Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
anda141 spune:
Nu, nu vreau linix, ma opun!! De cate ori se blocheaza , zice: "pai vezi, tu vrei windows, e varza windows-ul..."
Mesajul anterior l-am terminat brusc, aveam treaba . Albert a adormit dupa baue, apoi s-a trezit, acum e in leagan, se hlizeste la mine. iar eu vorbesc pe messenger.
Albert e innebunit dupa copii, cand vede copii pe strada nu mai poate de bucurie, se intoarce din carut sa-i vada, sa puna mana pe ei, rade, vorbeste cu ei. N-am vazut asa ceva, e mort dupa copilasi. Trebuie neaprat sa-i fac un fratior.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
CataD spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor zilei
Apar si eu de la munca...va citesc pe "furis" sa nu ma vada astia pe aici!
Pai si noi 2 tot calculatoristi, asa ca...numai ca noi nu ne mai batem pe calc ca stam toata ziua cu ochii in el la munca si seara nu mai avem chef. Pe sot il mai apuca cheful de instalat linux din cand in cand, eu ii zic sa-si faca si el o partitie pt el, e vrea tot hardul si uite asa ne mai contrazicem dar eu ma opun total. Pai multe chestii nu merg in Linux (am mai incercat asta) si ma enervez!
Roxana, nici eu nu ii iau premergator. A mea are o jucarioara (activity centre) in care sta in picioare si se joaca. In rest acum vad ca nu mai vrea in fundulet, vrea sa se ridice in piciore, se apuca de ce poate si se trage dar nu prea ii iese sa se ridice singura inca. Dar e pe aproape!
De bona ce sa zic, imi place, nu prea face curat (in urma ei ziua, ca seara noi facem curat si lasam casa luna) dar se pare ca bebita o place si asta e important.
Licuriciului i-au dat si cei 2 dinti de sus!!!
Adriana, stiu ca nu m-ai uitat dar vreau sa-ti reamintesc de chestia aia!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Emilly spune:
quote:
Originally posted by buliquote:
Originally posted by anda141
Mai, ce de calculatoristi!!
Saphir, daca ar sti sotul meu ca si al tau e pasionat de Linux, ar veni pe la voi. Are mare admiratie pentru linuxisti. Windows-ul e depasit la el si mereu imi baga linuxul pe gat. Mie, sincer, nu prea-mi place, eu sunt mai conservatoare. Si noi avem 2 calculatoare, altfel cum mai stateam eu pe internet??? Pai el sta non stop, sau ar sta, daca l-as lasa eu mereu. Are o gramada de linuxisti din astia cu care vorbeste pe mess, mai citresc si eu ce discuta ei, nu pricep nimik.
Monica
si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
si eu ... si eu
si mie vrea sa-mi bage linuxu'
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Ma luminati si pe mine ce-i aia linux?
Emilly si Ilinca
saphir spune:
Eu am avut linux intr-o vreme, dar ma enerva ca ma incurcam mereu in el...asa ca am renuntat usor.
Emilly, linux este un sistem de operare, mai slab in grafica ca windows dar ma bun in ceea ce priveste internet si programare pt internet. De-ale barbatilor
Noi am fost afara, la un fel de "expozitie" Red Bull unde am mancat si baut pe gratis ca am fost invitati. Acum am un somn de la bere, de nu nimeresc patul, da nu pot sa dorm inca din cauza lui Amos...ca a dormit afara si acum nu are somn.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Roxana_G spune:
Catalina, am o intrebare - valabila de altfel ptr toate mamicile care nu folosesc premergator si ajuta copiii sa mearga de mana. Cum ii tineti? Adica de unde apucati? Daca o tin de subsoara pe Alex ea topaie. Daca o tin de manutze paseste. Dar ma tem sa nu fie prea mult ptr manutzele ei, sa nu dsilocam ceva. Normal e sa o tin de piept, nu?
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Andruska spune:
Saphir
si eu tot nevasta de calculatorist sunt . Noi nu avem decat un laptop acasa si cand este este intre mine si Andrei care vrea jocuri .
Roxana
multumesc ptr urari . Abia astept aceasta schimbare in viata mea . Va mai povestesc maine cum a fost !!!
Ma duc la dus si la nani ca maine gata cu statul acasa .
Soleil
dc ai vreo valiza eu o accept .
La noi a venit dr de familie si am mai luat cateva medicamente gratuite ptr baieti, ne-a vaccinat carnetul de vaccinuri si i-a consultat temeinic pe amandoi. Andrei sta cam aplecat si va tb sa il ducem sa faca un sport: innot/1 data pe saptamana. Altfel, toate bune .
Noapte buna la toata lumea
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Roxana
eu il tin pe Matei de subtiori.
Noapte buna
PS V-au placut pozele cu Matei si Andrei din ultimul album ?
- de la Andrei
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
ad_risnov spune:
Andra, mult succes maine! Abia astept sa ne povestesti cum a fost reintoarcerea.
Saphir, bravo pt. eclere. Hai ca am respirat usurata. Chiar am avut emotii cum or sa iasa.
Catalina, n-am uitat, dar prietena mea care cred ca te poate ajuta este acum intr-un tratament si e f. mult timp ocupata. Sper sa ajung sa vorbesc cu ea.
Roxana, desi noi avem premergator ne-am gandit ca f. bun ar fi un ham. In week-end-ul asta vrem sa-l cumparam deja. Pe cel de la Chicco scrie ca se poate folosi de la 4 luni. Oricum eu deja fac ture cu Rares pe afara, tinut de manute. Nu cred ca se disloca nimic.
Si eu ma inscriu in categoria nevestelor de calculatorist, dar al meu este cu Novell-ul. A avut si o perioada de Linux si ma innebunise ca-l pusese pe calculator si aveam mari probleme cu net-ul. Oricum mi se pare tare ciudat ca grafica.
De inteles ne intelegem bine cu statul la calculator: o tura tu, o tura eu. Adevarul e ca-i ajunge cat sta la servici.
Pupici.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
saphir spune:
Andruska, sunt superbi puii tai...acusica ma mandresc si eu cu doi Sa-ti traiasca Servici usor maine si sa ne povestesti.
Am uitat sa va spun ca Amos a luat astazi prima busitura de pamant. Eram in bucatarie, pregateam ceva si el era langa mine in carut, numai ca nu am fost atenta la el cateva secunde si cum s-a tot agitat, a alunecat si a cazut pe gresie si s-a lovit nitel la frunte. Nu a plans prea tare, doar nitel de sperietura, ce e mai nasol e ca s-a invinetit putin...sper sa ii treaca repede.
...si avem si noi dintisori - numai unul deocamdata- sus.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
buli spune:
buna dimineata
eu m-am trezit devreme si m-am apucat de treburi
asta-noapte Matei s-a culcat la 8.30 si mi-a dat pauze asa: 1.30, 2.30, 3.30, 6.30 ... ufff dintii astia
Andra, spor la treburi
Monica, si tu te duci de azi??? daca da, spor si tie
si eu m=-am gindit sa iau ham de la Chicco. si ma oftic ca n-am luat cind a fost la oferta in metro ... era superieftin
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124