Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Adriana, au iesit foarte bune eclerele Trebuie sa le mai fac de cateva ori sa imi iasa si aspectuoase, ca de gustoase nu ma plang
Elena, inca nu s-a putut vedea daca e samburica sau samburel, dar mie imi spune sufletul ca e fititza Oricum, bebe al meu e foarte activ, misca intr-o veselie si ma astept sa fie la fel de neastamparat ca si Amos, care la fel, a fost foarte activ in burta.
Eu fug sa ma odihnesc nitel. La noi e sarbatoare azi, e asa o liniste in cartier... Va pupam si o dupa amiaza frumoasa.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ma inscriu si eu in rindul nevestelor de calculatoristi

noi ne pindim unul pe altul ... hehehe - care se ridica de la compu ... salut, sta la coada

trebuie sa ne mai luam unul ca pe asta e batalie

eu cu netul, poze, diverse chestii de facut - tehnoredactare mai ales, al meu cu desfacut, facut la loc samd

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, mi-ai gasit poza cu Olivia ca o baba ochelarista!
Ochelarii sunt de la o vrajitoare de jucarie pe care am cumparat-o mai demult din Timisoara. Ma bucur ca v-a placut!
Eu sunt ingropata de hartii. Abia daca pot sa respir.
Iar de Olivia ce sa va mai spun...vorba Roxanei, habar n-am ca eu sunt la serviciu mai tot timpul.
Miercurea viitoare plec in Cehia; Ioana, iti aduc halba ori ba?
Pupici.
Saphir, nu am inteles prea exact (scuze), s-a vazut la ecograf sexul samburicii?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Si eu sunt nevasta de calculatorist....daca vedeti ce e la noi in balcon, spuneti ca e sala de internet. Am avut 2 laptop-uri dintre care unul l-am maritat asa ca am ramas numai cu 2 calculatoare de birou si cu un laptop. Noroc ca suntem in retea si putem sta fiecare pe net pe compu` lui, altfel ar fi batalie . S-a intamplat sa nu-i mearga lui odata calculatorul ca instala linux, si atunci a atentat la calculatorul meu, dar l-am fugarit
Cat despre carti, are 20 numai de linux, comandate in .ro, platite cu bani grei
Adina, nu mami, inca nu se sti daca e fititza.

P.S. Bune eclere am mai facut

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor!Va doresc tot ce e mai bun!Din pacate ieri am avut ghinion ca dna doctor e inca in concediu,dar vineri gata ne inteapa nu mai scapam.Azi noapte a fost mai linistita si astazi pot spune ca au fost chiar generosi copiii mei,ca m-au lasat sa ma odihnesc 40 de minute dupa-amiaza.Acum am ceva lectii cu Robert si apoi sa asamblez hota ca am desfacut-o sa o curat +rufe+mancarea de seara.Aseara le-am facut pateuri cu branza ,ca ma innebunisera si asa ca au fost toti foarte fericiti ,mai putin Maria care se uita lung la Robert cum mananca,asa ca i-am dat un biscuite pe care mi l-a imprastiat peste tot.Patul m-a facut sa-l scimb dimineata ca facuse caca si s-a rostogolit inopinant asa ca cearsaful avea ceva model in plus in afara de margarete.A mancat branzica cu ou si a baut 150ml de suc de mar cu morcov si diseara ii dau cereale ,fiindca aseara le-a mancat cu foarte mare placere.In ce priveste statul pe olita nu-i place deloc,parca sta pe maracini.Pentru constipatie i-am dat suc de piersici si a mers.Acum ma duc la lectii,mai vorbim maine.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mmmmm, ce bune s-au facut eclerele azi dupa ce au stat la frigider!!!
Azi ne-am plimbat aproape toata ziua si asta petr. ca Albert maraie. Il doare rau dintele ala.Dar in timp ce el a dormit eu am facut o gramada de treaba, am facut mancare :varza cu curcan la cuptor, ciorba de curcan, si compot de struguri ptr.iarna la borcan.
Mai am de facut curatenie ca e mare dezordine. De cand cu Albert mereu fac curat si mereu sunt lucruri imprastiate, jucarii, haine, il imbrac, il dezbrac repede , le las asa, apoi trebuie sa o iau de la capat.
Ma duc la Albert ca ma striga.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Seara buna!

In primul rand, "LA MULTI ANI" sarbatoritilor de azi si de maine! Asadar, in ordinea numerelor de pe tricou:

Ioana-Miruna
Clara-Maria, Malina-Ioana, Dragos

Si acuma, sa profit ca doarme copilul!

Roxana, mersic de incurajare! Sincer, sper ca toate figurile Tianei sa se traga de la dintisori. Pentru ca mi-e tare teama ca am insistat eu mult prea mult sa manance piureurile alea de legume si de carne si nu mai vrea sa vada in ochi lingurita... Si daca e asa, nu stiu cum o s-o scot la capat . Nici vitaminele si fierul prescrise pe pediatra nu reusesc sa i le dau!!

Diana, si noi avem album . Cu toate ca nu l-am mai actualizat de un car de ani, sper sa imi gasesc timp zilele astea sa mai pun cateva poze cu "pisoiasul" meu.
Legat de "pus mana", eu le spun calm si frumos ca ii rog sa nu puna mana pentru ca copilul prea mic. Nu prea am avut pana acum surprize din astea. Iar copiii din parc, de obicei erau impreuna cu parintii/bunicii care le faceau chiar ei observatie ca nu trebuie sa puna mana pe bebelus.

Elena, multa sanatate Ericai!

Andra, sa-ti fie de bine intoarcerea la serviciu! Sa-ti imprumut o valiza?

Babee, ! Ti-as fi trimis un soare, dar nu-i pe-aici nici o poza aferenta!

Emilly, da, Bonnisan-ul o poate ajuta la reglarea tranzitului intestinal. Pe Tiana o mai ajuta si piersicile. Succes!

Adriana, si eu am folosit Karvol. Noua ne-a spus pediatra sa-i punem numai 1/2 de fiola pe batista.

Andra28, CASA DE PIATRA surorii tale si sa aiba drum lung alaturi cu sotul ei!

Saphir, toata admiratia pentru rezistenta . Eu cred ca as fi clacat! Si spune-ne mai repede daca e fetita sau baiat! Te-ai gandit cum o sa il/o cheme?

Si eu ma inscriu in clubul "nevestelor de calculatoristi"

Fetelor, eu nu stiu ce ma mai fac cu Tiana. Vrea sa stea numai in picioare, ma innebuneste cu chestia asta! O mai tin eu, dar nu pot tot timpul, plus ca mi-e teama, ma gandesc ca e prea mititica, nu are nici 6 luni jumate! Azi s-a agatat de piciorul meu si s-a ridicat in genunchi. Mai mult n-a reusit .
Altfel, sta bine in fundulet, chiar se ridica singura, dar ramane totusi sprijinita pe o mana.
M-am gandit sa ii cumpar premergator sa mai circule cu el si astfel sa stea si in picioare cum vrea ea. Oare e prea devreme? Voi cand ati pus copiii in premergator?
Si ce ma intriga e faptul ca nu mai vrea sa "vorbeasca". Intr-o vreme nu-i mai tacea gurita, toata ziua imi facea capul calendar cu "ba-ba-ba", "da-da-da", "ta-ta-ta", etc. Acum, de vreo 2 saptamani nu mai zice nimic. Ce-o avea?! E normal???

Pupici pufosi!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, sa fie bebelusul sanatos! Eu zic totusi sa incerce supozitorul daca nu a avut scaun de 8 zile. E drept ca supozitoarele dau dependenta, insa trebuie sa elimine cumva ceea ce s-a adunat. Mie imi spusese pediatra sa evit supozitorul, insa trebuia sa il folosesc daca treceau 48 de ore fara scaun.

Monica, sa stii ca ma gandisem si la pian din acela. Oricum si pe calculatorul cu pricina scrie peste 3 ani. Adica unul din modele, altul este de la 18 luni. Acum ma gandesc daca i-ar placea sau nu...mai ales dupa povestirea ta. Legat de calculator, sotul meu nu e mare pasionat. E avocat! Nu ma risc sa ii iau un Cod Comercial ceva, ca e greu si ma trezesc cu el in cap. Glumeam. La calculator isi ia el mereu tot ceea ce e nou in materie, ptr ca al nostru cumnat e calculatorist. Asadar tot avem unul in familie.

Zazzie si Rares, bine ati venit!

Tania, Alexandrei i-au recoltat sange pentru analize direct din vena. Nu a fost asa dureros, nu a plans foarte mult. Au folosit un acusor special, micut si cu furtunel. Nici nu a ramas cu urme. Doar cu ciuda pe asistenta pe care am impresia ca o recunoaste de cum ajungem la cabinet.

Saphir, felicitari ptr eclere! Mi se face rau pe aici de pofta.

Soleil, eu asa as zice, ca e de la dintisori. Ptr ca sapatamana trecuta ma vaitam ca Alex nu mananca. Acum a reinceput sa pape bine, insa a mai cedat si criza de dinti ptr ca nu mai roade asa cu ura, nu mai baga degetul si nu mai e asa agitata (ma refer la dintii de sus!) Dar asa a fost si cu ceilalti, a avut puseuri.

Bafta multa maine si serviciu usor ptr Monica si Andra! Va doresc cat mai multe realizari profesionale.

Adina, . Imi era dor de tine.

Alex e mai agitata azi, insa e tare haioasa. A inceput sa mai vorbeasca cat de cat, adica mai zice si ea un fel de "ba" care suna a "be" si evident "dede". Bona spunea ca i s-a parut ca aude un "mam" si chiar si eu am auzit un "mm". Atat. Dar uite ca progresam.

Voiam sa va intreb si eu ceva. Ptr ca noi nu ii luam premergator, am decis sa exersam mersul de manuta. Pare sa fi invatat cat de cat sa paseasca, bona e deja experta in asta. Voi ce parere aveti? E prea solicitant asa?

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mai, ce de calculatoristi!!
Saphir, daca ar sti sotul meu ca si al tau e pasionat de Linux, ar veni pe la voi. Are mare admiratie pentru linuxisti. Windows-ul e depasit la el si mereu imi baga linuxul pe gat. Mie, sincer, nu prea-mi place, eu sunt mai conservatoare. Si noi avem 2 calculatoare, altfel cum mai stateam eu pe internet??? Pai el sta non stop, sau ar sta, daca l-as lasa eu mereu. Are o gramada de linuxisti din astia cu care vorbeste pe mess, mai citresc si eu ce discuta ei, nu pricep nimik.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by anda141

Mai, ce de calculatoristi!!
Saphir, daca ar sti sotul meu ca si al tau e pasionat de Linux, ar veni pe la voi. Are mare admiratie pentru linuxisti. Windows-ul e depasit la el si mereu imi baga linuxul pe gat. Mie, sincer, nu prea-mi place, eu sunt mai conservatoare. Si noi avem 2 calculatoare, altfel cum mai stateam eu pe internet??? Pai el sta non stop, sau ar sta, daca l-as lasa eu mereu. Are o gramada de linuxisti din astia cu care vorbeste pe mess, mai citresc si eu ce discuta ei, nu pricep nimik.

Monica

si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

si eu ... si eu

si mie vrea sa-mi bage linuxu'

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput