Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
ONITZA ce bine imi pare ca te ... citesc din nou.
Chiar ieri ma gandeam sa intreb de tine.
Si la mine bb se misca mai mult si mai tare ca totdeauna.
Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
daniela_sb spune:
Buna, onitza! Ne-a fost dor de tine. Cum o mai duci? Mai lucrezi acasa sau ai trecut la odihna?
Ele, mai ai un pic de rabdare... ca ii bine sa stea cat mai mult in burtica... nu ca ar avea ceva probleme daca ai naste acum. In luna a noua e absolut totul ok.
Se pare ca nici pe mine nu vor sa ma lase azi in pace arsurile de la stomac
.
33+ saptamani, DPN 21 Nov
ad_rianna spune:
MONA_B si eu stiam ca nu prea e OK sa consumi ficat si pateu de ficat, dar tu ai doar o pofta nu? Nu o sa mananci in cantitati industriale. Si mie mi-a zis sa incerc sa evit sa mananc asa ceva dar nu deloc. Eu chiar am avut o perioada prin al doilea trimestru cand am mancat aproape zilnic (vreo saptamana asa) cate o feliuta de pateu cu ardei. A zis medicul sa nu-mi fac probleme.
ANDREAP asta cu gatitul la mine chiar e o problema: cum nu mi-e pofta de nimic nu-mi vine nici sa gatesc. Ar fi ceva sa ne mai impartasim din retete ca poate ne vine inspiratia. Ce ziceti? Si eu am probleme cu statul pe scaun de asta intru asa rar, nu stiu cum sa fac...Referitor la arsuri, incearca si cu biscuiti digestivi, la mine a mers. Uite stau de 20 min la calculator si mi se si intareste burtica, nu stiu cat voi mai rezista
MICHE acum am citit ca ai terminat Automatica dar lucrezi contabilitate. La fel si eu, sunt inginer dar lucrez contabilitate. Tu cum ai reusit? Eu acum ca am intrat in prenatal au angajat in firma o persoana pt. conta primara si un contabil autorizat care sa faca inchiderea. Tu ai reusit sa devii autorizat?
Adriana 34 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos
onitza spune:
Sunt acasa acum, da, teoretic lucrez acasa, nu imi bag nici concediu nici prenatal, deocamdata, mai stau asa. Cu arsurile draga DANIELA, nici eu nu ma impac bine, aseara simteam cum ma arde din capul pieptului pana in gat...
Felis, si mie mi-a fost dor de voi!!!!
Acum a aparut alta problema, se pare ca hardul de la calculatorul nostru de acasa e pe duca....deci daca nu mai intru zilele urmatoare sa stiti de ce...
Eu ca pup dulce si incep sa ma pregatesc sa merg la curs...ca ma misc ca o rata...
Apropo, voi cum va miscati?...mie mi se pare ca merg incet rau...
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Miche, Felis, si eu sunt contabila;asa ca puteti sa-mi comunicati si mie opinii, noutati, mai ales ca am o prietena cu o firma si cred ca trebuie sa-i fac actele si dupa ce nasc, nu o pot lasa balta.Nu mi-am descarcat noul program de somaj, am legatura dial-up.Aveti idee cat dureaza pe dial-up sa-l descarc?
Andreea34 saptamani+BBica
ANDREAP nu stiu cu dial-up. La mine a mers f usor. Opinii am schimbat cu Miche pe probleme de conta pana mai devreme. Am incins messenger-ul (nu avea rost sa le facem capul patrat burticilor cu probleme contabile) Eu am fost mai vinovata ca nu mai discutasem pana azi pe mess. Nici eu nu pot sa las balta persoanele cu care lucrez.

Tu o cauti cu lumanarea... Auzi la tine ... La birou...
Te spun medicului... Stai cumintzica... Cuvantul de ordine pe saptamana asta.Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Eliza5 spune:
Onitza, bine ai revenit! Cum adica te pregatesti sa mergi la curs? Nu e la 5? O sa ne vedem acolo - vin cu Miche. Spune-mi si mie exact unde trebuie sa ajungem in Municipal? Oare am unde sa parchez?
Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
Apropo, voi cum va miscati?...mie mi se pare ca merg incet rau...
Onitza
DPN - 8 decembrie
ONITZA Ma misc greu si merg ca un pinguin. Rasuflu greu dupa cativa metri... Si fara sa-mi dau seama tin burta cand merg. Parca e mai grea. Azi merg la dr. Sper sa nu fi patit nimic de la atat suflat nasul. Tot timpul cand suflu nasul simt ca se incordeaza burta. Eu acum plec ca nu am apa calda si fac
la soacra mea.Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
onitza spune:
ELIZA, scumpa mea, nu vorbeam de cursul de la Municipal, ci de cel de turism, la care trebuie sa fiu prezenta de luni pana joi...
. La Municipal nu mai vin ca am terminat cursul , ne-am luat si diploma, gata...asteptam sa ne mai spuneti voi ce va mai arata, ca mie mi-a fost de ajuns data trecuta cu caseta video...
De parcat, imi amintesc ca sotul meu parca undeva in apropiere de Municipal, langa un parc. Mai interab-o si pe Miche, cred ca poate sa-ti mai dea si ea cate o idee!
Imi e foarte greu sa continui cursul meu, plec la 2.30, sa fiu la 4.00 acolo, si ma intorc acasa pe la 8.00 seara...foate obositor, ...ca sa nu mai amintesc de autobuzele pline cu oameni nebuni si plini de transpiratie...iar eu nu mai incap printre ei...mi-a crescut burta mult...pentru sapte luni jumate!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Trinity spune:
buna burtici! Harnicutze ca de obicei
Abia acum am terminat de citit...
Roserb si eu stiam ca trebuie sa ai pediatrul dinainte, insa eu nu stiu pe cine sa iau. medicul de familie e pediatru dar s-a cam ramolit, plus ca nu raspunde la telefon tot timpul. Pe cand eu chiar as vrea pe cineva disponibil.
A auzit cineva de doctorita Gheorghe de la Filantropia?
Jasmine eu cred ca e bine 1,8 kg. La mine la sfarsitul saptamanii 32 bebelina avea 1,9 si mi-a spus doctorul ca e maricioasa bine... In carti asa scrie - in jur de 1,8 la spatamana 32-33. stai linistita, ca bb tau mai are timp si o sa ajunga la termen grasun 
Fetelor, una peste alta eu sunt putin cam stresata - la mine bebe era cu capul in jos de prin saptamana 28, iar aseara eu cred ca s-a intors cumva. Nu cu capul in sus, dar cred ca pe orizontala.
A mai patit cineva asa? O mai fi timp sa se intoarca la loc?
Eu am inteles ca de prin saptamana 35 nu se mai intoarce, desi, cand eram in spital era o fata care venise sa nasca cu cezariana. Seara era bb cu capul in jos si a doua zi se intorsese la orizontala.
Voi ce credeti?
Cris
sapt 34
Eliza5 spune:
Ufff.. Onitza, ce rau imi pare ca nu vii la curs.. Voiam sa te cunosc. Ei lasa ca o sa mai avem noi ocazii. Sper ca imi aduc bine aminte corect: spuneati voi ca la cursul de azi o sa se vorbeasca despre alaptat si imbaiat. Pe mine ma intereseaza foarte tare subiectele astea si de aceea vreau neaparat sa merg.
Spunea cineva de neplaceri cu picioarele noaptea (scuze, nu mai stiu cine spunea). Eu ii spun "sindromul picioarelor nelinistite"
si sufar si eu de asa ceva. E ca si cum mi-ar circula curent electric prin picioare si nu pot sa stau locului - trebuie sa-mi schimb imediat pozitia. E destul de neplacut, mai ales ca am ditamai burtoiul care trebuie mutat dintr-o parte in alta
. Nu stiu care este cauza, dar calciul sigur nu e: de la inceputul sarcinii beau cel putin jumatate de litru de lapte pe zi, plus branzeturi, iaurturi, etc.
Trinity, eu zic ca se mai poate rasuci bebeul. Si mie mi se pare ca e la orizontala acum. Eu am alta problema: nu prea mai misca la fel ca inainte.. Trec orele si nu simt nici o miscare
. Deocamdata nu ma ingrijorez prea tare pentru ca am citit ca trebuie sa loveasca de cel putin 20 de ori pe zi si pana acum vad ca isi face norma totusi. Poate e mai lenes..
Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

34 saptamani+BBica