Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
ManuClau spune:
Buna Fetelor!
Sper ca ma mai tineti minte, macar asa vag. Ca n-am mai intrat pe forum de cand eram in luna a 9-a. Si asa mi-a fost de dor de voi...
Am atat de multe sa va povestesc, ca nu stiu cu ce sa incep. Oricum, partea buna este ca am intrat in sfarsit si noi in randul oamenilor si ne-am pus net acasa. Deci, de-acum o sa pot intra mult mai des (asta in caz ca ma lasa Pufulina mea).
Mai intai si mai intai o sa rog fetele sa ma treaca si pe mine in listutza:
Delia Alexandra (Pufulina) s-a nascut pe 27.04.2004, la ora 11.20, cu 3150g si 48,5cm.
Pentru lista cu greutati:
1 luna: 3900g si 51.5cm
2 luni: 4560g si 56cm
3 luni: 5300g si 61cm
4 luni: 5940g si 63cm
5 luni: 6560g si 64cm
In lista zilelor de nastere a mamicilor, treceti-ma si pe mine pe 25 noiembrie 1974.
Dintisori inca n-avem!
Pe scurt, noi suntem bine. Singura problema este ca Delia e cam sclifosita si nu vrea sa manance, de asta nici nu a luat grozav in greutate. De la 4 luni am inceput si noi sa diversificam cu suc de fructe si cereale. Azi am incercat branza de vaci, dar a fost asa scarbita cand a gustat-o, ca parca-i venea sa vomite.
Avem si poze!
Va pup dulce si continui putin mai tarziu.
Irinusha spune:
Buna fetelor si pupici la bb-ici!!!!
E oficial, nu pot tine pasul cu voi ... nici macar nu am citit ce ati mai scris si nici nu mai sper ca mai reusesc ... of, of, of, mor de oftica!
Saru'mana de urari!!! Si din partea noastra toate cele bune si multi pupici sarbatoritilor ... ne scuzati ca tot uitam, dar noi suntem cu pluta :) ... si cu putin timp! :(
Eu sunt mucoasa de sambata seara si sunt cam chiauna ... am crezut ca-l apuca si pe Cris, dar a avut doar cativa mucisori, dupa care si-a revenit. I-am scos cu pompita pe cei incapatinati, restul am sters cu servetelul ... Boby nu m-a lasat sa-i pun picaturi (apa de mare) si bine a facut, ca vad ca nu mai are nimic ... insa azi am fost ptr. mine la farmacie si i-am luat si lui Mucea picaturi ptr. raceala ... in caz ca e nevoie. Sper sa nu ... si ca uitam: Madutza: am gasit la farmacie de la Wick, BabyBalsam de dat pe piept, cu uleiuri eterice, desfunda nasul, e bun de gat ... si ce-i mai important, e de la 3 luni. Sper sa fie Uca bine si tu sa te calmezi!
Vineri seara am fost la spectacol, o Comedy show cu Dieter Nuhr (Lauraa sigur il stie!) si am ras de nu am mai putut ... acolo am stat si in curent ... si ptr. ca am mers ca bezmetica cu bicicleta pe ploaie si vant stau acum si consum servetele ... mama, ce ma oftic, sunt asa de beleuza!!!! ... o sensibilicoasa! sper sa nu ma mosteneasca fi-miu!
Maine nici nu mai vroiam sa mergem la inot, dar m-a convins prietena mea sa-l luam pe tati ... asa ca maine se baga Boby cu Crisuletz in apa, eu stau pe margine, infofolita si inarmata cu aparatul foto ... daca ies bine le pun in album sa-mi vedeti inotatorii!
Ce mai vroiam sa va povestesc? Ah, da ... fi-miu a avut de gand sa ne omoare ... ca se moare si de oboseala! :) Dupa ce a plecat mama (vine vinerea si pleaca sambata dupa-amiaza, sa stea cu Cris ca sa ma pot duce si eu cu tati la munca) am zis sa incercam si noi supozitoarele de calmare de la nenea dr, tot nu mai e Oma sa ne scuteasca de rasfatat... si pot spune doar: a fost groaznic! A fost chiaun, dar asa in somn a plans, marait, urlat aproape non-stop. Eu ametita de la raceala i l-am predat lui Boby, l-am preluat si eu putin in timpul noptii, insa a venit tati repede ca oricum nu poate sa doarma de atata galagie, sa dorm eu ... nu am protestat mult. A fost cea mai groaznica noapte ... de zicea Boby sa-i bag la dr. supozitoarele in fund si sa-l intreb cum s-a simtit.
Azi noapte s-a comportat insa exceptional ... dupa spusele lui tati, ca eu am "concediu" de refacere ...iuhu! Si la noapte la fel ca imi facea si inima figuri de atata oboseala....
Azi l-am inscris pe Crisuletz la cresa ... de avem noroc primim loc de la anu', in septembrie. Mie mi-a placut ... copii de la 0 pana la 6 ani, atmosfera ca acasa, cu masa de pranz, pot dormi ... de genul: copilul sa sa simta bine si sa invete jucandu-se. Fac pana si engleza .... pe mine ma intereseaza sa invete germana ca de la noi va invata doar romaneste. Costa ca. 300 euro pe luna si munca (ajutat pe unde putem) din partea parintilor. Ca sa fiu sigura o sa-l inscriu si la cresele organizate de biserici ... mai vedem.
Irinel, Vanesa, sa va traiasca micii crestini! Pupici!
Cam atat ... acu' vine tati si plecam la plimbare ca-i vreme frumoasa!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Nally spune:
Bine ai revenit Manu!!!
Cu povestitul o poti lua incet! Nu plecam nicaieri!!! Dar sa ne povestesti?! Da??? Cum ai nascut... cum te descurci acum cu bebelina... ce nu stii cum sa faci... ce stii tu si nu stim noi... iti mai versi si oful de la inimioara cand e prea greu... si bucuriile sa ni le zici ca sa ne putem bucura odata cu tine si asa mai departe!!!!
Iara liniste pe aici.............!!!!!
Fetelor io pic din picioare de somn dar nu pot dormi de shefuuuu!!! Da concerte dupa concerte! Pana la urma cred ca-i da dintii ca prea isi baga cu sarg pumnu in gura de zici ca vrea sa ajunga cu el in stomac si asa balesteeeee de i-am schimbat pana acum 3 babete mari pe care le-a facut leaorca!!!!! Da o ploicica de mama-mama!!!!!!I-am dat cu Calgel si degeaba... mai ma si musca pe desupra cand ma prinde cu dejtu la el in gura!!! Capseaza bine fimiu... nu glumeste cand se pune pe treaba!!!!
Va pup!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
monet spune:
fetelor,
subscriu si eu la ce a zis irinush -- nu pot tine pasul cu voi si lungile mesaje. daca-mi pica ochii de somn pe la miez de noapte si nu mai apuc sa intru pe forum, saluti-tutti.... uite, acuma fur doua clipe, ca am de lucru si am si de 'exersat' prezentarea mea pe miine - miine am prezentarea publica a tezei si, prin asta, incheierea oficiala a statutului meu de student cu titlul de 'doctor' (of, saracie, ca na, cu atita scoala, nimeni nu ma vrea sa lucru pentru ei, ca doara tre' sa ma plateasca adecvat...... ).
irinusha, hai, fa niste poze faine, ca vrem sa-i vedem pe inotatorii tai! si multa sanatate, ai grija, mai, de tine, fata! o, si nu-l mai 'medicamentati' pe cris cel scump, lasati-l, dati-i un pic de timp, sa vedeti ca totul se transforma in bine:).
la multi ani, cady, pentru ieri, sa stii ca m-am gindit la tine si la ce mai faci, cu bebe, cu toate. multa sanatate si fericire!
si lamulteluni pentru toti bebicii nascuti in data de 3!! ca-s multi! cris, ayumi, raducu! sa le dea Domnul numai zile (si nopti) de bucurii si sanatate!!
eryka, felicitari pentru ayumi vorbareata! tare mindra tre' sa fii!! adica si tu, si tati fumito!!:)
si lia sta cu picioarele in gura, o sa pun si eu poze.... eu tare ma distrez de ea.
lauraa, ce frumos, ati fost la bilci nemtesc!
sandra, esti o mireasa unicat! chiar v-ati nuntit acuma in septembrie??
gabitz, pupici lui dennis sa-i treaca bubitza...of-of.
irinel, sa va traiasca daniel!! ce de treaba ati avut, cu musafiri si drumuri... ce bine ca se aranjeaza casa, nu?;-) vai, ce bine de jambonica -- are laptic de la mamica lui cea buna.... eu pina in ziua de azi ma gindesc cu amar in urma, ca n-am putut sa-i dau mai mult lapte liutei..... fericite voi, toate cele care inca alaptati!! sa fiti sanatoase, voi si bebicii!!
madutza, draga de tine, hai ca trec toate supararile, gindeste-te ce frumoasa e viata si ce binecuvintata esti ca ai o minune de copil care sa-ti lumineze zilele de-acum incolo! uita-te in jur si vezi cit esti de 'bogata'... sint sigura ca stii.. si multumeste lui Dumnezeu... nu mai plinge, beibi,
plinsul n-are rost....
... asa-mi cinta bunica-mea cind eram trista.. mai erau versuri, dar vad ca pentru mine doar astea 2 au ramas .
ioana, pupici catre patricia zbenghi-zbenghi. atleta o faci pe fata ta!:)
iuliana, pupic mic si scump lu' rares:)
manu, bine ai revenit. da, mai vrem povesti, orice, oricit, oricind!
alina33, pai, lasa-l tu pe dragos sa manince cind vrea el. lia, pe cind am vrut eu sa incep cu lingurita, nu s-a conformat imediat. i-au trebuit vreo 2 saptamini, cred. dar n-am fortat-o. am ademenit-o, da, dar de fortat, absolut deloc. mult noroc!!
nally, pupic lui sebi si sa n-o mai muste la greu pe mami:).
va pup, ca tre' sa ma duc la ale mele treburi (cit mi-s de urite, tot tre' sa le dau de capat) ca sa pot pleca acasa sa mi-o vad pe iubitica! ieri ne-am plimbat mult pe-afara, a fost frigut, dar soareeeeeeee si lia adora sa fie plimbata pe-afara (samana pe ma-sa;-)).
cu drag de tot......
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
Grate spune:
La multi ani sarbatoritilor:Ayumi,Cris,Raducu,Cady si tuturor bebeilor!
Monet, multumesc.
Madutza si eu am avut o criza de plins ieri noaptea.
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
pd spune:
Ne mai votati si pe noi??? Va rugam frumos !
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
vanessa ionescu spune:
fetelor, nu pot reintra in ritm.
nici acum nu mi-am revenit dupa botez. si cum sa-mi revin daca o tinem tot intr-un drum la nasi si nasi la noi.
maine ma duc cu cel mare (Andu) la vaccin. Ce credeti ca ve-ti scapa vreodata de chestia asta. al meu are 7 ani si tot ne intepam.
pe 19 ma duc cu Catalin. Face 4 luni pe 13 dar nu e dr. in BUcuresti. Asa ca fac la drumuri....
AM PUS POZE DE LA BOTEZ. (pagina 1 si pagina 2).
o sa mai pun dar mi-e un somn.....
voi ati scris atat de mult...
Iuliana, si noi putem veni in oricare parte din parc pentru ca vin cu masina pana acolo (nu stam departe dar pe jos nu se poate e prea mult). O sa iau legatura cu tine din ajun cand voi veni. imi este mai greu acum decand a inceput Andu scoala.
de maine intru in ritm - PROMIT
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
monet spune:
z b ikimmmm obksimnmwme7e8czc
lia va scrie:), cu gurita pina la urechi!
';lnd5n2knm4
pupicikikikikk
;)
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
sandra20 spune:
pd votat!!!
monet,ioana c noi ne-am casatorit in februarie in Rom. .acum am facut o petrcere cu familia si prieteni lui (dupa obiceiul lor,kimonou,rchie alba,rochie de alta culoare)...nu stiu daca o pot nu mi chiar nunta ptr ca nu am fost la bisrica sau ceva...
Manu welcome back!!!
Irinel spune:
Buna feteleeeeeee!
Monet, bucura-te tu de papusica ta cumintica si frumoasa, important e ca e sanatoasa, tu ai facut chiar mai mult decat ai putut sa ii dai laptic. N-am vrut sa te amarasc scumpico, stiu cat sunt de norocoasa ca am laptic. Pupici.
Madutza si Nally, pupici pentru mamicile cheaune de somnic. Poate e mai bine noaptea asta...
Ioana ce agila e Patricia. AL meu are fundul gras asa ca nm-are astfel de probleme, abia a inceput cu chiu cu vai sa se intoarca pe burta si asta daca e intr-o pozitie favorabila.
Maria sanatate multa!
Alina, subscriu la ce a zis MOnet, nu il forta, poate sa prinda repulsie fata de mancare. Mai fa o pauza, fii sigura ca isi ia ce ii trebuie din laptic si suculetele de i le dai, plus cereale. Gandeste-te ca sunt tari unde nu le dau decat laptic pana la 6 luni. Dupa cateva zile, sau chiar o saptamana-doua, mai incearca. Poate ca el nu se simte inca gata sa accepte astfel de alimente. Pupici si nu mai fi necajita.
Paloma, o sa ma duc sa votez. Lili si pentru Bianca o sa votez, inca n-am apucat. Nu reusesc sa dau de tine pe messenger.
Christina ai messengerul e yahoo instalat? ID-ul meu e irinoiu. Poate mai vorbim asa ca uite cu telefonul tot n-am apucat si cand pot nu stiu cat apuc sa stau...:-((
Lia Felicitari pentru primul (?) mesaj scris pe internet :-))
Fetele nici eu n-am apucat sa recuperez ce ati scris saptamanile trecute, da macar am citit ce ati scris azi si tot sunt multumita. Danutz e cumintel, sta in carucior cea mai mare parte din zi, ii punem jucarii acolo si il purtam dupa noi pe unde avem treaba in casa. Vorbeste cu noi, cu jucariile, e tare zambaret si maraie cand ii e somn, foame , sau are chef de ceva rasfat, parte la care o induioseaza destul de usor pe mamaie. Asta-seara nu am apucat sa ii mai fac baie ca a adormit la mine in brate. Era asa scump cum cucaia, ii cadeau ochii de somnic si pana la urma a adormit tocmai cand eram in drum spre baie. Partea proasta e ca nu a mancat de pe la 6 si nu stiu cand s-o trezi sa pape, s-ar putea sa se trezeasca de mai multe ori ca de obicei noaptea adoarme repede cand papa si dupa o ora se scoala de foame. Era bine daca papa bine acum. Da in acelasi timp, e prima oara cand adoarme altfel decat la san sau leganat seara, ceea ce cred ca e bine, nu?
Pupici la toate si sa va doarma copiii bine, sa fie cumintei si sanatosi! Si sanatate multa si voua!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004