sugestii..si rezolvari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

[ot]macar titlul corectati-l[/ot]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

va pupacesc si va multumesc pentru donatia primita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Donez si eu....nu am mult dar daca prinde bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

multumesc frumos marius,gestul conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu tot nu m-am lamurit ce e cu stelutzele. Or fi disparut pentru ca a venit toamna si e mai innorat cerul.
De la mine de acasa, vad in fiecare seara luna, stelele, dar alea sint pe cer nu pe forumul DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cre' ca Admin o fi modificat numarul de mesaje la care sa se schimbe titulatura.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu ma ingalbenisem la stelute...si am devenit din nou rosie.Asa am patit si anul trecut!
Ceea ce mi se pare mie discutabil e acordarea stelelor doar dupa nr. de mesaje.Pai nu-i totuna sa fii membru din luna iunie 2004 cu luna noiembrie 2002...nu vi se pare?

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Corect, Sabinutza!

Eu la īnceput, doream foarte mult sa nu mai vad acolo scris: Nou venit. Acum ca mi s-a schimbat, este ok! Nu ma intereseaza cāte stelute am sau daca am si ce culoare sunt, vroiam doar sa nu mai scrie acolo Nou venit! Pāna la urma...din membru nou, ar trebui sa ramāne numai membru, parerea mea: fara stelute sau alt adjectiv dupa membru. Doar nr de postari sa mai apara!
Uite ce se īntāmpla cānd te retrogradeaza-parca asa se spune-

Pupicei dulci, fetelor, si nu mai fiti suparate ca "vi s-au furat miseleste" stelutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, da' n-are nici o importanta daca cineva e nou venit sau membru de baza. Eu zic ca toti avem aceleasi drepturi si obligatii.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Pai tocmai asta spuneam si io! Mai bine sa fim toti membrii- simpli, fara nici un alt cuvānt, fara stelute, doar nr de postari si tara- si postarile se pot "evapora" la o adica!

Pupici pt pitici!

Mergi la inceput