relatie in triunghi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

si din punctul meu de vedere este inacceptabil. Relatia in 2 este unica in felul ei, al treilea ar sparge cercul familial.
Nu sunt nici de moda veche, dar consider ca cuplul este cel mai minunat lucru de pe pamnit si cand spun cuplu ma refer la un el si o ea ( ca in ziua de azi se poate intelege orice).
Tot ceea ce este normal si face parte din normalitate este frumos!
Vio

http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Mihaela R

Ralucoantza, eu nu cred ca exista o femeie care sa isi doreasca in patul ei, alaturi de omul pe care il IUBESTE, o a treia femeie.

....dar poate sunt care isi doresc un al doilea barbat??

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

quote:
Originally posted by Miki8

Acest gen de relatie nu are nimic nici cu patologicul si nici cu Bivolaru. Triunghiul esre format dintr-o persoana casatorita care are, deci, sot dar si amant cu un statut special.
Miki

am inteles. e mult de spus.
nu poti judeca niciodata pentru ca viata e atat de ciudata...
si mai cred ca poti sa iubesti doua persoane in acelasi timp, din motive diferite, cu finalitati diferite.
cine initiaza triunghiul si accepta situatia gaseste foarte greu fericirea, mai mult chiar, cauta prin cealalta relatie sa acopere lipsuri, goluri interioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

este foarte adevarat ca nu stii nicodata ...
de ce folosesc aceste cuvinte ?pentru ca exprima parerea mea!pentru ca cred cu tarie ca daca iubesti cu adevarat nu mai exista iubesc si pe altcineva!in momentul in care incepi sa 'iubesti' doua persoane cred ca trebuie sa stai si sa gindesti de ce?nu cred ca este ceva ...normal(!).daca iubesti nu vrei sa-l faci pe cel care-l iubesti sa sufere.si daca ceva nu merge...incerci sa repari sau renunti!
este convingerea mea.
si inca ceva:exista astfel de situatii. si sint persoane care le accepta .este dreptul lor,alegerea lor,au probabil motivele lor.eu am spus doar ca MIE nu m-i se pare ceva ok.
va pupacim cu drag, Andreea si eu
ps. cred ca cel mai usor ar fi sa ne inchipuim(cele care nu a-ti trecut prin asta)cum ar fi daca ar exista in relatia noastra nu doua persoane ci trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miki8 spune:

Multumesc, parerea mea este foarte asemanatoare cu a voastra. Atentie asta nu are nici o legatura cu sexul in trei asa cum sugera cineva si ca sa fie si mai clar dau un exemplu public cazul Dumitru Tinu care avea nevoie in acelasi timp si de eruditia si bunul sint al sotiei lui, o intelectuala adevarata, dar si de frivolitatea si feminitatea mai putin stilata a doamnei Iucinu.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:

de eruditia si bunul sint al sotiei lui, o intelectuala adevarata, dar si de frivolitatea si feminitatea mai putin stilata a doamnei Iucinu.

Miki

le cunosti pe cele doua doamne???

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by saphir

quote:

Ralucoantza, eu nu cred ca exista o femeie care sa isi doreasca in patul ei, alaturi de omul pe care il IUBESTE, o a treia femeie.

quote:
Originally posted by bibi

Eu nu zic decat ca e mai bine sa nu folosesti cuvinte mari ca NICIODATA sau INACCEPTABIL. Nu sti niciodata ce e dupa colt.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

corect!!!

quote:
Originally posted by iselin

quote:

Acest gen de relatie nu are nimic nici cu patologicul si nici cu Bivolaru. Triunghiul esre format dintr-o persoana casatorita care are, deci, sot dar si amant cu un statut special.
Miki

am inteles. e mult de spus.
nu poti judeca niciodata pentru ca viata e atat de ciudata...
si mai cred ca poti sa iubesti doua persoane in acelasi timp, din motive diferite, cu finalitati diferite.
cine initiaza triunghiul si accepta situatia gaseste foarte greu fericirea, mai mult chiar, cauta prin cealalta relatie sa acopere lipsuri, goluri interioare.

e o relatie imperfecta, compeltata fara a o destrama. nu e o chestie patologica ci de caracter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

cine era mai doamna Mrs. Kennedy sau Marylin?
cine era mai cinstita in intentiile ei?

cred ca e greu sa ai o opinie corecta. in primul rind nu stii toate datele problemei , apoi e o chestie de convingeri...principii sa le spunem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

quote:

quote:

Hai ca eu n-as putea, zau asa!

Poate am fost radicala, si sint de acord cu voi, ca niciodata sa nu spui Never. Dar repet, e parerea mea. Nu cred ca poti iubi 2 persoane in acelasi timp, cum nu cred ca poti fi fericit in triunghi, indiferent de pozitia pe care o ocupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:

quote:

quote:

Hai ca eu n-as putea, zau asa!

Poate am fost radicala, si sint de acord cu voi, ca niciodata sa nu spui Never. Dar repet, e parerea mea. Nu cred ca poti iubi 2 persoane in acelasi timp, cum nu cred ca poti fi fericit in triunghi, indiferent de pozitia pe care o ocupi.

Fetelor, luati ce am scris sub forma de gluma, sa nu se interpreteze, Doamne fereste, altceva

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput