Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Da Eliza, si eu ma gandeam - si sper in acelasi timp sa se intoarca, nu stiu ce sa zic...

In ceea ce priveste miscarile lui bebe am citit intr-o carte ca atunci cand ai vreo neliniste legata de acest lucru trebuie sa faci in felul urmator: la aceeasi ora, zilnic, numeri de cate ori se misca bebe (de exemplu la mine dimineata si seara se agita cel mai tare, si probabil functie de aceaste ore trebuie sa urmaresti) - in general mai putin de 10 miscari pe ora (vorbim de ora de agitatie) ar fi problematic.

Acuma, sincer - la mine doctorul ma intreaba de fiecare data daca misca, si nu de cate ori, asa ca sa fim serioase, nu cred ca e motiv de panica - cu cat starea noastra de spirit e mai buna, cu atat si bb e mai bine.

Cris sapt 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov- -Selina Alexandra
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-

44 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 19 dec- -Alexia
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

24 mamici

TOTAL : 68 cu 29 ,27 , 2 ...si conduc fetitele!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELE sunt de 4 ani in JAPONIA.

TRINITY si eu cand eram in sapt 34 l-am avut pe bebe pelvin.vezi in albumul meu ca sunt niste exercitii date de la spital pt a-l reantoarce pe bebe,la mine au avut efect(se fac in ordinea in care sunt puse in album,iar durata e de la 10-15min,depinde cat poti sa rezisti).multa bafta!

ei mai fetelor cum ne plangem noi de miscarile bebeilor.sotul meu citise intr-o carte de specialitate japoneza ca prea multe miscari nu sunt bune,arata suferinta fetala,de aceea si eu ma panicasem caci normal de prin luna a 7-a copiii se mai"cumintesc".la mine e exact invers.

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA stii ca e o vorba"copiii cresc cu somn" nu-ti mai fa griji ca e normal sa doarma mititelul,in plus in timpul zilei sunt linistiti de miscarile mamei de aceea nu se prea agita.seara cand stai in pat banuiesc ca-l simti cel mai bine,nu-i asa?

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, doamne fetelor da ce mult ati scris de cand nu am mai intrat...dar sa nu credeti ca sunt suparata...dimpotriva, ma bucur ca am ce sa citesc si mai ales ca aflu ca sunteti bine.
felis azi alex a fost puturosul puturosilor si s-a trezit pe la 10,30 apoi i-am dat sa pape repede si l-am pregatit de parc, azi a iesit singurel cu tati...sper sa nu se intoarca amandoi plini de nervi hi hi
eu am ramas acasica sa mai citesc pe-aici si intre timp am bagat la cuptor un sufleu de conopida cu branza si smantana ca muream de pofta...mi-a iesit o cratitza plina si cred ca o sa ma indeletnicesc singurica cu mancatul lui fiindca baietzii nu prea se omoara cu el...
azi am vorbit cu mama si i-am zis sa-mi dea si mie drumul la tv prin cablu si la internet prin cablu si abia pe 15 cica vin aia sa instaleze...asa ca vreo 5 zile o sa intru mai putzintel pe dial up ca stiu ca merge greu...dar decat nimic ...bine si asa...
felis, ce-ai facut la dr? ai facut si eco azi sau doar control? cum te-a controlat? hai ca deja te-am bombardat cu intrebari.
azi dupa amiaza vreau sa mai ies putzin in oras cu sotzul sa mai facem niste cumparaturi pentru acasa in rest...eu sutn pe-aici si astept sa scrieti.
fetelor(bits, fulguletz, try, roxana, carmen, cecilia, eliza, mona-b, andeeap, onitza,miche, olga,ioana-du, adriana, daniela,si toate care mai sunteti si am uitat acum sa scriu de voi) chiar daca uneori nu va mentionez in mesajele mele sa stiti ca ma gandesc la voi si ce-mi doresc mie va doresc si voua...multa, multa sanatate, bb-ei sanatosi, nastere usoara si sa fiti fericite alaturi de sotzii vostri, sa stiti ca va consider prietenele mele pe toate si tare as vrea sa facem o data o intalnire cu bb-eii nostri cand or fi mai maricei sa inteleaga si sa le spunem cum discutam noi aici despre ei inca din burtica...
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,si eu merg ca un pinguin.Si in plus nu mai pot sa stau drept,am o pozitie cumva lasata pe spate,sa contrabalansez burta care e din ce in ce mai mare.Nu mai zic de oboseala.Imediat obosesc si incep sa gafai,la cel mai mic effort.

Onitza,tu mergi cu autobuzul?????Nu stiu cum rezisti.Mie mi se pare mult prea nasol,e aglomerat,oamenii sunt nesimtiti,n-ai nici o sansa sa stai pe scaun,miroase a transpiratie…..

M-am linistit cu greutatea lui bebe,se pare ca e OK,nu stiu de ce mi s-a parut mie aseara ca e cam putin 1800g.

Trinity,bebele mai poate sa se intoarca in burtica asa cum vrea el.Dar nu te stresa inutil.Pana la termen … cine stie cum o sa se aseze?

Al meu e asezat cumva in diagonala,cu capul sub sanul stang si cu fundul spre soldul meu drept.Chiar aseara s-a vazut la eco.Eu zic ca are timp destul sa se intoarca.

De miscat…intr-adevar misca mai putin acum decat acum (sa zicem) o luna.Poate pt ca nu mai are loc?Sau s-a puturosit?

Jasmine
33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Merci mult Bits, daca nu ma descurc iti dau un PM.

Citeam mai devreme in acest topic - una din voi (mii de scuze ca nu am retinut cine) spunea de arsuri si de faptul ca nu trec cu nimic, nici macar lapte - sa stiti ca asa sunt si eu. iau si pastile si tot nu au efect. Cred ca asa e sa fie. Eu am colege care nu au stiut ce sunt alea arsuri, deci probabil depinde de la persoana la persoana.
Eu ieri am avut o criza groaznica si mi-a trecut cu pere verzi (nu prea coapte) si va dati seama ca azi am bagat la pere in mine, doar-doar sa nu mai apara nesuferitele de arsuri...

vroiam sa va intreb - pe voi va doare uneori cand se misca bebe? Mie mi se parea normal, dar a mea mama spune ca pe ea nu a durut-o niciodata cand era insarcinata...

Cris sapt 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserb, ce-ti mai face ingerasul de fetitza?
poate ne vedem cand ajung acasa sa se cunoasca alex si bianca...ar fi frumos...poate ne incuscrim hi hi sau cine stie...urmatoarea pereche(bb-le tau si bebelina mea) ce zici?
aaa...am uitat sa va povestesc ce facea alex aseara, el daca s-a jucat mai mult cu fetitze pe-aici a vazut cum fac ele cu papusile si asa mai departe...si aseara imbracase si el o ratusca de plus de-a lui cu un tricou, ii pusese ciorapei in picioare, o caciulitza pe cap si o tinea in brate ff afectuos si-i zicea nani nani puiul meu...asta pana cand nu stiu ce i s-a parut ca nu a facut ratusca cum trebuie si a inceput sa-i administreze niste bataitza pe motiv ca nu e cuminte...eu si sotzul dupa ce l-am admirat si ziceam ia uite ce frumos o sa se poarte el cu bebelina daca unei ratze ii face asa....apoi cand am vazut ca o mai si bate...ne-am cam speriat...va dati seama ce ma asteapta?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bits, am vazut acum cateva zile un reportaj pe Discovery Travel and Adventure despre Japonia. Si m-am gandit la tine si la Roxana. M-am gandit mai ales cat de greu trebuie sa va fi fost sa va adaptati la civilizatia lor. Mie mi s-a parut ca si cum reporterita ar fi aterizat pe Marte. Totul este atat de diferit... Incepand cu modul in care se saluta intre ei, cu ritualurile lor, cu felul in care mananca, totul. Protocolul e atat de important pentru ei.. Adica trebuie sa te apleci de un anumit numar de ori, trebuie ca unul sa se aplece mai mult decat celalalt (in functia importantei), cartea de vizita trebuie sa o tii cu ambele maini si sa te apleci cand o dai, Doamne, nu stiu cum v-ati descurcat voi... Eu cred ca clacam sau faceam niste gafe monumentale de nu mai vorbea nimeni cu mine..
Trinity, pe mine ma doare cand ma impunge in coaste. Mi se taie respiratia cateodata. In rest miscarile bebeului nu dor. Pe tine te dor mereu, sau doar cand mai trage cate un sut la vreun organ?

Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Monica, multumesc pentru gandurile si urarile tale. Iti doresc la fel. Si eu cred ca ca baietelul tau o sa aiba o grija de bebelina de o sa fii uimita... doar e baietel destept, stie el ce-i aia papusa si ce-i aia surioara...
Trinity, doare cum sa nu doara cand mai da cate una bebe prin nu stiu ce parte sau organ. Aseara de ex. nu mai putem sta in pat si trebuia sa fac ture ca isi impingea cred eu funduletul asa tare in sus de sa-mi taie respiratia. Zic eu ca-mi controleaza ficatul ca e in partea dreapta sub coaste.

33+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput