Ardeleni nu mai sunt ? (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multi ani fericiti la toti ardelenii!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Va doresc la toate un an nou plin de bucuri si impliniri.
Si vreau sa va anuntz ca asta este ultima mea intrare pe DC ... nu o sa mai intru sa postez nimic si nici sa citesc.
Daca vrea cineva sa se ocupe de lista de la inceputul subiectului.

O zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Gabbriela,

eu sper sa te razgindesti; imi place cum scrii, esti si ardeleanca-si nord-americanca :)) de-a mea

http://community.webshots.com/user/pozemontreal
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ninge, ninge, ninge-ncetisor.
Cade, cade, cade cate un fulgusor...

Gabbriela, scumpa mea prietena, sper sa revi, macar la subiectele tale favorite, pe care tu le mentzi active.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

An nou fericit !

Mergi la inceput

Dragi Ardeleni,
Gabbriela a hotarat sa faca o pauza totala la DC, pentru o anumita perioada de timp. Pana vom trece la un capitol nou, la rugamintea Gabbrielei, voi intra cu nick-ul ei, pentru a mai completa lista. Iar la inceperea unui nou capitol, voi trece lista cu nick-ul meu, pana la revenirea Gabbrielei. Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

An nou fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Ardeleni,nu mai avem nimic de povestit pe aici?
Fagaraseni nu mai sunt?

Mergi la inceput

Doina, ardelenii sunt la schi si se dau cu sania, probabil. Se bucura de zapada !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Anina,asteptam sa se topeasca zapada?

Mergi la inceput

Asa se pare, Doina ! Sau gheata ! Noi mergem in fiecare weekend la patinaj in aer liber. Este minunat !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Ieri dimineata, la noi au fost -31 de grade C.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput