Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

CLARA MARIA, produsele din lapte trebuie evitate pana la varsta de un an pentru ca laptele de vaca contine prea multe proteine si prea putin fier.Administrarea laptelui de vaca impiedica fixarea fierului in organism, fier prezent in cereale si altele....am citat din brosurile care se dau aici...poate in romania e altfel.

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hai salut!

Noi am fost azi sa ne intalnim cu bebeii fostelor gravidute de la curs. A fost tare fain, ma bucur ca m-au invitat si pe mine! E totusi un pas, eu nu vb. inca germana la perfectie,nu ma asteptam sa ma mai bage in seama la terminarea cursului de refacere. Adunarea se face la moasa acasa (sotia ginecologului meu) si e tare fain ca are amenajata o camera cu saltele,perne de alaptare, mingi din alea mari, muzica, tot ce trebuie. Copilasii au fost cuminti,s-au tot uitat unii la altii. De data viitoare au psus fetele ca o sa facem ca la carte intalnirile: cu cantecel de bun-venit, gimnastica la bebei, program de dezvoltare nush de care,etc,etc....randuiala ca la nemti,nu gluma

Madutza,stiu ca nu listele erau problema ta,dar totusi, e ceva de lucru sa tot umbli la ele. Mai ales ca la lista cu greutati trebuie sa scrii lunar la fiecare (si-s muuuuulti) Te pup furnicutzo!

Lili, ah si la noi aceeasi chestie, Lary ia asa putin in greutate, ma omoara. Acum parca papa mai bine la tzitzi,ca diversificarea e cam in pom. De gust primeste cateva lingurite de morcovel sau alta leguma,la pranz,dar mai mult nu. Ea are cca. 6700g ,o sa o cantaresc pe 10 cand e ziua ei (lor) . Am observat ca toate care sunt pe 10 Mai sunt sclifosite si slabute. O fi o caracteristica,na...

Fetelor, subscriu la parerea Madutzi despre Danonino. O porcarie mai mare nu s-a facut. Eu nu i-as da copilului asa ceva, mai bine iaurt natural cu fructe pasate. E plin de coloranti si de toate porcariile, nici macar nu are gustul fructului respect. Bleahhhh!!!

Despre copilasii care au dormit prost in ultima saptamana. Cica de vina ar fi luna plina... Asa ziceau fetele la curs. Asa o fi ca azi-noapte a dormit mai bine gogoshika asta a mea...

AM fost la Fest si a fost fain, fff mare, o nebunie, foarte mare galagie si aglomeratie, tot ce-ti poate da prin cap se gaseste acolo, mai ales in materie de masinarii din alea in care sa te urci. Este una groaznica, ca o prastie super-inalta. Doua persoane se aseaza "in prastie" sunt legate si sunt azvarlite spre cer.Si se duuc si se invart,si cad jos,si urca iar,etc, mi-e rau de cate ori ma uit. Nu e nou dar mereu ma oripilez. De curan a murit o fata ca au uitat sa o lege cu centurile si i-au dat drumul spre cer...

La ultimul album de la adresa http://community.webshots.com/user/laurall25 am pus poze de la fest si de la intalnirea cu bebelusii.

Ma duc sa vad daca mai doarme!

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Piatra Lunii, da eu le fac cu lapte praf. Adica prepar laptele si adaug cereale. sa ne spui cum te-ai hotarat. Pupici si bafta cu somnicul.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor?
ce cosmetice pentru bebei preferati? pana acum am folosit Bubchen si Sanosan,acum am descoperit si niste servetele de la Nivea care imi plac.As vrea sa stiu care sunt mai bune

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

fetelor iata-ma si pe mine. Am venit de cateva zile in bucuresti, dar am fost asa de prinsa, ca cum terminam ma aruncam in pat sa ma hodignesc, ca de acu sunt singura cu astia micii, pe maica-mea am lasat-o sa respire.
Anghel a fost operat ieri de polipi,a fost bine, nu s-a speriat de loc ca l-au adormit de tot fiind asa mic, si n-a plans nici cand l-a luat asistenta ca e f sociabil. Mai rau a fost noaptea ca nu putea sa respire deloc pe nas, da noroc ca a stat tac-su cu el si eu am bagat somn cu balena mea.
Balena e bine, a facut si ea ieri vaccinu de 4 luni si spre fericirea mea n-a mai plans ca data trecuta. Deocamdata nu se intoarce, nici dintii nu i-au iesit, in schimb vrea din toate puterile sa stea in fundulet, eu nu prea o las ca mi se pare mica, dar ea tot face abdomene de zor.
Doctoru mi-a zis sa incep sa-i dau mar si pe urma supa. Deja i-am dat azi dim o lingurita de mar copt.

N-am apucat sa citesc ce-ati mai scris pe aici,dar am observat ca s-au ingrosat randurile pe aici, de-aia le urez bun venit la toate fetele

mie mi-a inghetat fundu de tot cat am stat acum pe scaun ca, stau la casa si e un congel... cu toate ca afara e placut. Barbata-miu vrea sa faca economie si eu ma congelez de zor aici, in timp ce el sta bine mersi pe afara hhhhhhh.........si brrrrrrrrrrrrrr

o sa-i trimit si madutei datele despre fii-mea sa le puna la registru...
-nastere 4.100-54 cm
1 luna 4.700 -55.5 cm
2 luna 5.400 -60 cm
3 luna 5.900 -63.5cm
4 luna 6.500 -65 cm

hai ca s-a trezit elena va puuup!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Imi cer scuze ca n-am mai scris de mult, dar sunt foarte ocupata cu serviciul si cu casa, care-i in constructie. Din pacate nu s-a mai putut s-o aduc pe Adelina cu mine la servici, pentru ca a urlat cateva zile la masa de legume de a rasunat toata cladirea si a trebuit s-o las acasa. Acasa sta cu bunicul si ma mai duc la mese sa mai suga putintel. Stiti ca eu nu am avut lapte suficient de la inceput si tot am mai insistat sa suga. Am mai muls, si inca mai mulg dimineata desi Adelina are 5 luni si 1 sapt. Surpriza e ca de cand cu diversificarea parca prefera mult mai mult suptul decat biberonul cu lapte. Tragedia e ca productia mea de lapte e in scadere vizibila.
Probabil ca Adelina mea e cea mai mofturoasa din grupa bebeilor de pe forum, acum are 6.5kg. Doctorita mea insa spune ca e grasuta.
Cu diversificarea suntem la carnita de pui, peste si galbenus de ou. Ultima chestie e spanacul, care l-a papat fara circ monstru. De fapt toate legumele le accepta in combinatie cu morcov.

Va rog sa nu va suparati ca nu va raspund, dar din mesajele care am apucat sa le citesc vad ca nu prea am ce sa adaug.

Doar pt. Madutza: Sunt mirata cum de ii dai tu biscuit cu fruct, daca zici ca e grasuta si ti-e teama de cereale. Mie doctorita mi-a zis ca nu-mi recomanda biscuit ca ingasa cel mai tare.(majoritatea contin si zahar) Adelina papa fructul cu branza facuta cu calciu lactic. Doctorita mea insa mi-a recomandat cerealele speciale pt. bebei.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

"LA MULTI ANI !!!" Alex, sa cresti mare, sanatos, cuminte, destept si frumos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.

Maria, mersi pt. informatii. Eu am inceput cu cereale. Dar nu le minca prea bine, asa ca acum le amestec si cu un pic de banana si asa-i plac de numa'. Intentionam sa incep si cu morcov, mar, dar daca mi-ai zis, o sa mai astept un pic.

Piatra Lunii, gata, nu ma mai stresez deloc. Promit ! ;-)
Stiu ca ai intrebat pe Irinel, dar iti raspund si eu, cerealele se amesteca fie cu apa (daca au lapte praf inclus) fie cu lapte (de sin sau formula). Chiar ma mir ca nu prea sunt cereale in Franta...

Madutza, ce faci huhurezule, iar nu te lasa Uca sa dormi? Mei, nu va mai scuzati ca va dati cu parerea...ca doar de asta va intrebam, nu?

Alina, mersi pt. link. In sfirsit, am vazut si eu pozele. Da' stii ce-i culmea? Ca eu le-am mai vazut inainte, bine, nu pe astea ultimele, dar celelalte, si nu am avut probleme deloc cu site-ul tau.
E un dulcel Dragos, am vazut atitea poze faine...tre' sa ma mai uit odata mai cu atentie, acum m-am uitat asa pe fuga.

Irinel, eu o lasam pe jos ca sa mai pot face una-alta pe la bucatarie. Daca as lasa-o aici sus pe pat, tre' sa stau pe linga ea, sa nu cada jos, ca intr-un minut e dintr-o parte a patului in cealalta. Tarc nu avem, poate ar trebui sa-i cumparam unul. V-ati hotarit, veniti?

Fetelor, am vazut ca s-a mai scris intre timp, dar nu mai stau acum...revin mai tirziu.
Va pupic pe toate !

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=64005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Andra, asa este cu biscuitele, ai dreptate. I-am tot incercat si eu, dar nu vrea sa manance nimic. Cred ca pana luni fac o pauza definitiva la diversificare si incep iara. Cand vede lingurita, orice ar fi in ea face crize. Poate nu e pregatita inca. Mariuca nu prea mai e ea dolofana ca inainte.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!1

Christina, tare draguta ai fost la faza cu strigatul pe nume s nu Vasile! Oricum , veste buna ca a revenit tati in dormitor!!!

Madutza, poate ar trebui sa faci o pauza cu diversificarea. Oricum aveti timp, mai ales daca alaptezi. dar ce nu am inteles eu e ca la inceput a acceptat ce-i dadeai si acum nu? mai are mucisori?

lauraa, ce fain tre sa fie sa va intalniti si sa aveti tot felul de activitati. mai faceti schimb de experienta.

Noi de 2 nopti dormim bine. Sper sa nu ma laud si sa ramana tot asa. Se trezeste pe la 4-5 papa si iarasi doarme pana la 8.

La multi ani!! Alex!! sa cresti mare si sanatos!!!

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinel, ce baiat cuminte e Danutz. sa adoarma el singur. Bravo lui!!! Tu la ce ora ii dai cereale?

Lili, nu te mai stresa ca nu-i bine. Fetita ta e vesela si activa. A luat mai putin in greutate, dar a luat si nu a scazut. Asta e semn bun. Nu toti bebeii cresc la fel.O faci manechin sau balerina. Pupici.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput