sugestii..si rezolvari
observ cu nespusa mirare ca nu mai am decat doua stelute.din membru matur am devenit iar junior?de ce?
Maria
Raspunsuri
qsar spune:
Iaaaa! Si mie mi-a cazut o stea... si la multi altii... cred ca s-au schimbat baremele? Nu am informatii sigure-sigure. Da' chiar conteaza?
Q
mariagi spune:
nu conteaza.eu tot va iubesc pe toti si tot aici o sa intru inainte de cafeaua de dimineata.o sa cer cadou de nunta un laptop ca sa fiu langa voi si atunci.dragilor,
am intrebat am crezut ca am zis ceva.
papadie spune:
mariagi las mei ca e de bine cin ne intinereste. iote io mi-am skimbat titulatura in Mama lu Mielu si nu sesizai ca s-a modificat skimbarea :-) Baga si tu acolo altceva sa vez ca nu se mai observa junioreala :-)
mariagi spune:
mama lu'mielu!da suspect rau ce se intampla pe aici.am vrut sa va urmez sfatul intelept si sa ma redenumesc si eu.curios,ca mi s-a oferit variata de "carcotasa sefa" sper ca nu numai mie..sac!
gata zic si asa zice lumea ce mielita am,acum o sa stie toata lumea.cand colo ce sa vezi..mesaj scris cu rosu,ca m-a lasa vederea de cand caut steluta aia a mea,castigata pe merit si cu sudoarea fruntii,deci sa revin:ops,nu aveti suficiente puncte"
adica,ce aveti fratilor cu mine?a-ti vazut ca ma marit si ce v-ati zis ca poate nu mai vad si ma pacaliti?>!
papadie spune:
mei varianta cu carcotasa sefa e numa de exemplu si orcum erzervata lu' luizax daca vrei sa-ti skimbi numele iti donez nejte puncte si-ti pui acolo "se marita mona meaaaaaaaaaaaaaaaaa" :-)
mariagi spune:
papadie,
se marita mona mea..spune-mi doamne ce-i cu ea!!!!!!sa traiasca de la fata o pentru tine
Maria
symaco spune:
facem colecta si doman fiecare cateva puncticele,cadou de nunta?
si eu m-am gandit tot asa de ce nu am puncte..dar din momentul in care sa deschis ´´´smecheria´´asta au inceput sa se socoteasca punctele!si pt subiectele care le-am avut deja puse de luni sau ani de zile,nu sa dat nimic!
cred ca am explicat bine...iar dc nu corectati-ma!
papadie spune:
Mariagi satz puarte noroc bre cele 100 de punkte pe care ti el donai si sa se transforme la nunta intr-o caleasca de aur plina cu bani reali