Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Danaa, nu i-am dat intotdeauna la aceeasi ora, da acum am inceput sa ii dau candva pe la 11-12 am si seara inainte de culcare. Nu stiu daca il ajuta sa doarma mai bine da ma gandesc ca se simte si el mai satul ca el e un gurmand de felul lui :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor ,

hai ca trebuie sa ma pun si eu la zi ,dar taaare mi-e le cand vad cat a-ti mai scris.
Hai sa incep cu noi ,aseara a fost un cutremur destul de marisor ,cand am vazut ca nu se mai opreste kiar am intrat in panica ,noroc ca era so Fumito langa noi ca altfel cared ca o luam razna singura .Sa cam speriat si el dar a incercat sa ma calmeze pe mine .Ayu dormea nu avea ea nici o treaba,deja parca vedeam peretii peste noi,am apucat doar cat sa straig Ayumi .Noroc ca era in patut cu noi in camera si asta ma face sa nu i schimb camera deocamdata cat inca e micutza.Dupa ce sa terminat cutremurul state-am si ma gandeam ,ce as face daca ar fi ea singurica intr-o camera ?Nici nu mai vreau sa ma gandesc.
Si acum sa ma laud si eu cu ceva ,mi-a dormit Ayu azi noapte tare bine ,m-am odihnit si eu ca un copil ,a adormit la 9 seara si sa trezit tocmai la 6 dimineatza cand la ora aia ea era deja treaza si statea singurica si se juca cu jacariile ei.M-am trezit sa-i fac laptic ,apoi dupa ce a papat am pus-o iar in pat si eu am adormit la loc ,apoi cand m-am trezit eu la ora 9 ce sa vad?Ea adormise singurica ,asa ca inca doarme si acum de n-are treaba.Doamne ajuta sa o tina tot asa de acum incolo.
Ma gandesc ca eu am inceput sa-i dau cate o linguritza de cereale in laptic la biberon si poate asta i tine mai bine de foame si de aia nu sa trezit peste noapte.Sper si eu ce sa fac.

LA MULTI ANI ieri ptr. PETRU ALEXANDRU si astazi ptr. COSMIN ALEXANDRU SI ECATERINA LAVINIA sa creste-ti mari, sanatosi si frumosi

Lili nici eu nu prea sunt de acord cu ce mi sa spus ,cum ca daca nu slabesti in 6 luni ,poti sa-ti iei gandul ,asta mi se pare o prostie.Dar naa ce sa zica si lumea.
Madutza sper ca a dormit Uca mai bine azi noapte ,cum a fost?
Clara Maria multumesc ,i-as trimite eu pozele pe la o revista de copii dar habar nu am unde si nici nu stiu cum sa fac.In legatura cu cerealele tu ar trebui sa stii cel mai bine daca ar avea nevoie de ele ,uite eu am inceput acu sa-i dau ,le papa cu biberonul impreuna cu laptic.Eu inca nu i-am bagat iaurt ,m-am uitat pe aici dupa asa ceva insa nu gasesc decat de la varsta de 6 luni.Eu nu am inceput cu multe produse ,tot asa doar supica si aia putin cam 40 ml pe zi ,apoi suculet de mar si doar ec a papat vreo 2 zile cate o lingutitza de piure de frucet din mar ,dar am renuntat deocamdata la el ca se cam stramba.
Lauraa ce frumos te-ai distrat ,si ti-am inteles si bucuria cu care participi la acele intalniri ,imi inkipui cat de rumos trebuie sa fie ,ce pacat ca nu se fac si aici asa ceva .Hai ca ma duc si eu sa vad pozele .
Mamaleone bine ai rvnit la Bucuresti si printre noi.
Andra Mooo sigur si tie ,la fel, bine ai trecut pe la noi
Dana sa de-a Domnul sa o tina tot asa cu somnicul ,ca si eu tot la fel imi doresc ptr Ayumi.
PD am fugit sa va votez.Si succes in continuare.Gata am votat. .
Monet am vazut pozicile ,mey scumpetea ta mica ce dulce e ,vad ca si ea isi baga piciorusele in guritza .Tare dulci sunt .Si mie imi vine sa o mananc pe Ayumi cand sta toata ziua cu piziorusele la gurtiza.
Irinel daaaa si eu tot seara i dau cerealele Succes cu Danutz si sa doarma toata noaptea ca un baietel cuminte

Mey fetelor ,gata am raspuns si eu pe unde aveam de zis cate ceva ,nu am raspuns la toate mamicile ca sunt multe kestii la care nu ma pricep si decat sa dau raspunsuri aiurea mai bine imi ti gura.
Pupici si mai vb.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele, am citit cam tot da sigur nu-mi amintesc la toate sa raspund. Scuze!

Vanessa, aici au obiceiul si la sfarsitul fiecarui ciclu de invatamant (chiar si cand termina gradinita!!!) fac o ceremonie si ii imbraca cu pelerine si palariute din alea de absolvire, scuze da nu-mi vine acum cum se numesc. Mi-a povestit o prietena care era tare incantata ca a fost asa festiv cand a absolvit puiul ei gradinita. Bine, nu e totuna cu coronitele de la noi si nu e in fiecare an, da e frumos cred eu. Si intr-adevar sa stii ca e pacat, era asa frumos cu coronitele si premiile. De la a 5-a inainte e cu coronite? Felicitari puiului tau ca a trecut de primul lui test la scoala.

Eryka mersic de urare, sper sa doarma si Ayumi la fel de bine (cel putin) ca azi-noapte. Ce zici? Suna bine? Al meu dormea binisor si inainte de a-i introduce cerealele, asa ca nu stiu sigur daca ajuta, da la tine se pare ca ajuta.

Madutza, ce face Uca? Mucisorii gata? Tot nedormita esti? Pupici dulci.

Piatra Lunii pe la voi ce se mai aude? Vreo sansa sa se obisnuiasca sa doarma mai mult Ingrid? Pupici si voua.

Cristina, scuze ca n-am apucat sa vorbim mai mult, eu tot mai sper sa ma prinzi o data mai libera. De fapt de-aia e mai bine pe YM decat pe telefon, ca pot sa fug repede daca e ceva cu Danutz.

Lili, venim luni daca nu se iveste nimic. Sotiorul meu a citit ca atunci e parada, asa e?

Monet, ce zici veniti in weekend-ul asta, sau aveti deja alt program. Se pare ca o sa fie vreme frumoasa, insorita, dar rece. Avand in vedere ca suntem in octombrie, probabil ca nu prea mai putem spera la mai mult, nu?

Paloma, se poate vota zilnic, sau am inteles eu aiurea?

Anacami eu folosesc sampon "head-to-toe" de la Johnson, servetele umede de la Pampers, crema cu Zinc de la Aveeno, ulei de bebei tot de la Johnson.

Cristina si eu zic sa incerci cu crema pe baza de Zinc, desi poate ar fi mai bine sa incerci intai cu ulei. Danutz a avut o crusta la gatut, ceea ce nu e de mirare ca are la pliuri...si am scapat doar cu ulei. Acum, daca chiar e exema, nu stiu daca merge, da incearca.

Lili, ce mai face ochisorul Biancutei?

Pupici fetelor, ma duc la culcarica.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetele,

In seara asta a adormit Bianca singura fara nici un scincet. Tare ne-am mirat si eu si tati, chit ca s-a mai intimplat si alte dati, dar nu in ultimele seri. Pina la urma am aflat si explicatia: ii dadusem in seara asta Tempra, ca am vrut sa ii punem cercei, si cred ca de la ala a fost asa linistita. Cercei nu am pus...chiar m-am enervat, ca dupa ce toata ziua m-am pregatit sufleteste si i-am mai dat si Tempra la fetitza, ne-am dus acolo si a zis aia "nnnnnnnuuuuuuu, nu punem cercei la bebelusi asa mici, mai asteptati citeva luni". N-ar fi fost nimic, dar acum citeva zile am fost si am vorbit cu alta tipa si a zis "ddddaaaaaa, nici o problema, vreti sa ii punem acum?"

Tot in seara asta am fost la niste prieteni vecini croati, care au si ei o fetitza cu 2 saptamini mai mare decit Bianca. Sa vedeti ce ii mai zimbea Bianca si cind am apropiat-o de Elena, intindea minutele la ea. Nu stiu daca vroia doar sa o atinga sau chiar sa o prinda si sa o bage un pic in gura, asa cum face ea cu orice. Probabil ultima varianta, ca simtise si fetitza aia pericolul si dupa ce s-a uitat urit la Bianca a inceput sa se miriie, asa ca Sandra (mama) a luat-o si nici nu s-a mai apropiat la mai mult de un metru de noi.

In alta ordine de idei, voi cum reusiti sa le mai puneti pampersii la bbi? Ca eu ma lupt cu Bianca pina i-l pun. Azi am lasat-o o vreme dezbracata pe pat...ca norocul ca nu i-a venit sa faca pisu chiar atunci.Sa vedeti ce se mai straduia sa se ridice in patru labe si aproape a si reusit, dar capul e cam greu...

Oooofffff, ce m-am ofticat cu cerceii.....

Laura, am vazut pozele...ce scumpa e Lara...seamana cu mami....sa va traiasca!!! Cel mai mult mi-au placut pozele cu Turnul Sfatului ;-) care pare renovat?

Anacami, eu folosesc marca Aveeno (sampon, crema), servetele umede de la Huggies si...cam atit.

Andra, ce pacat ca nu o mai poti lua pe Adelina cu tine la servici...Cit despre productia de lapte, apuca-te de pompat si poate se imbunatateste...desi cam greu daca mergi la servici, nu?

Irinel, ar fi super daca veniti luni (da, atunci e parada). Va asteptam cu drag !!! Mai vorbim noi pina atunci la telefon, sa va zicem unde stam, cum ajungeti la noi, etc....Ochisorul Biancai arata mai binisor, ne straduim sa-i punem gel in ochi, da' nu pea sta - mersi de intrebare.

Vanessa, felicitari pt. Foarte Binele lui Andu. Ti-a explicat Paloma ce si cum cu concursul, nu mai repet si eu. Pupici.

Mona, foarte frumoase pozele, tot mai frumusica e Lia. Iar tu arati SUPER !!!!

Eryka, felicitari pentru Ayu cumintica, sa o tina tot asa...I-am aratat pozele si la sotz, ne-am distrat impreuna de comentarii...cred ca cel mai mult imi place aia cu bufnitza :"tu, pleaca de aici ca ma sperii!" Esti soada rau...ma intreb cum ai tradus astea in japoneza...

Madutza, ce mai face Uca scumpa?

Naaaalllyyyyyyy ?????????????

Na, am zis ca intru doar un pic, si ui ca iar am scris mesaj cit China...

Va pupic, somn usor, buna dimineata sau o zi buna va doresc (in functie de imprejurari)

PS: sunteti tare constiincioase cu voturile, nu ca tati, care tot uita

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

http://www.babiesonline.com/babycontest/votepage.asp?page=64005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara Maria spune:

Multumesc pentru raspunsul privind firma Danone, chiar nu o sa-i mai dau. Cand o sa vina timpul, o sa-i fac iaurt in casa si ii pasez un fruct.

In legatura cu cerealele, imi spuneti, va rog frumos, ce marca folositi. Sunt atatea firme si nu stiu de care sa ii dau.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

desi e deja tirziu, ma bucur ca pot sta un pic sa va scriu...

irinel, imi pare rau ca n-am raspuns la oferta ta mai devreme, sa stii ca noi trebe sa mergem la INCA o nunta simbata. si la nunta asta sean va fi best man... asa ca eu o sa stau la o masa separata de el, ca asa sint nuntile aici la americani - toti best man-ii si fetele de onoare si perechea de mire si mireasa stau la o masa separata, la loc de onoare....

cu nunta asta, o vom duce pe lia simbata pe la prinz la bunica toni (mama mea) si bunicu' nicu (tata) si o 'ridicam' abia duminica dupa-masa.... deci o sa petreaca fatuca noastra mai bine de 24 de ore 'in straini':). sa speram ca-i place. am mai facut asta o data, acu' vreo 2 luni, cind ea, normal, era mai micuta si poate nu a realizat intr-atita diferenta intre cine anume are grija de ea. vreau sa zic, acuma ne cunoaste bine pe noi si pare ca, in situatii in care se sperie sau e in pasa proasta, eu sau sean sintem in stare sa o linistim un-doi. na, om vedea...

eryka, doamne, ce bine ca nu s-a intimplat nimic cu cutrmurul.... of-of, cit de frecvente sint? si cit de periculoase/intense? sa ai grija de tine, de fumito si mai ales de printesa draga ayumi! ce bine ca are asa un program perfect de somn!!

danaa, mersi de compliment dar, zau, mai am de dat jos 8-9 kile, se vad, pe cuvint! mai ales ca nu-mi pot purta hainele de dinainte.... pupici la 2 baieti cuminti! zici ca i-au placut lui stefa sweet potatoes-ii?;-)

zaraza, sofia e un ingeras! sa va traiasca! tot imi place mult de tot cum scrii... si stii asa de multe chestii... cred ca ne esti de mare ajutor, nu-i asa, fetelor?

lauraa, ce fain ca ti-ai gasit un grup de mamici energice si creative! fie ele si nemtoaice:)! e ca si cum ti-ai gasi locul in lume la momentul asta in timp... zau, te invidiez. sa te simti bine, si mai ales scumpi lara sa se sita in largul ei cu toti prietenii-bebelusi:).

anacami, eu o spal pe lia cu johnson&johnson, e ok, desi am auzit ca aveeno (din care am o butelcuta) ar fi mai finut. sampon tot j&j. wipes (servetele ude) ale lui pampers. mai nou, am trecut de la scutece pampers la huggies -- parca stau mai bine pe copsute, asa mi se pare mie. in rest, eu n-o dau pe lia cu nici un fel de creme - asa am hotarit si vad ca merge: are o pielicica moale si catifelata asa cum fiecare bebe tre' s-o aiba. sint foarte fericita cu asta!

mamaleone, pupic la un anghelus curajos! si tie, daca ti-e frig, iesi si tu afara daca e mai cald:). bine ca balenuta ta a trecut cu brio de vaccinul no. 2!

andra, e bine adelina ta cu 6500g -- unii copii sint mai plinuti, altii mai finuti:). uau, tu ii dai pui si peste si ou.... pai, e avansata adelina!
sint de acord cu cereale in loc de biscuiti: orezul sau ovazul sint grine care contin fibre, pe cind biscuitii sint produse 'procesate' care nu aduc o nutritie de calitate.

lili, lia sta in tarc si se joaca din ce in ce mai mult. deocamdata sta culcata sau se mai intoarce pe burtic, dar curind eu sper ca va sedea in fundic si apoi in picioare!:) cred ca merita investitia!
e bine bianca cu ochisorul?

christina, felicitari pentru un victor asa bun si cuminte. nu-i mai ziceti 'vasile' sa nu cumva sa creada iubitul ca ala e numele lui!:):)

vanessa, ce dulce se uita catalin gata sa fie bagat la apa!:) ai doua comori de copii, sa va traiasca!!

piatra lunii, ce bine ca nu mai trebuie vaccinata ingrid pina la un an...hmmm, aici la americani sint vaccinuri la 2, 4, 6 si 12 luni. apoi se mai raresc, dar tot mai sint vreo 4 ture pina pe la 10 ani! cam multe, zic eu...

paloma, ce harnica esti tu! si ce scumpa cristina, sa 'guste' ea tot ce-i pica in minutze:)

stiu ca nu v-am luat pe fiecare separat, va rog sa ma iertati, acuma chiar pic de somn, ma duc ca miine iara o iau de la capat.......

mona si lia (24.04.2004)

poze lia

www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">iara poze

www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor: Petru Alexandru, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia. Sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti.

Gabitza, mie nu mi s-a spus ca e eczema, doar ca ma ingrijoreaza ca nu mai trece. Trece si reapare. Dr. asa s-a exprimat: "e ceva comun la sugari, precum acneea" ce ma pune pe ganduri e ca alifia prescrisa "Westcort" este pe baza de hidrocortizon si ma gandesc ca poate nu e chiar ceva lipsit de importanta. Am citit aseara pe internet de eczeme si m-am speriat... sper totusi ca e doar o iritatie mai incapatanata. Cat despre unt, ulei sau margarina nu stiu cu siguranta daca se administreaza doar mi se pare cam greu de digerat la o varsta asa de frageda. Eu abia ii dau la al meu, cereale, borcanele de morcov, mar si azi am incercat dovlecei. Pe nici unul din borcanelele astea nu scrie decat apa + leguma/fructul respectiv. De fapt mie dr. nici nu mi-a recomandat sa-i dau fructe si legume i-am dat eu de capul meu. Cu astea se incepe mai tarziu, 5 1/2 - 6 luni, cel putin aici. Oricum, nu trebuie sa tineti cont de ce zic eu... am spus si eu ce-am vazut si citit pe-aici.

Fetelor, subscriu si eu la parerea Gabitzei despre produse lactate. Nu le dati copiilor branzeturi atat de devreme unii dintre ei abia accepta legume si fructe.

Lauraa, ce mi-ar placea si mie sa ma intalnesc cu alte mamici si bebici de varsta noastra. Duminica am iesit in mall si asteptandu-l pe sotul meu pe-o banca, s-a dus sa cumpere carti si-a uitat de el, am cunoscut un baietel de 9 luni cu parintii. Era Victor super incantat si zambitor. Asta ca sa nu mai spun ca e foarte atent si la carticele cu poze si chiar cand ma uit eu la bebeii vostri, se uita si el sa-i cunoasca. Si apropo, m-am uitat si eu la pozele voastre - sunteti niste frumosi toti 3. Si ce atleta e Lara Celine, deja isi pune picioarele in gurita.

Mamaleone, la 4 luni nu e chiar atat d mica si poti s-o lasi sa stea in funduletz, asa mai proptita. Chiar citesc acum o carte "Your baby and child - from birth to age five" si zice acolo ca la 4 luni e bine sa-i pui sa stea sprijiniti o parte din timpul in care sunt trezi.

Danaa, si eu ii dau mancarea solida seara si de obicei inainte de laptic. Ii dau intii mancare solida ca sa-l amagesc, facem baita si abia dupa sugem si cateodata, imediat dupa dormim.

Paloma, intreaba pediatrul cu ce-ai putea sa incepi. Eu i-am dat prima, prima data morocv din borcanel si nu i-a placut. Dupa, am incercat cereale facute cu laptele meu si i-au placut foarte mult. Deci incearca si tu ceva, orice si vezi reactia intii.

Vanessa, multummim de sugestia cu olita. Mi se pare o idee foarte buna o voi incerca cu siguranta. Aici, copii pana tarziu la 2-3 ani folosesc scutece si nu folosesc olita. tss, tss.

Zaraza, am incercat cu crema aia pe baza de oxid de zinc si n-a mers. Am incercat cu ulei de masline, cu crema de la Aveeno nimic n-a functionat. Acum vad c-a trecut si-am sa incerc sa pun o crema hidratanta tot timpul acolo. Cineva mi-a sugerat chiar niste pudra de talc.

Monet, v-am vazut si eu pozele. Arati tare bine si Lia chiar ca e lunga. Au plecat musafirii?

Eryka, pupici lui Ayu ca e fetita cuminte si a invatat sa doarma singura. Si eu sunt ingrozita de cutremure... nu stiu cum traiti voi in Japonia si cei din California cu atatea zguduiri.

Irinel, te-am lasat la urma, dar tocmai ca vreau sa-ti spun mai multe. Nu trebuie sa-ti ceri scuze ca erai ocupata, era oricum cam tarziu. Avem noi tot timpul sa stam de vorba. Sotul meu a si observat azi ca e cineva nou pe lista lui YM. In fine, dupa cum ziceam mai sus, am incercat deja cu oxid de zinc, Aveeno si ulei de msline. Tu la ce ulei te referi? cat de des l-ai folosit tu? si in ce cantitati? habar n-am daca e eczema... poate nu e si ma panichez eu degeaba.

Lili, pupici Biancai ca doarme linistita. Si eu m-am luptat in seara asta cu Victor sa-i pun scutecul. El vroia sa se rasuceasca sa ajunga la cutia cu crema. si cum il puneam la loc cum incepea urlatul. Pana la urma l-am luat nitel la piept si s-a linistit.

Noi astazi am iesit la plimbaritza si cum a fost o vreme superba, soare si cald (15 C) am stat afara 2 ore. A dormit Victor dus tot timpul, ca niciodata.

Pupici.

Christina, mamica lui Victor (24 mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/savulescu_cris/my_photos

Povestea nasterii - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33334

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

La multi ani Cosmin si Ecaterina Lavinia!!!

Aseara am fost la dr. De data asta este o dr. care mi-a placut pt. ca nu s-a infipt la antibiotice. Mi-a scris un antibiotic pe care sa i-l iau doar in caz de nevoie, dare dupa ce a aspirat-o pe Ana si a vazut ca are secretii purulente la o nasa mi-a zis ca nu are ce face si ca sa ii dau. Bineinteles ca are si un pic de rosu in gat, pt. ca s-a iritat din cauza mucozitatilor. Mi-a dat insa si ceva imunostimulator sa ii dau cand termin tratamentul asta. A zis sa nu imi fac probleme ca raceste mereu, ca asa fac bebelusii si ca sunt viroze. A zis sa am grija sa nu o mai expun asa mult, ca daca stranuta sau tuseste cineva langa ea, imediat face. Oricum s-a purtat super cu noi, se vede ca e clienta sotului meu si are nevoie de el...Oricum, eu cred ca a luat din parc de la copii. Suntem trei mamici care ne intelegem bine si ceilalti 2 copii au fost muciosi de saptamana trecuta. Eu nu mi-am dat seama si dupa ce i-am luat in brate am luat-o si pe Ana, fara sa ma spal pe maini....cine stie?

Mona, foarte frumoase pozele si Lia pare asa mare!!!!

Produse cosmetice: Nivea.

Lili, asa fac BB-ii. Si noi vrem sa ii bagam in gura pe BB-ii din parc . Mai ales pe un baietzel cu niste ochi frumos albastri....

Irinel, azi-noapte tot langa mine a dormit in majoritatea timpului. Acum doarme in patul mare.

Zaraza, iaurtul se face cu 1l de lapte dulce si 1 l de lapte batut. Se amesteca si gata. Dar trebuie batut bine pt. omogenizare. Merci pt. link.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

mah fetelor vad ca ca nu mi-a raspuns nimeni, pentru mine e un subiect fierbinte acum chestia asta cu tipetele lui pitic.Chiar nu pateshte nimeni asta, cu urlete spre orele serii?.Ieri a urlat intre 4 si 5 dupa masa incontinuu.In viatza mea nu l-am vazut facand asha urat, sincer nu mai stiu ce sa cred.Am suntat chiar la spital si in loc sa ma linishteasca stiti ce mi-a spus o asistenta...''Da-i de mancare poate ii e foamee''.....azi vreau sa ma duc la doctorul nostru sa vedem ce si cum.O fi de la eczema l-o manca, habar nu am.Apoi am vazut ceva albicios pe gingia de jos intr-o parte si am vazut ca acolo se scarpina mereu..Or fi dintii?....off

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Gabitza, imi pare rau, dar nu am patit. Si Ana e mai prost dispusa seara decat dimineatza, dar nu cred ca e acelasi lucru.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput