sugestii..si rezolvari

sugestii..si rezolvari | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

observ cu nespusa mirare ca nu mai am decat doua stelute.din membru matur am devenit iar junior?de ce?

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Iaaaa! Si mie mi-a cazut o stea... si la multi altii... cred ca s-au schimbat baremele? Nu am informatii sigure-sigure. Da' chiar conteaza?

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

nu conteaza.eu tot va iubesc pe toti si tot aici o sa intru inainte de cafeaua de dimineata.o sa cer cadou de nunta un laptop ca sa fiu langa voi si atunci.dragilor,

am intrebat am crezut ca am zis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mariagi las mei ca e de bine cin ne intinereste. iote io mi-am skimbat titulatura in Mama lu Mielu si nu sesizai ca s-a modificat skimbarea :-) Baga si tu acolo altceva sa vez ca nu se mai observa junioreala :-)

Mergi la inceput

mama lu'mielu!da suspect rau ce se intampla pe aici.am vrut sa va urmez sfatul intelept si sa ma redenumesc si eu.curios,ca mi s-a oferit variata de "carcotasa sefa" sper ca nu numai mie..sac!
gata zic si asa zice lumea ce mielita am,acum o sa stie toata lumea.cand colo ce sa vezi..mesaj scris cu rosu,ca m-a lasa vederea de cand caut steluta aia a mea,castigata pe merit si cu sudoarea fruntii,deci sa revin:ops,nu aveti suficiente puncte"
adica,ce aveti fratilor cu mine?a-ti vazut ca ma marit si ce v-ati zis ca poate nu mai vad si ma pacaliti?>!

Mergi la inceput

mei varianta cu carcotasa sefa e numa de exemplu si orcum erzervata lu' luizax daca vrei sa-ti skimbi numele iti donez nejte puncte si-ti pui acolo "se marita mona meaaaaaaaaaaaaaaaaa" :-)

Mergi la inceput

papadie,
se marita mona mea..spune-mi doamne ce-i cu ea!!!!!!sa traiasca de la fata o pentru tine

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

facem colecta si doman fiecare cateva puncticele,cadou de nunta?
si eu m-am gandit tot asa de ce nu am puncte..dar din momentul in care sa deschis ´´´smecheria´´asta au inceput sa se socoteasca punctele!si pt subiectele care le-am avut deja puse de luni sau ani de zile,nu sa dat nimic!
cred ca am explicat bine...iar dc nu corectati-ma!

Mergi la inceput

Mariagi satz puarte noroc bre cele 100 de punkte pe care ti el donai si sa se transforme la nunta intr-o caleasca de aur plina cu bani reali

Mergi la inceput

si mie mi-a cazut o stea!
...ma bucuram ca sunt majora,iar devenii minora!

Mergi la inceput

si de la mine 100 de puncte!

mult noroc in casnicie!

Mergi la inceput