relatie in triunghi

relatie in triunghi | Autor: Miki8

Link direct la acest mesaj

De mai multa vreme vroiam sa postez subiectul asta.Am avut de curind o discutie cu cineva si sint putin contrariata. Persoana respectiva vedea chestia ca pe ceva nu chiar normal dar care exista, exemplificindu-mi cu cazuri din filme, din realitate sau din literatura. Acum, sigur orice pe lumea asta are o justificare, oricine are dreptul sa aleaga orice, cel putin teoretic, dar... totusi.As vrea sa stiu ce parere aveti voi.

Mersi,

Miki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ca o exista, nu te contrazic, dar dupa mine intra fie in sfera patologicului, fie a perversitatii (vezi cazul Bivolaru cu cele 2 minore).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miki8 spune:

Acest gen de relatie nu are nimic nici cu patologicul si nici cu Bivolaru. Triunghiul esre format dintr-o persoana casatorita care are, deci, sot dar si amant cu un statut special.
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

dupa parerea mea astfel de relatie este EXCLUSA ,INNACCEPTABILA intr-o familie care se vrea normala,care vrea sa fie "familie".
am mai vazut postari pe aici ca daca este doar sex 'nu-i nimic' !
nu este si parerea mea si indiferent cine (el sau ea)intr-o relatie are un (o)amant inseamna ca nu gaseste in relatia initiala implinirea(pe toate planurile).
sper ca am reusit sa ma exprim suficient de coerent!
eu nu as (si nu am) accepta asa ceva!
cu drag,
Andreea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RELY27 spune:

sunt absolut impotriva acestei situatii.Mi se pare normal ca atunci cand deja te-ai casatorit, sau ma rog ai ales sa fii impreuna cu cineva sa fii doar cu el sau ea. E greu sa fii cu acceasi persoana ani intregi, dar e mai corect.Din punctul mu de vedere in momentul in care ai amant(a) incep si problemele de cuplu, banii se mai duc si in alta parte decat acasa, mancarea nu mai e la fel de buna, tu nu stii sa faci asta...etc.Mi se pare normal ca atunci cand esti sigur 100% ca relatia de cuplu nu mai merge cum vrei,sa te desparti nu sa iti bati joc de persoana de langa tine.Asa mi se pare mie ca e mai corect.
rely

RELY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Unii poate se complac sa traiasca asa, dar mie imi repugna situatia asta. Nu-i judec si nici nu-i condamn pe altii, e treaba lor, dar e clar ca nu asa arata o familie normala, mai ales cand sunt si copii la mijloc. E un cerc (ma rog, triunghi) vicios in care nu stiu daca cineva se simte cu adevarat fericit. Trebuie sa fie stresant sa duci o viata dubla. Sau poate pentru unii chiar asta-i farmecul...?

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

quote:
Originally posted by gianina-alina

dupa parerea mea astfel de relatie este EXCLUSA ,INNACCEPTABILA intr-o familie care se vrea normala,care vrea sa fie "familie".
am mai vazut postari pe aici ca daca este doar sex 'nu-i nimic' !
nu este si parerea mea si indiferent cine (el sau ea)intr-o relatie are un (o)amant inseamna ca nu gaseste in relatia initiala implinirea(pe toate planurile).
sper ca am reusit sa ma exprim suficient de coerent!
eu nu as (si nu am) accepta asa ceva!
cu drag,
Andreea si eu

SUBSCRIU IN TOTALITATE!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu cred ca dragoste poate fi doar in doi.Atunci cind sint mai multi cred ca este perversitate.Din punctul meu de vedere este inacceptabil!
Se pare insa ca este la moda si nu demult l-am auzit pe unul dintre colegii mei casatoriti propunand unei alte colege o partida in trei???

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Eu nu zic decat ca e mai bine sa nu folosesti cuvinte mari ca NICIODATA sau INACCEPTABIL. Nu sti niciodata ce e dupa colt.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

Bibi wrote:

``Eu nu zic decat ca e mai bine sa nu folosesti cuvinte mari ca NICIODATA sau INACCEPTABIL. Nu sti niciodata ce e dupa colt.``

de existat exista, unii chiar practica chestia asta si sunt chiar fericiti... ma intreb... de unde vine inversunarea asta...``perversitate, inacceptabil, patologic``...oare de ce respingem cu o asa furie ceea ce iese din ``normalul`` nostru? pentru altii e un mod de viata, asa se simt ei bine, e viata lor si asa si-o traiesc!

``Eu nu zic decat ca e mai bine sa nu folosesti cuvinte mari ca NICIODATA sau INACCEPTABIL. Nu sti niciodata ce e dupa colt.``

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Ralucoantza, eu nu cred ca exista o femeie care sa isi doreasca in patul ei, alaturi de omul pe care il IUBESTE, o a treia femeie. A, ca sint unele care accepta... ma indoiesc ca accepta pentru e ceea ce isi doresc ele de fapt. Si-or fi dorind sex in trei, dar atunci e vorba doar de sex, si nu de iubire.
Si eu consider, in general, ca notiunea de normal e relativa, dar sint anumite chestii pe care nu le poti combate, chiar daca vin unii si braveaza. Cum e de exemplu sentimentul de gelozie, sau dorinta de a avea numai pentru tine omul pe care il iubesti. Pentru ca asa se manifesta iubirea la toti, ma rog, sa zicem la 99% dintre noi, se numeste comportament normal, adica caracterizeaza "specia" noastra.
Ca de-acu intervin fel de fel de "distractii" si se pune in discutie ce e dispus sa accepte fiecare, ca se fac fel de fel de compromisuri, e alta poveste.
Da sa nu vina nimeni sa imi spuna mie povesti de genul ca doi oameni indragostiti lulea isi doresc un al treilea in relatie, ca asta nu o mai cred.
Triunghiul, patrulaterul, sex in trei - toate astea se practica cind nu esti indragostit. Daca ti se aprind calciiele de nu mai stii pe unde calci, nu mai stii ce inseamna figurile geometrice.
Scuzati daca am suparat pe cineva, e doar parerea mea.
Dar tu, Miki8, ce crezi, ca nu ne-ai spus decit ca esti contrariata...

Mergi la inceput