Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

astazi Matei implineste 9 luni

sa creasca mare puiul mamei, sa fie sanatos si sa aiba noroc

dam de baut la toata lumea
la bebei laptic, la mamici berici cu sau fara alcool, dupa caz

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Matei, sa cresti mare, sanatos, voinic si norocos, s-aduci raze de soare in sufletul parintilor!

Multumim pentru urari!

Roxana, Clara are o jucarie-pian cu mai multe melodii si cu animalute miscatoare si e fascinata de jucarie. Inca nu apasa butoanele in mod constient, dar pentru ce e mami, nu? Sta si asculta melodiile, mai apasa butoanele (chiar mai multe de-odata ) si incearca sa scoata animalutele de acolo. Alaltaieri am avut succes cu olita. Am surprins-o cand era pe punctul de a face kk si am pus-o pe olita. N-a deranjat-o , a stat foarte cuminte. Ieri n-am avut ocazia (facuse noaptea - dimineata devreme, inainte sa se trezeasca). Sa vedem azi...

Cand sta in picioare, pe Clara o tin de manute, mai ales pentru a se obisnui sa se tina de ceva. Si asa, cand se sprijina de marginea patului, uita sa se tina si mai face cunostinta cu podeaua taaaare . Si eu am de gand sa-i iau ham.

Cand cineva vrea s-o mangaie pe Clara, trag instinctiv caruciorul. De cele mai multe ori nu mai pun mana pe ea.

Andra, mult succes la servici!

Pupici si va doresc o zi insorita! (la fel ca la noi, pentru ca se arata o zi superba de toamna si de )

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album ClaraAlbum 1 bebei ian-febr
Album 2 bebei ian-febr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

MATEI
Sa cresti mare,sanatos,voinic si fericit!!!!
Cu carutul am si eu aceeasi problema...Putin ma intereseaza de se uita urat la mine ori ba!Nu-i las sa puna mana pe el!Treaba mea de ce!
In ceea ce priveste mersul...Andrei de-abia exerseaza statul in fund.Are el niste tentative de a "merge" dar mai mult sare ca un cangur!
Cam atat deocamdata!Fug la munca de jos ca maine avem nunta!!!!!!!!!
si o zi minunata!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Tot eu...Am uitat:
Andra, mult succes la serviciu.Succeses depline si o zi cat mai usoara! si

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani, Matei!!! Sa cresti mare si frumos si la fete dragastos!!!
Anca, sa va traisca frumuselul!
Ce zi frumoasa si-a ales sa vina pe lumeeeeeeeeeeeee!!!

'Neata!

Cred ca s-a dus cu linistea mea pt. ca Rares e ca o maimutica atarnata de tot ce e inalt: premergator (e mai incantat sa se catere pe el), pat, scaune, perne, jucarii, picioarele noastre, ghivece cu flori, carut, etc.
Nu mai sta o clipa jos, doar sus vrea. N-ar fi o problema dar nu are stabilitate mult timp si poate cadea. Asa ca tr. sa fiu numai cu okii pe el, in urma lui.
O sa pun o poza in "Rares, luna a 8-a" ca sa-l vedeti cum sta el sa se joace. Parca are un arc la fundulet: nu-l poate tine decat sus.

Andra, spor la servici. Sper sa ai o zi minunata.

Apropo de jucarii, mie imi e asa de teama sa-i iau jucarii scumpe lui Rares pt. ca se plictiseste imediat de ele.
Ce credeti ca l-a incantat ieri de era in culmea fericirii: spritul de ornat torul. Statea cu mine in bucatarie in premergator si m-am uitat in jur sa vad ce sa-i mai dau sa studieze. Cand a vazut ca iese si intra acel piston din tubul de plastic nu s-a mai oprit din ras. A invatat el singur sa traga si sa impinga de el. Si uite asa a stat baiatul meu concentrat o gramada de timp.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neata tuturor si

LA MULTI ANI MATEEEEEIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!

Aseara am fost la un party (singura) organizat in cinstea promovarii unui coleg.
Acum sunt cam ametita de somn.

Am instalat ieri de-o grinda din camera Arturicilor leagan. Tare happy sunt copii cand ii dau in el . I-am mai dat si eu si bona in parc si le place. Atat ca va trebui clar sa mai cumpar unul. Radeam cu bona ca daca mai iau un leagan, un tobogan si punem in piscina nisip o sa zicem ca suntem in parc.

Dintre Arturici doar Philip stie sa "foloseasca" premergatorul. Yann nu vrea. Insa daca il tin de manute paseste. Fiecare cu preferintele lui. Oricum, nici pe Philip nu il las mai mult de 15-20 min/zi in premergator. Amandoi se ridica in picioare la canapea, de piciorul meu, de rafturi, ce mai, de tot ce prind.

Am reusit sa le tra

Andra
SUCCES !!!!!

Roxana
Nu stiu ce sa iti raspund...

Cred ca ar trebui intrebat un ortoped. Ca sa ne luminam si noi cum e mai bine.

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am si eu o nelamurire:

nu gasesc pozele Dariei, fetita DARAELILOR si nici albumul cu bebelusi de la Iasi

ajutati, va rog, un om dezorientat

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Anca,
Eu am vazut albumul de la Iasi, intrand direct cu user (bbianfebr2004) si pass (bebelusei2004) in adresa Bebelusi de ian.-febr.

Am observat si eu a altfel nu apare.

Ioana, super ideea cu leaganul in casa. Daca ma gandesc bine si eu as avea unde sa pun unul. Sa facem consiliu de familie si sa vedem.
De unde ai luat piscina baietilor ca e super haioasa?

Andra, sunt super pozele cu baietii tai. Dar, vorba Ioanei, si mai si sunt in realitate.
Ai ajuns la munca?

Eu am inceput sa ma cam tem de premergator pt. ca am observat ca Rares mai mult se impinge decat merge. Asa ca il folosesc doar ca sa-l tin pe langa mine decat sa stea efectiv in el.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Neata fetelor! LMA Matei!!!
Multumesc de sfaturi, aseara, s-a.... rezolvat problema!
Va pup si pe voi si pe bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI, MATEI!
Sa cresti mare, frumos si sanatos! Anca , sa-ti traiasca mandretea si sa va bucurati de el!
Imelda, distractie placuta la nunta! Sa fii frumoasa si sexi!Iubita, fratele tau a plecat? Cat sta prin tari straine??
Andra, o zi super frumoasa!Succes!
Adriana, Ioana, se vede ca-s mai vanjosi baietii!Pupici de la fetite finute!
Mai, fetelor intram in iarna acusica. Ce facem pt. ridicarea imunitatii la bb.V-a recomandat dr. ceva? Antigripale, vaccinuri?
O zi minunata!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput