Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
pd spune:
La multi ani Alex!
Hai ca abia acum am reusit sa intru pe ziua de azi.
Toate vorbiti de cereale, dar eu pana acum nu i-am dat asa ceva si noua ne-a dat nenea doctorul o listutza cu diversificarea si n-am gasit cerealele pe lista. Ce parere aveti as putea sa incep sa-i dau si eu, cu toate ca cred ca este destul de grasunica, are 6,720 kg, la 3 luni si 3 saptamani.
Acuma am o mica problema, saptamana viitoare trebuie sa-i facem vaccinul de 4 luni si la ala de 2 luni nu i-am facut din ala gratuit ci i-am cumparat ce mi-a zis doctorul. Si tot doctorul a zis ca la 4 luni trebuie sa-i facem acelasi vaccin, adica aceeasi marca si am cautat prin farmacii si nu-l gasesc, ba inca la una din farmacii mi-au zis ca depozitele cu care lucreaza ei nu il au. Ma gandeam ca poate fetele care sunt din Bucuresti au idee unde sa-l mai caut. Se numeste PENTAct-HIB, produs de Aventis Pasteur.
Poate ne mai votati si pe noi:
http://www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp
pagina 34 pozitia 7
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Irinel spune:
Madutza eu cerealele i le dau cu biberonul, cu lingurita urla ca lui ii era foame si n-avea rabdare.
La Multi Ani Alex!!!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
vanessa ionescu spune:
PD incearca sa cauti vaccinul la help net. eu l-am vazut acum doua zile la help net-ul de pe 1 mai. dar mai bine dai telefon (ceri la informatii nr. sau in pagni aurii). am vazut si eu vaccinul. e mai bun? doctorul meu cand i-am zis de el a dat din umeri.
dat fiind faptul ca toata ziua am fost la servici si cu treaba prin casa si nu am putut intra pe aici o sa scriu "la gramada"
am vazut ca va puneti problema greutatii. e o vorba prin carti "9 luni te ingrasi, 9 luni slabesti" Si sa stiti ca asa e. data trecuta cand am nascut cam in 8-9 luni mi-am revenit complet.
si lui Catalin i-a cazut parul. La toti bebeii le cade. Lui Andu nu am observat cand i-a cazut pentru ca el e blond, dar Cata care e saten e un mic chelios.
PD da-mi si mie listuta ta cu diversificarea ca dr. nostru nu mai are chef de meserie. nu vreau sa renunt la el pentru ca, in cazuri extreme este foarte bun. Dar, e din ce in ce mai lent.
Christina tu parca povesteai cum se uita Victor la televizor la desene animate. Cata are un fix cu tv de cand era mic (acum tare mare e..). Cand stateam pe canapea si ii dadeam sa manance trebuia sa stin tv ca se uita fascinat la el. si acum, vorba ta cand am o treaba il pun in scoica si ii dau drumul la tv tot pe Tom si Jerry sau pe muzica.
Cu Andu am procedat la fel. Citisem intr-o carte ca atunci cand copii stau bine in fund singuri (aprox 7 luni) trebuie pusi pe olita cate putin, cu oala intre picioarele mamei si copilul sprijinit de mama (nu pe spate dar pentru siguranta). Asa ca, ma asezam in pat, luam oala intre picioare (cum suna...) puneam copilul pe ea si ne uitam la desene. Figura se repeta de cateva ori pe zi dupa masa in special cate putin, cateva minute. Si asa, cu tv si cu oala intre picioare facea copilul meu kk de la 7 luni pe oala de se mirau cu toti.
Andu a avut test azi. au avut de facut un rand de liniute, bastonase, carlige si mai stiu eu ce dupa dictare. A luat foarte bine. pentru cele mai tinere si care sunteti la primul copil (majoritatea), nu se mai dau note la scoala pana in clasa a V a ci calificative. nu se dau nici premii la sfarsit si nici coronite. se dau niste diplome seci si reci pentru fiecare materi in functie de calificative. dar doamna ne-a zis sa stam linistite ca la sfarsit toti primesc cate ceva. pacat ca nu se mai dau coronite si premii. Acum se dau buline, medalii din carton si calificative. o nebunie.
ma duc sa ma culc. maine nu ma duc la servici asa ca o sa va mai scriu.
Iuliana te sun dimineata sa vedem cum e vremea, poate scoatem baietii la un laptic pe banca in parc.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
vanessa ionescu spune:
tot eu sunt.
am votat, dar explicati-mi si mie care sunt batrana si senila pentru ca mi-e lene sa ma intorc pe forum, ce tot votam in afara de bebeii vostii superbi si la ce va foloseste?
va pup ca o iau razna de somn.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
danaA spune:
vanessa, foarte buna metoda cu statul pe olita la 7 luni si sprijinit de mama. Sa stii ca nu am mai auzit, dar am sa incerc si eu. La Andrei mi-a trebuit mult pana l-am invatat cu olita. Felicitari lui Andu pt calificativ. Cred ca nu mai dau astia coronite ca nu vor sa mai dezvolte spiritul de competitie ci de echipa. Aici asta se spune peste tot.
Intreba cineva--cred ca Alina- nu mai stiu, ce cosmetice folosim la bebii. Eu am servete umede de la HUGGIES , ulei de la JOHNSON'S si crema AVEENO.
Irinel, tu la ce ora ii dai strumfuletului cereale?Seara?
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
zaraza spune:
Servus din nou
nu am disparut de tot, doar am avut internetul taiat pe motive de neplata. Sunt cool, nu-i asa?
Am citit tot ce ati scris, sunteti asa niste dragutze de nu-i adevarat. Nu va scriu la fiecare in parte ca mi-ar lua o saptamana, mai ales ca sunt cam logoreica de fel.
Totusi, Christina, pentru bubita de dupa ureche incearca sa dai cu alifia pe care o folosesti la eritemul fesier. Eu am una pe baza de oxid de zinc si sa stii ca a mers foarte bine. Nu da cu degetul ca se ia prea mult, pe un betisor de urechi un strat foarte subtire dupa ureche seara dupa baie face foarte bine. Acolo e locul foarte umed si nici nu se poate sterge prea bine.
Madutza linkul este http://www.edituracorint.ro/index.php si dai la cautare `lyonel rossant`. In cartea respectiva explica si de ce nu e bine lapte de vaca la bebei, asta apropos de discutia pro sai contra Danonino. Mi se pare chimic pentru bebelusi, mai bine lactate de casa. Madutza tu stii cum se face iaurt?
Anacami ca si cosmetice noi folosim cu mare succes gama Klorane bebe (sampon pentru par si corp, lotiune, crema de fund, crema pentru coji de lapte) si pentru sters la fund servetele Pampers. Suntem cum s-ar spune din emisiunea `obrazul subtire te aduce in sapa de lemn`, dar la pielea pe care o are Sofia mai bine dam pe cosmetice decat pe medicamente.
Cu eczema treaba e simpla Christina, se ia din neam. Daca parintii au un fond alergic (mai ales mama) sau chiar boli alergice (rinita, astm) copilul poate face eczema asta care e prima forma de manifestare a unui teren alergic. Problema cea mai mare e ca acesti copii sunt predispusi sa faca urticarii, rinite, astm si de-aia e important ca eczema sa fie tinuta sub control de cat mai de timpuriu.
Sa-i raspund si Mariei despre pungile de lapte: se inchid cu niste clame speciale. In pachetul respectiv ai pompa, un suport pentru pungi la care se adapteaza o tetina, 10 clame, 20 de pungi si 4 `funduri` pe care stau pungile. Sunt si etichete autocolante pe care scrii cand ai muls si le lipesti pe clama. E foarte fain sistemul. Eu am deja un stoc de 7 pungi in congelator si mai prestez in sensul asta.
Subscriu si eu ca biscuitii ingrasa. Sunt atatea alimente care chiar le sunt micutzilor de folos si din care isi iau vitamine si minerale incat n-are rost sa le ocupam locul cu faina, zau. Mai bine cereale ca au si fibre si ii ajuta sa faca kk.
Am reusit in sfarsit sa fac album si va invit sa vizionati la http://community.webshots.com/user/andrelutza
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
pd spune:
Vanessa, vaccinul asta mi l-a recomandat pediatrul nostru si ne-a zis ca e mai bun decat ala care se face gratuit pentru ca mai contine inca ceva in plus, plus ca acul de la vaccinul asta e mai micut si mai finut si nu doare chiar asa tare. Pe prospect scrie ca elementul ala un plus este vaccin contra Haemophilus influenzae tip b, care este un virus care produce meningita, septicemia, epiglotita si alte boli urate.
Eu am intrebat de el la help net-ul de pe brancoveanu, ca eu pe acolo stau si de acolo mi-au zis ca nu il au nici depozitele cu care lucreaza ei, dar maine ma duc pe 1 mai, unde ai zis tu poate am noroc si il gasesc.
Maine iti scriu si listutza cu diversificarea, dar acum mie cam somn si ma duc si eu la nani, ca piticutza doarme de pe la 10,30 si pana maine dimineata n-am treaba cu ea.
Mie pediatrul asta al nostru mi s-a parut foarte de treaba, rabdator si priceput, vine acasa cand il chemi si nu cere bani, doar daca vrei tu sa-i dai ceva ca s-a deplasat el si nu am fost noi la cabinet. Daca avem o lista cu intrebari sta si ne raspunde la toate, chiar ne-a zis ca noi nici nu avem multe intrebari, ca are o mamica care de obicei are pregatite aproape 10 pagini cu intrebari.
In legatura cu voturile: e un concurs cu pozici, cu o anumita tema, de exemplu pentru luna octombrie e "Sleeping Beauties", care se desfasoara pe mai multe etape, prima etapa e de pe 1 pe 7 ale lunii si teoretic trebuie sa treaca toate etapele ca sa ajunga in finala unde se da un premiu, dar nu ma intreba ce premiu ca nu stiu exact.
pd spune:
Am uitat, a intrebat cineva ce cosmetice folosim. Noi folosim servetele umede Pampers, sampon si crema de corp Sanosan, sapun Nivea pt. bebei cu germeni de grau si mai nou folosim pentru funduletz o crema pe care a castigat-o piticutza la un concurs cu pozici si care i se potriveste, ii spune Fresh&Clean.
monet spune:
repede-repede... am pus poze noi. revin diseara, vai ce multe ati vorbit, ca am musafiri acuma!
pupicei tuturor!!!
mona si lia (24.04.2004)
poze lia
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
danaA spune:
Mona, am vazut pozele. Sunt SUPEEERRR!!!
Tu ai slabit--arati foarte bine. De Lia nu mai vorbesc ce dulce e. Poza aia in care papa degetele de la picioare e foarte reusita.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)