Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
bits spune:
ELIZA asa este cu aplecatul,eu una am facut un tic din asta.cand vin acasa in RO am tendinta sa aplec capul pt orice multumesc
,al meu frate rade de nu mai poate.eu una am noroc de sotul meu ca e mai "europenizat"dar fiind patron avem multe iesiri cu clientii unde trebuie sa ma comport ca atare(ma refer la formele de respect).
TRINITY sa stii ca pe mine ma mai doare,mai ales cand isi misca piciorutele ca un "stergator de parbriz"(cam asta e comparatia) pe deasupra coastei mele din stanga.cred ca acum are unghiutlel maricele caci ma mai zgarie pe uter si resimt din plin durerea,chiar tresar.
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
fulguletz spune:
salutare la burtoaie!
dupa o noapte de insomniaca(Bits, s-a luat!!), ma invrednicesc si io sa scriu cateva randuri...![]()
mai fetelor, m-am trezit aseara pe la 2 noaptea(asta e ceva normal) dar anormal a fost ca nu am mai putut dormi
si uite asa stateam cu ochii in tavan si cotroboita prin toate colturile de al meu Davidut si cu o foame de lup. Intr-un final m-am trezit si am mancat o banana, dupa care m-au apucat arsurile(nu mai avusesem arsuri de 2 sapt) si da-i cu Haribo si ma invarteam de pe o parte pe alta: burta grea ..eu usurica
...
si pana acum am cam vegetat prin pat si ma gandesc sa ies sa ma plimb ca e o zi superba...poate fac si poze...
monica, cum faci sufleul de conopida? ca am facut si eu de 2 ori dar nu prea mi-a iesit asa grozav si as vrea sa stiu cum il prepari si tu..
cu
David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
monica-elizabet spune:
fulguletz, am incercat sa-ti dau PM cu reteta dar vad ca nu merge...
deci eu desprind buchetelele de conopida, le spal, apoi le pun la fier in apa deja in clocot si o las cam jumatate de ora...apoi o pun la scurs in sita. intre timp bat 3 oua intregi, 2 borcanase de smantana(de 200 de grame, un borcan de iaurt(mare 400 grame) sau lapte, rad branza telemea 300-400 de grame, cascaval 200 grame, mai adaug sare sau vegeta(eu mananc destul de sarat) si daca vad eu ca nu e destul de grosutza compozitia asta mai pun si vreo 2 linguri de gris. apoi pun buchetzelele de conopida in tava de tort si rastorn deasupra amestecul mai sus mentionat si las la cuptor cam 45 de min sau chiar o ora...focul potrivit.
eu acum ti-am dat cantitatile cu care am facut eu azi...conopida de azi a fost una imensa dar in functie de marimea conopidei micsorezi si celelalte cantitati. de obicei mai fac si cu brocoli acelasi sufleu dar ii mai pun si niste parmezan pe deasupra....cam atat, sper sa nu fi uitat sa-ti zic ceva...te pup
monica
monica-elizabet spune:
fulguletz, am incercat sa-ti dau PM cu reteta dar vad ca nu merge...
deci eu desprind buchetelele de conopida, le spal, apoi le pun la fier in apa deja in clocot si o las cam jumatate de ora...apoi o pun la scurs in sita. intre timp bat 3 oua intregi, 2 borcanase de smantana(de 200 de grame, un borcan de iaurt(mare 400 grame) sau lapte, rad branza telemea 300-400 de grame, cascaval 200 grame, mai adaug sare sau vegeta(eu mananc destul de sarat) si daca vad eu ca nu e destul de grosutza compozitia asta mai pun si vreo 2 linguri de gris. apoi pun buchetzelele de conopida in tava de tort si rastorn deasupra amestecul mai sus mentionat si las la cuptor cam 45 de min sau chiar o ora...focul potrivit.
eu acum ti-am dat cantitatile cu care am facut eu azi...conopida de azi a fost una imensa dar in functie de marimea conopidei micsorezi si celelalte cantitati. de obicei mai fac si cu brocoli acelasi sufleu dar ii mai pun si niste parmezan pe deasupra....cam atat, sper sa nu fi uitat sa-ti zic ceva...te pup
monica
daniela_sb spune:
Buuuuuuuuuun!
Cine credeti voi ca o sa mai aiba liniste pana nu incearca? 

33+ saptamani, DPN 21 Nov
monica-elizabet spune:
scuze, vad ca a plecat mesajul de doua ori
eu deja am mancat jumate de cratitza hi hi
monica
fulguletz spune:
multumesc , monica..o sa fac si eu...
cu
David, 31 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
gandacelu spune:
try
, acum am ajuns la net... asadar, dopul: eu l-am gasit "scurs" sau "iesit" ca era semilichid sau semisolid, cum vrei tu, dupa un somn de dupa-amiaza... o alta prietena mi-a zis ca a fost la baie sa faca pipi si i-a "sarit" ca un dop de sampanie, a facut "poc" sau cam asa ceva
acuma, fiecare cu dopul ei, vezi bine!![]()
cred ca iese tot o data, dar nu e musai sa nasti imediat... ideea e ca dupa ce ai pierdut dopul (care asigura o bariera antimicrobiana) e necesara o igiena cat mai atenta...
am nascut a doua zi de la "dop"
gandacelu spune:
felis: m-am saturat sa fiu membru, si de baza
- colac peste pupaza
acum poti, cu puctele acumulate (ai si tu puncte, verifica in stanga sus a forumului) sa-ti schimbi titulatura si culoarea
de titlu ma bucur eu, de coloare nu, dar nu mai pot scapa de ea!
daca mai vrea cineva puncte, pot sa-i donez, ca tot n-am ce face cu ele... dati-mi pm si se rezolva!
gandacelu spune:
bits, ce sa mai zic de dop, am zis mai sus... daca vii de la spital si s-au uitat aia in ... ma scuzati!;) daca pierdeai dopul, se vedea si ti-ar fi zis (daca te-a vazut vreun medic, desigur!) - putea insa sa fie si o scurgere mai consistenta, dar acum depinde si de cantitate... daca era dopul, cred ca ti s-ar fi parut tie ceva anormal, in sensul de "prea mult"!
sa nu v-aud ca plangeti dupa epidurala! nasteti acolo, asa, sa simtiti ca nasteti!![]()
zau, fetele, nu vreti sa suferiti si voi acolo nitzel pentru bebicul vostru?!
si apoi, durerile sunt chiar suportabile... si apoi, aveti ce povesti dupa!![]()
gandacelu masochist!
![]()