Sunt 100% clujeanca, sunt mandra ca sunt din Ardeal..
" Ardealu-i fruntea!"!!!!!
Cu drag, Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christineee spune:

si eu sant ardeleanca!
din inima romaniei!
slutari ardelenilor!!!

''in conceptia unei femei,egalitatea sexelor inseamna,in mod invariabil,superioritatea femeii'' JEROME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Servus, Pusi si christineee (Brasov ?) ! Bine ati venit in clubul Ardelenilor ! Va trec pe lista, mintenas.
Au aparut ghioceii, vine primavara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Anina_n,
Multumim .
Asta da lista!!!Pupici pt. toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu sunt ardeleanca! Din Sibiu mai exact!
Se poate sa ma trecetzi si pe mine pa lista? Chiar daca nu mai locuiesc acum in Sibiu eu tot ardeleanca ma simt si asa voi simtzi toata viatza!
pentru ardelenii mei dragi!

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Stefania, s-a facut !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

IN SFIRSIT!!Ceva miscare pe aci:Bine ati venit ardelencelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_st spune:

Vreau si eu pe lista ca tot ardeleanca sunt, mai exact de la Tg. Mures. Va pupic pe toate ardelencele si nu numai

Mergi la inceput

Ana, scorpiutzo, ne intalnim si aici ! Bine ai venit in clubul ardelenilor ! Imdediat vei fi si tu pe lista !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusa spune:

Bine v-am gasit,

Nu stiu cum de n-am vazut pana acum subiectul, dar vreau si eu pe listuta!!!

Cu drag,
Pusa

Mergi la inceput