Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
Nally spune:
La multi ani Petru Alexandru!!!! Sa cresti mare si frumos, sa fii cuminte si sa iti bucuri parintii cu faptele tale!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
MariaG spune:
multumim frumos de urari
sa traiasca si sa creasca frumos toti bb-i
am aruncat numa' un ochi si am citit printre randuri da' am vazut ca Lili se plangea de greutatea copilului, parca scia ceva in Mama si copilul de copilasii care nu iau bine in greutate da' nu mai tin minte bine stiu doar ca nu se incepea diversificarea cu legume-fructe ca sunt mai slabe in nu's'ce substante decat orice lapte. ma duc si citesc si revin
o intrebare aveam si eu (ca de asta am intrat): Zaraza vreau si eu sa-mi iau pompa din aia Isis cu pungi (am vazut la unii una la un pret bun) da' nu pricep o chestie. Cum se inchid pungile alea ca se le pun in congelator? Sper ca ai inteles ce vreau sa intreb.
revin imediat
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
MariaG spune:
da, m-am documentat si zice "la sugarii care au o crestere in greutate necorespunzatoare nu se introduce 'supa' pentru ca are o valoare calorica mai mica decat orice produs lactat"
sper sa-ti foloseasca la ceva
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
piatra lunii spune:
LILI B, nu te mai stresa cu greutatea atata, uite Ingrid e cea mai mica, are numa' 5530kg si-s nascute in aceeasi zi fetele noastre, da' io chiar nu ma stresez, daca la tabel e ok.Lasa ca are timp sa fie mare.
IRINEL, a plans o ora, da' eu eram langa ea, tot incercand s-o calmez, deci n-am lasat-o chiar asa de izbeliste (ba i-am dat si apa, sa nu i se usuce gura si sa prinda puteri noi :)) ), da' nu mai incerc, na, daca nu -ncercam nu stiam, acu ca stiu cum face, si ca n-am nici o sansa cu ea :)) , o las in pace :))
Na ca ieri ziceam ca nu as incepe cu cereale, si tot ieri, tot citind si tot gandind adanc :)) am inceput sa agreez ideea asta tot mai mult. Numa ca se pare ca frantujii nu prea au asa mare oferta pt cereale pt bebei asa mici, chiar nu prea au, sa vad ce-oi face. Ca daca la ei nu se incepe cu cereale.... oricum, se pot amesteca si cu lapte praf,nu? IRINEL, tu asa faci? da macar de-as gasi intai...
VANESSA , tu ziceai ca in Ro se face inca vaccin si intre 6 si 9 luni? (daca nu, scuze, ca nu.s sigura c-am retinut). Aici sigur nu se mai face pana la 1 an, iar atunci le va face iara pe astea de acum.Aici is sub forma de injectii in picior.
am plecat la datorie, schimbat pampers :)
madutza spune:
Neatza,
Irinel, Lili si Erika ....io eram azi-noapte. Asta mica s-a trezit la 2 si nu a mai vrut nani pana pe la 3:30, dar cand m-ati apelat voi deja plecasem de la calsculator, insa auzeam din pat. Oricum a dormit aproape numai la tzitzi toata noaptea.
Irinel si Lili, cerealele nu prea e bine sa fie date la copii grasiuti. Si io vreau sa incerc sa ii dau putin Mariucai. Adica, daca puiul are tendinta sa ia mult in greutate se va umfla de la cereale, dara e slabutz, e chiar indicat. Si in cartea "Mama si copilul" scrie. Totusi, voi nu va luati dupa mine, faceti cum credeti, eu doar mi-am spus parerea. Si, Irinel, fier poti sa ii dai separat daca tu consideri. Acum io stau bine cu lapticul, diversificarea nu merge deloc. Abea daca ii dau cateva lingurite de fructe cu biscuite...Asa ca tot lapticul e baza.
La multi ani Petru Alexandru!!!!
Vanessa, pupici cumintelului de Catalin care adoarme singur!!!
Paloma, mey ce harnicutza ai fost!!! Hai ca acum termini treaba si revii in fortza!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
gabitza_ro spune:
Cristina, eczema arata cam asha: ca nishte bubulizte rosii care apar si dispar, care la un moment dat se pot transforma in pete rosiatice.Mie mi s-a spus de catre doctora ca este eczema in cazul nostru si ca trebuie sa iau anumite masuri de acum incolo pentru a impiedica aparitia lor( e o lista lunga, dar cauta pe net si gasesthti mii de pagini despre asta).Cat despre unt, eu am citit si stiam ca la bebeii sub un an trebuie sa le administram unt, ulei sau margarina extra in mancarica tocmai pentru ca au nevoie pentru crestere.(borcanasele de exemplu au deja bagata grasime extra)...in fine....
Irinel chiar vroiam sa scriu despre asta si sa va intreb daca ai vostri fac asha dar de o sapt si ceva imi vine sa ma urc pe pereti seara.Deci ziua arata asha: suntem veseli, mancam, dormim(putinel, dar dormim) etc insa cum vine seara se tranforma in alt copil adica dupa ora 5.Incepe si tipa timp de 2 ore pana la 7 cand cade ca nu mai rezista de somn.Daca incerc sa il culc mai devreme de 5 urla si mai tare, nu mai stim ce sa ii facem, a inceput sa imi fie frica cand vin serile.Intr-o seara tipa asha de tare ca am ieshit cu el in fata blocului invelit intr-o patura si ce credeti:cum am iesit afara a inceput sa rada la mine....am inteles ca ei sunt intr-o continua crestere si ca in timpul zilei ei culeg multe informatii care se aduna acolo in capushor si care se proceseaza seara(noaptea), si ca sunt nelinishtiti seara...dar urlete asha fara lacrimi, si acum urla acum rade...zau mah fetelor, am senzatia ca face glume cu noi cateodata...of...
hai ca va las...e o zi gri afara de nici nu zici ca e zi...a venit toamna pe bune..hai pupici la toate
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
Clara Maria spune:
Buna fetele,
ma mai bag si eu in discutiile voastre cand am timp. Sa nu va suparati pe mine.
In primul rand vreau sa va felicit pentru micutii crestini, si eu l-am botezat pe Alex si vreau sa ajung cu el cat de curand la biserica, sper sa nu tipe ca la botez.
Si felicitari si pentru dintisori, am vazut pozele si sunt niste dulci. Spuneti-mi si mie, cum au fost bebeii vostri cand le-au dat primii dintisori, caci si Alex isi baga amandoua manutele in gurita cand il mananca tare si cred ca trebuie sa-i apara si lui, mai ales ca m-am informat si mie si sotului ne-au dat primii dinti la 4 luni, dar se pare ca nici unul dintre noi nu am fost agitati. Totusi, spuneti-mi voi cum este, sa ma pregatesc psihic macar.
Eryka, Ayumi este ca o printesa. Zau asa, nu-i trimiti pozele la o revista de copii, ceva, caci prea este deosebita. lui Ayumi.
Vad ca voi le dati bebeilor cereale. Alex mai are 10 zile si face 4 luni (pazea ca vine iar vaccinul) si as vrea sa stiu daca este cazul sa ii dau si lui, mai ales ca as putea sa i le inmoi cu lapte de la mine cum am vazut pe forum ca face o mamica. Si spuneti-mi, va rog frumos, si marca cerealelor. Eu nu i-am dat altceva in afara de suc de mar, morcov, portocala (nu i-a placut), banana cu ceai si cate o jumatate de Danonino ( care ii place foarte mult)si nu vreau sa incep cu supa de zarzavat pana dupa 4 luni, insa cred ca cerealele i-ar face bine, ma gandesc ca ii regleaza si scaunele. In plus ma gandesc ca daca ii dau seara cereale cu laptic poate nu se mai trezeste noaptea decat o data sa mai pape. Voi ce ziceti? Ah, el are 6,5 kg. Are ceva falcute dar este si putin lunguiet asa ca zic eu ca nu este prea grasut.
Maria-Cristina si Alex (15 iunie 2004)
alina33 spune:
Salutare fetelor!
O idee buna cu parola sa ne modificam singure in listuta.
I-am dat o pauza la Dragos cu legumele.Maninca cereale si in sucul de fructe si cu lapte si mai incercam dupa vreo 5 zile.
Zaraza si eu am fost stresata ca tinea mult degetu in gura.Chiar isi scotea suzeta si isi baga degetul.Dar am insistat si l-am scos si i-am bagat suzeta.Acum nu si-l mai baga asa des si nici suzeta nu prea i-o trebuie.Citeodata seara la culcare.
Lili am votat.Iti trebuie Flash player(plug-in) de la Macromedia. Sorry.
Vanessa am vazut pozele.Sunt faine mai ales cind stau amindoi unul linga altul!
Paloma da-mi link-ul sa votez si io!
Iuliana imi place cind "vorbeste" si striga ca i se vad dintisorii.
Eryka Ayu e o scumpica.Cred ca te topesti toata cind mai zice mama.
Iar m-a lasat neuronul.Mai citesc si va mai scriu
Lili Mergi aici, www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" target="_blank">http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash si da clik pe "install now", e mic plugin-ul are 480 Kb - citeste ce-ti spune pe urma, trebuie sa apesi "yes" in fereastra ce ti se deschide.Apoi ai sa vezi site-ul lui Dragos.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Clara Maria spune:
Revin. Tocmai ce terminasem de scris mesajul si am dat o raita pe forum sa mai vad ce scriu fetele si am descoperit ca de fapt nu trebuie dat Danonino asa devreme, ba unele fete sunt total impotriva produselor Danone. Eu i-am dat si cand avea 2luni si jumatate si nu a avut chiar nimic, apoi mi-a spus doctorul sa-i dau abia in jur de 4 luni si uite ca iar nu are nimic. Voi dati la bebeii vostri iaurt, daca da, ce marca?
madutza spune:
Despre Danone: va sfatuiesc din suflet sa nu le dati produse Danone. Cunosc un inginer de productie din Danone (poate nu ar trebui sa fac atata anti-reclama) care mi-a spus clar ca nu sunt DELOC naturale si fara conservanti asa cum se lauda. De asemenea seful de sectie de la Boli de Nutritie din Gr. Alexandrescu a spus ca are 2-3 copii in fiecare salon cu indigestie si tot felul de probleme de la Danonino! Danone cred ca este cel mai plin de E-uri, chimicale si conservanti nenurali din toate produsele lactate din Romania. Eu as opta pt. Brenac, care sunt printre cele mai naturale si proaspete produse (vezi termenul de garantie f. scurt), chiar daca e un pic mai scump. Daca vreti sa fie cu fructe, se poate pune o lingurita de dulceata in iaurt si iese cu fructe, eventual bagat in blender pt. omogenizare. Insa cel mai bine este de facut in casa, ca nu este foarte greu. Acum fiecare face cum crede, eu mi-am spus parerea. Nu dati!!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003