Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lavv, la noi din fericire calciul si hemoglobina au iesit foarte bine. Chiar la limita maxima. Chestia cu maldigestia nu o auzisem. Poate nu e cazul, ca Alexandra nu are decat unul, maxim 2 scaune pe zi.

Ioana
, eu zic sa lasi bonele si cu curatenia. A mea se descurca si e numai una. E drept ca e un singur bebelus, insa face mai tot prin casa. Eu chiar imi voi concedia menajera, ptr ca oricum nu facea nimic decat figuri si ii voi mari salariul bonei. Oricum ea lasa totul lucind, calca si gateste din proprie initiativa, si menajera nu are ce face. Pleaca dupa 2 ore si ia o multime de bani.

Andra, asa multe bagaje? Inteleg ca ai mai studiat si pe acasa de ai carat atata si nu le-ai lasat la birou. Oricum, eu as prefera sa fiu acasa cu puiuta mea si nu cu afurisitul asta de raport. Dar nu CASNICA. Se poate sa ai si ocupatie, dar cu program mai flexibil. Intrebasei mai demult de cadouri de Craciun. Eu zic sa ii iei lui Andrei o jucarie mare, ceva ce isi doreste mult. Trebuie sa fie o masina, un tren sau un garaj pe care sa si le doreasca. Pentru Matei...nu stiu. Eu ma gandeam sa ii iau Alexandrei un calculator de jucarie din cel de plastic cu butoane colorate, lumini si muzica. Stiu ca e ptr copii mai mari, insa ea e fascinata de butoane si calculatoare si cred ca i-ar prinde tare bine. De baiatul mare (adica Daniel) chiar nu stiu ce sa zic...Astept sugestii de la tine, ca si eu sunt in pana de idei. Si la mine e si mai si, ca ziua sotului meu e tot in decembrie, asa ca luna cu pricina ma stoarce de idei.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Alina
Sa ii traiasca nazdravanul si sa fie sanatos si el si mamica . Eu am avut aceeasi problema cu Andrei insa era mai mare. La noi nu a mers nimic decat termometrul . Poate este de vina si alimentatia mamicii dc il alapteaza ? Sa pape ACTIVIA - la mine a functionat si ptr mine si ptr bb . Sanatate multa amandurora si sa scape de .

Roxana
Da, eu mi-am luat tot acasa . Nu pot spune ca am studiat insa erau ale mele si nu am vrut sa le las acolo, plus ca locul meu a fost luat de cineva asa ca avea nevoie de spatiu ptr ale ei, nu?

Sa stii ca si Matei este fascinat de beculete sa vezi cum se uita la ledurile de la laptop .

Am fugit la serviciu ca ma asteapta sedinta

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Saru' mana de raspuns! da, il alapteaza... o sa-i spun sa pape activia, poate are vreun efect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Pana la urma a iesit soarele si pe strada noastra! , asa ca ne-am plimbat, am cumparat varza si struguri buni , buni si acum ne apucam sa facem mancare, intins rufe la uscat etc. Bebe doarme, dupa ce a plans un pic, cred ca il doare dintele ala care nu mai ise odata, dar e umflat.Mititelul...el care nu plange de fel, sigur il doare tare.
Alina, nu stiu ce sa-ti zic, daca zici ca a incercat metodele astea (pe care le stiam si eu) si nu merge...Mai bine sa mai intrebe medicul. Oricum daca zici ca facea odata pe zi pana acum, tot mi se pare rar. Albert facea la fiecare masa , adica la 2-3 ore si noaptea, cand era asa mic. Apoi facea si la 3-4 zile. Doctorita mi-a zis ca e ok, e normal sa faca si de 10 ori pe zi, e normal sa faca si asa rar. Asta dupa o luna , parca. El e cam mic, sper sa se rezolve.
Roxana, eu i-am luat lui Albert pian de jucarie, cu lumini, melodii si toate cele. Dar sa stii ca nu il intereseaza, se joaca un pic cu el, dar nu sa asculte melodia ...si gata. Dehja dupa 2 zile, nu mai prezinta nici un interes. Si eram sigura ca o sa-i placa, ca, la fel si el, ii plac luminile...Pe el scrie ca e pentru copii peste 3 ani, or sti ei ceva, eu credeam ca nu stiu ei, baiatul meu e mare
I-am luat si telefon de jucarie, dar tot al meu ii place mai mult.

Apropo de cadouri, ziua sotului meu e pe 14 octombrie, da cred ca ii voi lua o carte de Linux ( e 1 milion si mereu ma bate la cap cu ea). Hai sa va spun de sotul meu. Pe el cand il intreb ce vrea, o sa-l auzi ca vrea ori ceva pentru calculator, ori ceva audio (boxe noi, statie), memorii la computer, eu stie ce, manuale de Linux, si alte chestii de-astea. N-ai sa-l auzi de altceva. E obsedat de astea. Ar renunta la haine de o mie de ori in favoarea lor. Noroc ca ii cumpar eu haine , ca el nu-si cumpara aproape niciodata din proprie initiativa.
Gata, ma duc sa fac mancarica.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Uf, Monica, bietii de omuleti, ce durere trebuie sa indure cu dintii satia! Tot asa rau papa, Albertutul?
Cit despre sotul tau, cica barbatii ar fi ca niste copii, numa pretul jucariilor e mai mare . Si la noi e cam acelasi lucru: cu maaare greu il conving pe Vio sa mearga sa-si ia ceva de imbracat.

Andrushka, ti-am vazut pozele cu baietii cei dragalasi. Cocotata ca si Matei ar sta si Erica zile intregi. Vorba ta: parc-ar fi nascuti in aceeasi zi . Spor la serviciul tau, sper sa nu ne scrii Balada angajatului peste citeva zile.

Adriana, cred ca mi-a scapat reteta de eclere (poza insa nu). Unde ai postat-o?

Saphir
, imi place de tine ca esti asa de puternica. Eu una ma pling mereu ca Harap-Alb si tare-mi mai place sa fiu compatimita. Intrebarea a mai fost pusa si de altcineva- ai o simburica sau un simburel?

Lavv, simpatica poza cu Alexul tau.

Andra28, casa de piatra surorii tale!

Diana, am ratat momentu', dar niciodata nu-i prea tirziu

"Vorbeam" cu Anca pe mess si-i spuneam ca merg sa fac placinta cu mere. A trecut cam multisor de atunci si tot la calcu' stau. Vi se pare normal?

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ioana-Miruna, Clara-Maria, Dragos, Malina-Ioana

Alina,
eu tin minte ca Matei cind era asa mic facea kk si de 8 ori pe zi. adica eu cred ca si cind facea numai o data era cam putin.
dar tot la fel: sa manince mama chestii care sa-l ajute. fructe, poate. iaurt cum au mai zis fetele, lapte batut...

noi azi am fost la bilantul de 9 luni
inaltimea 74 cm, greutatea 9,350 kg. doctora a zis ca-i bine, eu o cred
cica noaptea dim motive de dinte se trezeste flacaul.
are voie sa manince peste si brinza cu smintina cu mamaliguta

Matei amincat la prinz piure de cartofi cu morcovi si telina si ficatel de pui.
vai ce bine ca parintii mei sint la tara si am papa proaspata si buna pentru dragalas, ca altfel nu stiu ce ma faceam ....

un desert, un capucino si ia hai sa mai fac si eu cite ceva prin casa

o zi minunata va dorim

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Sarbatoritilor de astazi!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ioana-Miruna sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

Fetelor, giza mea tot constipata e, incepe sa ma ingrijoreze.Am dat cu prune, degeaba...alte idei mai aveti??

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zazzie78 spune:

Si Rares Radulescu, nascut pe 8 ianuarie 2004 (ca tot nu era nimeni pe 8), cezariana (din pacate), 3,150 kg, 49 cm.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI,Ioana-Miruna, Clara-Maria, Dragos, Malina-Ioana!SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!
Bine ati venit, Zazzie si Rares! Asteptam amanunte!
Elena, mercic de aprecieri!
Diana, cu adultii e mai greu sa le faci observatii in privinta atinsului copilului. Copiilor in schimb le spun de cum se apropie sa n-o ia de manutza pe Bibi, ca-si baga manutele in gura. Si sa stii ca asculta!
Roxana, ma bucur tare ca ti-ai revenit. Ai deja alt tonus!
Emilly, cu para ai incercat?? Bibi iese cam la 2-3 zile de kk. Asa si-a format reflex. Si nu-i mai pune morcov fiert din supita caci constipa.
Lavv, cum i-ai luat analizele lui alexandru? Din vena? Din manutza? Ma tot bazaie pediatra ca Bibi e anemica si ne-a dat fer-Sol cate 10 pic., dar fara analize...Ma gandeam sa-i fac si eu, mai ales ca mi-a dat si juma' de schema pt. rahitism ca are oasele craniului patratoase si moi(?!)Si ne-a trecut pe 10 pic. de vigantol cu juma' de fiola Ca gluconic. Of , nu stiu ce sa fac....
Monica, sotii nostrii ar trebui sa se ia de mana! Pasionati la max. de computere...A schimbat in 3 ani de 3-4 ori configuratia calculatorului. Se baga si pe depanare-hobby greu!
Pupici ca vine motanu' si trebuie sa-l astept cum trebe...Azi-noapte a fost de serviciu.
O zi buna in continuare si sanatate ...mucosilor mici!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput