Este cineva din Pitesti sau din Arges???
Raspunsuri - Pagina 6
Dena spune:
Bun venit noilor argesence!!!
lu.more ma bucur ca suntem ... :) colege de varsta... asa mai merge! Sa nu ma simt chiar stinghera intre atatea tinerele frumusele.
Stai!! Stai...nu da cu rosii... stiu ce vrei sa spui...sigur ca si noi tot tinerele suntem... of course!! Numai ca suntem niste tinerele cu ceva mai multa experienta ... suna bine. :)
gianna r eu nu o stiu pe doctorita Dena... desi cunosteam o gramada de doctori la un moment dat... Curios nume totusi... pt un nume de familie. La mine e un shortway de la numele meu de botez... aveam o prietena in Pitesti care obisnuia sa imi spuna asa si pt ca la inscriere mi-a respins numele, am folosit scurtatura si a mers :)
Descrierea facuta de tine scolii de limba si colegilor de clasa mi-a amintit de vremea cand si eu am fost la scoala de limba... si tot asa de mult mi-a placut si mie... nu conteaza varsta... in banca esti intotdeauna tanar, pus pe sotii si ft vesel... bucura-te din plin de momentele astea!!
Numai bine tuturor!! Pe curand.
Denisa si bebica din burtica - 33 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
andas spune:
buna ziua tuturor!
Mai primiti un membru nou printre voi?
Fetelor, a venit toamna pe Trivale!
Doar ganduri bune!
minimona spune:
Buna pitestence.
Gianna eu am stat chiar vis-a-vis de Sara Cora, in S9. Frumusele apartamente, dar in jur... numai beton. Un fir de iarba nu era in jur. Bine ca am scapat. Vlady are acum ocazia sa vada flori, copaci animalute nu doar ocazional.
lu.more si sotul meu a terminat liceul in '86 la Balcescu.
andas bine ai venit, poate ne intalnim prin Pitesti
Mary-Jane spune:
Buna fetelor,
eu m-am nascut in Pitesti dar am locuit in Bucuresti de pe la 5 ani. Inca mai am multe rude in Pitesti (clanul Mincu) si citeva pe la Mioveni si Badesti.
"Mary-Jane"
(sau o alta Cristina)
gianna_r spune:
Mary-Jane- Sincer, Mincu îmi suna cunoscut! Asa ca...spune mai multe despre acest nume!
minimona- (acum încep sa-mi întind antenele) La ce medic de familie sunteti înscrisi? Ce vesel trebuie sa fie Vlady între atâta verdeata si atâta aer mai verde- nu chiar curat; Pitesti-ul este un oras poluat. Desi în zona unde stati voi, chiar este aer curat!:))
andas- Bine ai venit! Sa întelegem ca stai în Trivale? Oricum, te asteptam aici cu biografia! sau mai bine zis, cu CV-ul!
Dena- Poate ai stat pe scara cu prof. Andronache! La ce etaj ai stat, de când ai plecat din Pitesti (nu România)?
meli- de ce nu mai dai nici un semn de viata? Speram ca totul sa fie OK cu burtica, sa nu fie acesta motivul pt care nu ai mai scris!
Mai am 3 colegi: una din Ro:))- Arad, mai mica cu cateva luni decât mine, una din Rusia si unul din Peru- pe el îl pun sa vb in spaniola, ca asta inteleg de la telenovele:))) si mult imi place limba asta- este "de treaba", are si un bb mic-mic-mic de tot!:)) Dormea in carucior cand a venit cu mama lui- a venit tot familionul la inceputul cursului!:)
Pupici dulci si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
minimona spune:
gianna ai tu ce ai cu medicii!
am ramas inscrisi la dispensarul din Smardan, pediatra copilului este Anca Visinescu (destul de cunoscuta din cauza de sot medic veterinar), iar medicul nostru este Gabriela Nicoloff.
Aer avem uneori foarte.."curat", bate o briza de Arpechim cateodata...
gianna_r spune:
:)))))))Oricum, este mai bine decât in betoanele din Fratii Golesti- acum vreo 20 ani era altfel pe Fr. Golesti! Multe case si multa verdeata! Asta e!
Pupici la fete si scuzati absenta care- cred eu- se va face simtita de acum încolo, dar ... nu prea mai vreau sa gândesc "auf rumänisch" si la scoala gândesc "auf deutsch und auch auf englisch", pt ca trebuie sa-i explic si prietenei mele- am o prietena:))), tipa din Taiwan si ne întelegem în germana si în engleza, deci "auf deutsch und auf englisch" înseamna "in germana si in engleza" Îmi trebuie putin timp de gândire auf deutsch, pâna îmi dau drumul la "vorbe" si apoi va fi totul ok!
Pupici si numai bine!
lu.more spune:
Giana, ma bucur ca-ti place cum se desfasoara cursul si ca ti-ai facut deja prieteni.
Eu sunt plecata din Ro de 4 ani, m-am intors in fiecare vara pentru cateva saptamani, si una din "obligatiile" pe care mi le-am impus a fost sa-mi rezerv cateva zile sa trec prin centru si sa intru in toate magazinele intalnite in cale.
Dupa care sa ma asez la o terasa si sa privesc oamenii care trec pe strada mare.
Anul asta am ales "gelateria" de pe langa fosta Romarta. E singur loc in Pitesti in care am baut un expresso adevarat (sotul meu sufera din lipsa cafelei "bune" in Romania).
Desi nu-i cine stie ce mare lucru de vazut in Pitesti, in afara de centrul elegant pe care-l dai gata intr-o juma' de ora si padurea Trivale, revin intotdeauna cu drag!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Elenalove27 spune:
lu. more ,Eu sunt mai mititica mei dragelor...apai prin '88 eu aveam doar 10-11 anisori..eram prin generala pe timpul acela...generala Nr.7 din Prundu...asa poate ma stie si pe mine cineca ...m-am uitat si la poze dar nu va cunosc.
Draga dena mi-a placut foarte mult cum ai scris vechiul Pitesti !
gianna_r Eu am stat in L-uri daca imi aduc bine aminte...sau care erau alea cu 4 etaje C-urile?...am stat acolo prin '90-'94...imi aduc aminte ca a fost un cutremur atunci cind ne-am mutat noi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Meli spune:
Dena,
Citesc mesajul de la tine si daca inchid ochii cred ca miros padurea de castani. Iti dai seama ca eu am stat la 5 min de padure. Acolo am invatat sa merg pe rotile, acolo am invatat sa merg pe bicicleta, acolo ne duceam la slujbe la biserica si la Cornul Vanatorului mancam o paine ca nu am mancat asa nicaieri. Daca imi aduc aminte dupa cununia civila sotul meu m-a luat de mana, i-a lasat pe toti in urma, si ne-am plimbat o ora in padurea Trivale.
Nu stiam ca au inceput sa o cheleasca sa-si faca case. Cum de au voie sa faca asta????? Nu mi-au spus ai mei nimic. Si-mi imaginez ce case isi fac!!
Centrul Pitestiului mi s-a parut mie cam plin de caramida ultima oara cand am fost dar parca mai pot sa mai zic ceva. Parca era mai verde cand am plecat eu.
Spune-mi de tine, cum iti merge cu sarcina? Noi crestem, greu dar crestem, sunt inca suparata ca trebuie sa iau acele pastile impotriva vomitatului. Cred ca nu am sa scap de ele pana la final. Am acum 25 de saptamani, mai am drum lung. Au inceput acum sa loveasca, cand unul cand altul, este asa un sentiment frumos cum nu am trait pana acum.
Toate cele bune
Gianna,
Intru rar pe internet ptr ca imi este greu sa tin laptop-ul pe picioare. Nu-mi mai gasesc o pozitie sa-mi placa. Am acum 25 saptamani. Ma doare spatele si au inceput sa ma doara mainile, mai mult palmele, foarte ciudat. Doctorul spune ca este normal. Drept sa-ti spun atata vreme cat bebelusii sunt ok nu-mi pasa de nimic, poate sa ma doara si firul de par din cap.
Numai bine si promit sa scriu mai des