Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
Grate spune:
Am vuzut pozele de la nunta Sandrei!
Sunteti foarte frumosi si nunta este deosebita. Frumoasa cultura au japonezii. La multi multi ani impreuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi-a placut foarte foarte mult.
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
vanessa ionescu spune:
Sandra si eu ti-am admirat pozele d ele nunta. Foarte frumoase iar tu ai avut o rochie superba si ai fost minunata
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
pd spune:
Vanessa sa-ti traiasca micutzul crestin !
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Irinel spune:
Fetelor, m-am intors! Nu cred ca voi putea sa apar prea mult pe aici da incerc usor sa imi reintru in ritm :-)
Au fost niste saptamani pline, mama-soacra vrea totul sa fie in ordine, s-a apucat sa imi calce restantele de rufe, eu am despachetat ce mai era de despachetat si astea, adaugate la grijile normale cu bebelusul si casa, nu mi-au mai lasat timp de intrat nici macar sa citesc ce ati scris. Nici acum n-am apucat sa citesc inca totul dar ma voi stradui zilele urmatoare.
Eryka, am inteles eu bine, sau a zis Eryka mama? Felicitari daca e asa!!! Ce fetita precoce...
Noi am avut musafiri verii de la MOntreal zilele astea, veniti pentru botez. Botezul a fost frumos, bebe cumintel foc, asa emotii am avut sa nu fie marait, si puiul mamei nu a zis nici pas. A ras cu preotul o multime si ar fi vrut sa mai stea in cristelnita ca lui tare ii place la baita. La petrecere a fost cumintel, nu a dormit da a stat in carutul lui uneori, dar cel mai mult s-a plimbat de la un invitat la altul.
A fost tare frumos, nici nu credeam. Si bineinteles ca eu am fost tare mandra de puiul meu. Si sunt, s voi fi ...:-)
Azi s-a intors si puiul meu de doua ori pe burtica, da nu stiu daca nu a nimerit intr-o pozitie favorabila, sunt curioasa daca se mai intoarce. Acum e cumintel, nu mai stiu daca am apucat sa va spun ca a avut cateva nopti cand se trezea la fiecare noapte aproape, plagea rau si se calma daca ii dadeam sa suga, adormea, si peste vreo ora si ceva o lua de la capat. NU stiam ce sa ii mai fac, am crezut ca ii e urat de intuneric, caci a coincis cu o perioada cand a inceput sa planga noaptea in masina sau afara. L-am luat si a dormit cu noi cateva nopti, in patul nostru, treptat s-a mai linistit, iar eu am descoperit ca nu mai aveam laptic decat putin. De ce? Pentru ca n-am mai mancat paine aproape deloc, in dorinta de a mai slabi. AM crezut ca oricum mananc prea mult. Sa stiti ca se si miscase acul cantarului. Da acum am reinceput sa mananc si sunt fericita ca are Danutz suficient si e linistit. Acum n-am mai avut inima sa il duc la el in camera, caci nu sunt sigura ca nu e o problema si cu intunericul si faptul ca era singurel. Dar l-am pus in patut langa patul nostru, si dorm si eu mai bine, ca atunci cand era langa mine, desi mi-era tare drag, ma tot uitam cum doarme, mai ales ca se mai foia si el in somnic. Acum doarme iar bine, de obicei nu se trezeste pana pe la 7, dar uneori papa pe la 4. Oricum, e linistit, asta e important.
Am inceput sa ii dau cereale (orez). Uneori papa mai bine, alteori mai putin, dar nu le-a refuzat. Depinde cat de foame ii e. S-a schimbat si consistenta la cacalica.Aveam emotii ca poate nu mai face caca sau dimpotriva face diaree, dar e totul bine. Astept pana sambata cand ma duc la doctor pentru vaccine sa ii intreb cum sa continui. Parca nu m-as grabi inca sa trec la legume, desi e atat de pofticios uneori (se uita cu pofta cand mancam, se uita la noi in farfurie cu niste ochisor asa pofticiosi) ca parca imi vine sa ii dau mai repede, da n-as vrea sa ma grabesc.
Va pupic acum, poate reusesc sa citesc macar ce ati scris la sectiunea asta, ca cea trecuta, slaba sansa.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
danaA spune:
URAAAA, a aparut Irinel!!!!
Irinel, felicitari pt micul crestin. Ma bucur ca ai reaparut.Deci ai inceput cu orez. Ma gandeam sa-i dau si eu lui Stefa. Inca nu mi-am cumparat.
Eu ii dau legume si azi i-am dat suc de fructe. Putin am inima stansa pt ca i-am facut lui Andrei suc de fructe(pere, mere prune, piersici) si i-am dat si lui Stefa. Sper sa fie in regula.
Mai vorbim maine.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
Irinel spune:
La Multi Ani feiriciti Ayumi, Cris, Cady!
VAnessa sa va traiasca micutul crestin.!
Fetelor, de ce credeti voi ca daca bebe e mai greut nu e bine inceput cu cereale. Credeti ca ingrasa rau? Al meu cred ca tinde spre 9 kg, da eu nu ma stresez. Doctorul mi-a zis sa ii dau cereale, si eu asta ii dau deocamdata, credeti ca e rau?
Lili si mie imi place inghetata aia. Si imi mai place una cu Butter Scotch.
Tina felicitari, numai bine micutei crestine!
Bine ai venit Zaraza!
Hai ca terminai in sfarsit sectiunea asta, ma duc la cealalta, cred ca o sa ametesc ...
Lili, scuze ca n-am raspuns pe messenger, era sotul, apoi rudele mele de la Montreal, eu pe la calculator n-am apucat de muult timp. Pupici si tinem legatura ;-)
Irinel spune:
Dana esti o draguta :-) Mersic de primire. Nu-ti face griji, in multe tari le dau intai suc de fructe (de altfel si In Romania). De ce iti faci probleme, ca e prea mic? Eu am inceput cu cereale ca sa ma tin dupa ce zice doctorul, si mi se pare logic ca daca se obisnuiesc cu un gust bun, dulce, de la fructe, e posibil sa refuze celelalte alimente mai tarziu. Dar nu cred ca e o problema ca ii dai suculet. Pupici.
danaA spune:
Irinel, nu-mi fac probleme ca am inceput cu legume si fructe, doar ca ma gandeam ca i-am dat in seara asta o amestecatura de fructe pe care nu le-a gustat inainte si mi-e frica sa nu il doara burticica. Nu stiu ce a fost in capul meu. Pur si simplu m-am gandit ca toate fructele care le-am folosit sunt organice si i-ar placea si lui sa guste.
O sa vad ce iese.In legatura cu cerealele nu stiu ce sa zic. Daca medicul a zis sa incepi cu ele cred ca e in regula.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
Irinel spune:
Lili, nu stiu daca mai conteaza raspunsul acum. Eu il mai incerc pe al meu cu laptic de la san dupa ce ii dau cereale si uneori chiar mai papa bine. Alteori nu si nu il fortez.
Fetele al meu vad ca inca nu se sperie de straini, e foarte sociabil. Dar ii e frica de intuneric dupa cum v-am spus, daca mergem seara cu masina urlaaaaaaaaaa (si mergem oricum cu becul deschis tocmai ca sa nu se sperie).
Madutza, vad ca fetele iti fac urari, banuiesc ca ati avut aniversarea casatoriei, asa ca va doresc si eu la multi ani impreuna, fericiti si mandri de micuta voastra (care e adorabila, da cred ca stiti asta).
Paloma multumim de urare :-) Ce dragut ca nu ne-ai uitat...
Lili am vrut sa iau si eu lampita din aia de la Walmart da nu aveau :-((. Poate or mai primi... La al meu inca mai merge cu baby gym da nu asa mult ca inainte, dar sunt multumita ca a avut o perioada mare cand statea cumintel si cate o ora la el. Si inca pot sa il mai las perioade de 10-15 minute, iar daca stau langa el si il mai bag in seama, si mai mult. Eu acum il tin mai mult in carut si in casa, da ii ridic spatarul, ca altfel e suparat tare.
Ioana, Madutza, MOnet multumim si voua de urari.
Christina, si la al meu i s-a mai rarit parul, i-a mai cazut. O fi normal?
Gabitza, si alui meu i se mai rosesc pliurile. Ii dau doar cu ulei de bebei si e ok. Imi pare rau pentru Denisuc. Pupici dulci.
N-am apucat sa termin de citit da trebuie sa ma duc la culcarica. Sper sa apuc sa intru mai des de acum sa citesc macar ce scriu de acum
Pupici
sandra20 spune:
Grate,Vanessa..va multumesc
Vanessa,george a avut si el o perioada de 2 zile in care a facut mofturi la mancare,acum manaca bine...poate se simte prea grasutz!!!
Irinel,felicitari micutului...si mie imi vine cateodata sa-i dau si lui ce mananc....il vad cum se uita la mine cu niste ochisori,cersind parca...asa mi-e drag...