Este cineva din Pitesti sau din Arges???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Nu mai scrie nimeni aici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Dupa inchiderea primului subiect cu Pitestencele am tot rugat moderatori sa redeschida subiectul vechi dar se pare ca am fost uitata ...
Deci ma alatur si eu 29 de ani am locuit in Prundu & Nord & Trivale.
Plecata de la 18 ani prin lume si acum stabilita in Florida ...de 4 ani nu am mai fost in Romania dar sper sa ajungem la anul.

Deocamdata nu cunosc pe nimeni ca nu am vazut poze.

Va pup.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minimona spune:

Gianna, ne-am mutat de un an de la bloc (Fratii Golesti), la casa. Am luat si noi un teren la marginea Pitestiului, in Trivale (spre Smeura) si ne-am facut o casuta. Este super, bebe (1an si 4 luni) Vladimir poate alerga in voie prin curte. Multa lume se trage acum la marginea orasului, departe de poluare si zgomot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianna526 spune:

Elenalove ai postat pe "cum vi se pare viata in Japonia .
Te apreciez foarte mult , am citit in general ce ai postat , iti admir sinceritatea si naturaletea , acum am ramas surprinsa sa aflu ca suntem si din acelasi oras.

Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bun sosit noilor venite! Pana la urma nu suntem chiar asa de putinele...

Eu nu citesc de obicei decat subiectele care ma intereseaza, deci pe Elena n-o stiu de la "viata in japonia". In schimb bravo si felicitari si de la mine pentru Alvaro-Daniel. Povestea lui da, am urmarit-o cu sufletul la gura..

Pe curand
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Fetelor , nu imi aduc aminte sa fi postat pe la "JAPONIA" decit citeva raspunsuri de dragul ca am stat in Japonika si iubesc traiul de acolo...postez mmai mult pe la "...birfa USA"

Ar fi bine sa aveti si voi poze sa va vad si eu poate va cunosc...pe cele care a-ti terminat liceul la Zinca nu cred ...dar cine a terminat la Nr 3 poate va stiu.

va pup PITESTENCELOR ...offf ce dor imi este de PITESTI

minimona , eu am locuit chiar acolo unde ti-ai facut tu casa...frumos locul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Elena, eu am terminat N°3 in 1986, ti-am vazut pozele, dar nu cred ca ne cunoastem. Cat despre mine, daca vrei sa ma vezi, cauta in profilul meu personal, am o multime de fotografii acolo.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si eu tot #3 am terminat in '88, dar nu cred sa va cunosc pe vreuna de acolo, iar liceul la Odobescu...Giana, hai ca m-ai amuzat inca o data ....pai tu esti mai ceva ca la securitate mai de stii atatea detalii, culori si # de masini....phiiiiii

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Buna, fetelor!

Salutari la noile venite!

Astazi am început cursul de germana; este super! Am colegi din toata lumea, desi cu totii suntem doar 11! Mai e o tipa din Ro, timisoara-am aflat ca suntem si vecine, sta la 5 min de mine:)), o moldoveanca, o rusoaica, una din kosovo, unu din turcia, una din ruanda- o negresa- una din America, desi ea e chinezoaica, unu din indonesia si in sfarsit, una din taiwan- este o scumpa si o haioasa- am fost cu ea in oras dupa curs si am ras cu lacrimi- bineinteles, ne-am inteles in engleza si oleac de germana- ca doar suntem la curs de germana, iar eu ii mai explicam si ei cate ceva:)) si uite-asa a prins drag de mine si io de ea! Exceptand pe cea din kosovo, toti sunt simpatici!De pofesoara nu va mai spun: este o bomboana! Explica foarte bine si este haioasa, tot cu simtul umorului, asa ca...parca este o familie la acel curs!

minimona- eu de la casa (Fr. Golesti), m-am mutat la bloc, iar casa- dupa cativa ani, a venit nea Ceausila si a maturat-o - omul asta avea alergie la verdeata, vroia sa vada numai blocuri- regim comunist- asta se intampla in '88, asa ca daca venea revolutia cu un an mai devreme, poate apucam si cu apartament (str.Smârdan) si cu casa(Fr.Golesti)- si erau si aproape una de alta, dar asta a fost! Casa a fost excact vecina cu "Sara&Cora"- numele a doua surori- presupun ca stii din moment ce ai stat acolo. Foarte bine ati facut ca ati plecat de acolo, sa nu mai stati in betoane si mai ales mult loc de joaca si sigur pt Vladimir (Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!)
Si la noi, aici, în Rosenheim, este multa verdeata, mai ales in împrejurimile blocului; spatiu de joaca pt copii, este chiar in spatele blocului- pot sa supraveghez copilul si de pe balcon- vorba vine, ca nu il voi lasa singur- dar "vorba vine"! Copilul când îl vom avea, ca ...miercuri ma duc la control, miercuri peste o saptamana, nu acum.

Elenalove27- stai ca intri si tu in mainile ! :)) In ce perioada ai stat in Nord si în ce bloc? In L-uri, C-uri...? Bine ai venit printre noi!

khristin- si asta e abia începutul! Nu ai pus poza cu Cretolina (de la daycare)!

Pupici si mai vb, pitestencelor!- frumos oras avem!-mai ales in ultimii ani, asa ca merita sa faci o vizita si sa vezi ce centru frumos AVEM, Elenalove27!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

quote:
Originally posted by Meli

Denisa - incerc sa fiu optimista, am 24 saptamani. Merg la doctor in fiecare saptamana. Uneori chiar de doua ori pe saptamana. Ultima oara doctorul era mai optimist ca mine. L-am mai vazut asa si saptamana urmatoare m-a internat in spital!!
Ai locuit intr-o zona foarte frumoasa a Pitestiului, nu-i asa??

Bravo!! Tine-ne la curent cu ce iti face burtica!!
Noi iti tinem pumnii pe aici sau degetele incrucisate...cum crezi ca e mai bine :)
Cat despre zona in care am locuit... era prea zgomotoasa... si cred ca si poluarea era mare... dupa mine singura zona cu adevarat de invidiat pt locuit in Pitesti e padurea Trivale... acum am vazut ca au inceput sa o cheleasca si sa isi faca lumea "buna" tot felul de proprietati pe acolo... care mai de care mai staliniste si nu neaparat cu gust... Imi placea mult Trivalea cum era cand eram copil. O strada de vis... cel putin cand infloreau castanii era o poveste... ce frumos obicei cand lumea iesea la plimbare in week-end... pana la Cornul Vanatorului era numai o parada... sau mai demult cand fanfara canta vis-a vis de parcul de la Grota... va mai amintiti???
Era acolo , unde acum este un parc pt copii ...un restaurant... eu nu stiu cum se numea...dar ma jucam adesea in zona aceea... a ars intr-un incendiu destul de dubios... ca si Cornul Vanatorului cel vechi...
Mai tineti minte zimbrii?? Acum nici macar denumirea nu a mai ramas...se numeste ZOO... si nici pomeneala de celebrii zimbri.
Oh! Ce frumos era... Si schitul... cu poienita aceea rupta din povesti si cu izvorul pitit in tufisuri... ce coada mai era la baut apa de acolo in week-end-uri...
Stiai tot Pitestiul numai din plimbarile pe Trivale in week-end...
Era cam ca'n comuna Strachina...se stia fiecare cu fiecare , chiar daca nu stiai nimic despre persoana sau familia respectiva... dar "pozele" iti erau indiscutabil familiare.
Schitul cu chiliutele acelea linistite...varuite in alb si strajuite de ghivece cu muscate sanatoase si pline de viata... Doamne !!! Ce tehnici de relaxare fetelor??? Schitul Trivale cu linistea lui si toaca aceea rupta din istorie te tratau urgent de orice depresie sau low self-esteem :).
Eh!!! Caci..."Unde esti copilarie?...Cu padurea ta cu tot...
Oare cum o fi o copilarie fara padure???
De Pitestiul ala imi e dor mie... ultima oara am fost acasa acum 1 an si 1/2 si nu m-a incercat deloc nostalgia... poate pt ca nu am gasit acel Pitesti linistit si curat al copilariei mele...
Cred ca in cutiuta mea cu amintiri este si Teatrul Davila cu piesele lui mai mult sau mai putin rasuflate :) dar nu pot sa nu recunosc ca abonamentele alea obligatorii la teatru nu mi-au imbalsamat copilaria :)
Back to reality!!
Hai sa auzim de bine!!

Denisa si bebica din burtica - 33 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput