Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza spune:
Fetele, intru repede, sa va spun ca i-am comunicat lui Veve sa treaca toate modificarile pe care m-ati rugat sa le pun. O sa va explic altadata de ce a pus veve listutza de adata asta, in caz ca va intereseaza.
Eu va spun sincer ca o sunt un pic deprimata si daramata de oboseala, griji...Nu am chef de nimic si absolut totul ma enerveaza, inclusiv Mariuca care si-a tras un sunet de copil rasfatat, ceea ce eu nu suport...ma rog, trecem si peste asta....Ieri m-a apucat o criza de plans si nu aveam chef sa ii vad nici pe tati, nici pe asta mica. Mi-am revenit pt. moment, dar trebuie sa mai treaca ceva timp. Acum sunt suparata ca azi-noapte cand s-a trezit Mariuca iar colcaia nasul de mucisori si am chinuit-o sa ii scot. Cred ca daca raceste iar innebunesc. I-am dat Nurofen si vreau sa ii pun supozitoare cu paracetamol, ca sa nu mai ajung la antibiotic. Nu am timp sa va raspund acum la fiecare in parte, poate mai tarziu in cursul zilei de azi. Va pup!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
iuliana c spune:
Neata fetele!
La multi ani Ayumitza,Cady,Cris,Raducu
O sa va spun pe scurt despre noi si apoi dau fuguta sa citesc ce ati scris.Rares a descoperit sambata ca poate chiui!Asa ca de atunci baiatul meu tipa ca o sirena si tare ii mai place,de ne uitam la el sa nu cumva sa raguseasca...Este asa de scump mai ales cand se mai incurca si nu ii iese tipatul si doar are gurita asa deschisa si face niste ochi mirati ca nu se aude nimic
Sambata ne-am plimbat cu Mihnea prin parc,eu am mai schimbat impresii de mamica cu Laura iar tatzii cu ale lor,lucruri mai tehnice despre Apoi am venit la noi si ne-am mai lungit la vorba pana tarziu.
Duminica am mers la mama(mai nou buni) sa isi vada nepotelul ca nu il mai vazuse de o saptamana si am incheiat seara cu o plimbare prin Herastrau.
Azi incep sa ii dau suc de morcov Rareselului si am niste emotii!Voi la ce ora ati dat sucul?Sau nu are importanta...Si inainte sau dupa laptic?
Am fugit la lectura revin...
Iuliana & Rares (12iunie)
sandra20 spune:
Madutza,multa sanatate Mariucai..si tu ai grija de tine si nu te mai enerva ca faci riduri ...
ioana c spune:
Nally,n-am disparut dar am plecat in weekend la socri si acolo n-am net.
La multi ani sarbatoritilor:Ayumi,Cris,Raducu,Cady!
Multumesc fetelor pentru ideile cu caruciorul.Vreau sa va spun ca am incercat tot ce mi-ati propus voi.Ideea e ca Patri nu plange in carucior ci pur si simplu da continuu din manute si picioruse si atat de mult se zbenguie pana varsa.Am mai intalnit in parc o mamica a carei fetita era de 6 luni si mi-a spus ca si a ei a varsat asa in carut pana pe la 5 luni.Nu stiu care e logica,o fi asta un barem pentru bbeii zbenguiti?
Maria,colpita am avut si eu candva.E o inflamatie a colului uterin.Daca mai e si micotica,ai colectat o ciupercuta de undeva.Tratamentul cu Polyginax e foarte bun dar in cazul in care alptezi,subscriu si eu la galbenele.Incearca cu bai de sezut cu galbenele,coada calului,coada soricelului.Da rezultate sigur!
Zaraza,dupa cum spuneam am facut tot felul de minuni dupa nastere:rosu in gat de 3 ori,ultima data cu sinuzita,"ulcior" la ochi(nu stiu exact cum se cheama in termeni medicali) si acum afurisita asta de unghie de la picior unde am puroi.Intotdeauna am avut probleme cu unghiile de la degetele mari de la picioare pentru ca mi se incarneaza si mi se fac bataturi sub unghie dar nu mi s-au infectat niciodata pana acum.Am auzit pe cineva ca dupa nastere i-au scos o unghie de 3 ori.Brrrrrrr!!!
Acum fac tratament(am luat Oxacilina si local,apa oxigenata,rivanol si unguent Baneocin)si cu Echinaceea C din gama "laboratoarele medica-pro natura" si pe prospect scrie asa:recomandat in stari caracterizate de scaderea imunitatii organismului(infectii virale,microbiene,fungice,infectii acute si cronice ale sistemului respirator si din sfera ORL,convalescenta).Valabil si pentru Iuliana C.
Christina,eroii din poveste de pe peretii din camera Patriciei se gasesc in Romania in toate supermarketurile la papetarie,Metro.Eu le-am cumparat din complexul "Lotus" Oradea,nu stiu daca exista si in alte orase,dar cu siguranta se gasesc in marketurile mari.
Sandra 20,nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pentru nemancat.Si eu am chemat-o pe doctora intr-o zi pentru ca a refuzat jumatate sin 3 mese succesiv si credeam ca are rosu in gat.N-a avut,iar doctora mi-a zis ca mai au si ei indispozitii si zile proaste.A doua zi a papat normal.
Monet,stiu teoria referitoare la gluten si banuiesc ca la voi nu e moda,dar daca e s-o luam asa,toate alimentele sau ma rog, aproape toate sunt pline de Euri,iar alimentele din borcanase au toate conservanti chiar daca scrie pe ele ca nu contin.Stiu asta din sursa sigura.Oricum important e ca bbeii nostri sa fie sanatosi!(sper ca vor fi si cu gluten,conservanti,Euri) ca doar noi cum am crescut?E adevarat ca timpurile s-au schimbat si daca le putem oferi si alta alternativa,o facem! Sper ca n-o indop prea tare si stau totusi linistita pentru ca doctora mi-a zis sa-i dau si biscuiti.Pupici tie si Liutei!
Lili B,sa stii ca si Patricia are astfel de cercelusi si nu e nici o problema.Veriga nu e atat de mare sa-si poata baga degetelele prin ea.Vezi pozele :http://photos.yahoo.com/ioanacovaci.
Mai ales in cele de dupa nastere se vad bine.
Multumesc pentru complimentele legate de rochia de mireasa.A fost intr-adevar frumoasa,iar nunta nu a fost asa de mare,200 persoane.
Acum inchei,va pupic si revin deseara.Ioana,mamica Patriciei Maria(15 iunie) http://photos.yahoo.com/ioana covaci
ioana c spune:
Sandra,ti-am vazut pozele de la nunta.Super!Frumoasa si tinerica tare mireasa!Tu acum te-ai maritat si nici nu ne-ai spus sau 25.09.2004 nu e data nuntii?Casa de piatra si sa va traiasca George!
Ioana,mamica Patriciei Maria(15 iunie)
http://photos.yahoo.com/ioanacovaci
Cady spune:
Fetelor, va multumesc din toata inima pentru urarile facute cu ocazia zilei mele de nastere.
Observ ca sunteti la fel de comunicative ca intotdeauna.
Duminica trecuta Andrei a facut 4 luni si la aceasta varsta cantarea 7,400 kg si masura 66 cm lungime. Acestea sunt masuratorile oficiale de la doctor.
Este un copil absolut adorabil, cuminte si ca re doarme toata noaptea inca de la o luna. Pe langa laptele de la mami mai mananca sucul de fructe, iar de ieri am inceput usor si timid sa mancam biscuiti cu piersica. Vrea chiar sa tina el lingurita numai ca inca nu putem nimeri gurita cu ea drept pentru care mancare ajunge in cu totul si cu totul alte parti. Este un copil care rade, gingureste si chiuie toata ziua, asta cand nu doarme. Iar ultima noastra intentie este aceea de a merge in picioare. Este cel mai fericit seara cand tati il tine de subsori, iar el face pasi pe covor. Evident ca nu il lasam sa isi tina greutatea corpului pe picioare.
Asteptam si noi sa apara dintisorii pentru ca ne mananca tare de tot gingiile si facem multe bale.
Problema mea cea mai mare este cum sa scap de kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Astept sugestii de la voi.
Multi pupici dulci de la noi pentru voi,
Cady si Rares Andrei
iuliana c spune:
Asa...
Sandra sa folositi sanatosi noul carut!Este foarte interesant mesajul de la George !
Alina ce mai face Dragos,papa mai bine?
Eryka felicitari si la cat mai multe cuvinte!pt Ayumitza.
Madutza mai inebunit de tot cu muraturile!!!O sa tabaram pe tine la iarna sa iti gustam bunataturile din borcane
Nally m-am intors azi cu Rares de la plimbare marait asa ca o sa aman sucul pe maine.Eu stiam parca,ca la masa de la ora 10 se da sucul,asa este?Poze o sa mai pun ca mai am facute,ma bucur ca ti-au placut
Laura distractie placuta la fest!
Gabitza a mai fost agitat,il apuca asa plansul din somn.Si azi a facut asa,era linistit in carut dormea si deodata a inceput sa planga dar rau de tot ca a trebuit sa il i-au in brate.Acasa cand am ajuns cu el nu mai era agitat si nu a mai fost cazul ca ii dau pe gingiute cu nimic.Dennis ce face?
Lili spune si pagina sa ne fie mai usor sa votam ca mie imi cam fug ochii pe acolo cautand
Mona si Raresel reactioneaza cand il stigi pe nume
Vanessa felicitari pt micul crestin! Eu merg aproape in fiecare zi in herastrau,dar nu am un loc anume unde ma duc pt ca variaza in fuctie de cheful Rareselului sau al meu si de timp...Dar luam legatura si ne intalnim daca vrei mi-ar face placere.
Sandra inca nu am vazut pozele dar cum am timp trag o ocheada pe ele
Irina sa iti traiasca micul crestin!
Iuliana & Rares (12iunie)
Cady spune:
Am reusit sa pun cateva poze de la botezul lui Andrei, cand avea 2 luni. Nu sunt prea reusite, dar asta e tot ce am deocamdata.
Pupici,
Cady
alina33 spune:
Iuliana din pacate Dragos tot nu vrea mincare.Numai lapte,cereale si suc de mar sau portocale.Imi vine a plinge dupa ce ii pregatesc masa ca se strimba si intoarce capul ca nu vrea.Am incercat azi pireu de cartof cu un pic de galbenus si un virf de unt.Chiar avea gust bun.Nu i-a trebuit.L-am diluat cu supa sa i-l dau prin biberon,nici asa.Nu mai stiu ce sa mai fac.Galbenusul il maninca asa de pe degetul meu.Cind il vede pe deget deschide gurita sa il pape.E greu ca ma composteaza cu dintisorul mare.Am sa incerc miine cu cartof de pe deget.Am incercat toate variantele combinate si simple de legume.NU vrea.Tot lapte.M-am saturat si imi vine sa pling.
Avem poze noi cu dintisori si evadarea din scoica.
Va pupam si asteptam sugestii de la cele cu experiente cu bb mofturosi la mincare
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Nally spune:
Buna fetele!!!
Cadyyyyy ai mai intrat si tu pe la noi meyyy!!!! Mey da ce pui cuminte zici ca ai mey!!! Si dolfanel pe deasupra!! Sa va traiasaca si sa fie asa de cuminte mereu! Acu ma duc sa vad pozele!!!
Iuliana intradevar se incepe de dimineata, ca atunci sunt ei mi bine dispusi! daca nu vrea nu il obligi, ci ii dai mai tarziu un pic sau a doua zi!
Ioana asa meyy, sa nu dispari!!! Sa intri la "raport" cat de des!!!
Mada ne luam de mana!!! Dew 3 seri daca am dormit 4 ore la un loc e lucru mare!!!! Sunt cu nervii la maxim!!! Dar asta e mey!!! Sunt copiii nostrii si cu ei defilam! Si al meu nu mai doarme noatea! Are program, ca la 3 e cu ochii cat felinarele de pe strada si are un chef de joacaaa!!! Si i-asi face numa !!!! Ca asa pic de somn la ora aiaaaa!!! Dar asta e ... defilam cu copilu pana pe la 5 cand oboseste shefuuu si apoi dormim si noi ca valizele in gara pana pe la 7! Si tot asa!!!! Mergem mai departe!
Va pup!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa