Este cineva din Pitesti sau din Arges???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Lulu, pai daca ai terminat in '96 pot spune ca am fost colege de promotie atunci. Eu am terminat franceza-engleza....imi pari totusi cunoscuta din vedere...poate ne-am intalnit pe la un liceu ceva cand am predat...merci pt. complimente...intr-adevar fetita ta e marisoara acum....deh ce-ti pasa ai scapat de grijile daycare-ului si de-alde astea.

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Hai, Cristina c-am incurcat borcanele! Nu in '96 am teminat, ci in '95! Scuza-ma! Se poate sa ma stii din vedere!
Eram singura studenta gravida in facultate la vremea aia. Cu burta mare-mare. Am nascut in '94.
Nu puteam trece neobservata, poate de asta ma tii minte, ca altfel, nu m-am remarcat in nici un fel (discreta din fire ;-) )

Ai dreptate, fiica-mea (Anca) e mare acum, 10 ani jumatate, sta singura acasa, isi aranjeaza camera, nu-mi mai da voie in baie cand e sub dus, etc. etc....

Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

offfffffff! Am pierdut mesajul cel scrisesem.

meli- îmi pare rau de ce aud! sper ca totul sa se rezolve si sa ai parte de bb-ici sanatosi si dragastosi. De cât tp esti plecata din Ro? Chiar daca nu te duceai des la dispensar- ca nu erai bolnava-, de un medic sigur ai apartinut!

meli si sfarsitoarea- am nevoie si de numele vostru de fam- ce tupeu am! Daca nu va cunosc eu, poate va cunoaste mama- asistenta medicala, zona bântuirii: Gavana si mai multe!

lulu- io am bântuit si acum 4-5-6 ani prin generala 11. am facut practica si aveam si o prietena (si colega)-Dana Godeanu-învatatoare: tinerica, frumusica si cu burtica, avea clasa la parter. de fapt, mai aveam una Mihaela C. - rusine sa-mi fie ca nu-mi mai amintesc; pe vremea aceea avea o Nova rosie: CNN- nr la masina.

dena- tu pe unde ai locuit?

minimona- unde locuiesti acum? in ce cartier?

Pupici dulci din Rosenheim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianna526 spune:

Ma alatur pitestencelor. Am locuit in gavana , acum sunt casatorita in Japonia. In momentul de fata ma aflu acasa la Romania pe o perioada de 3 luni.

Pupici

Mergi la inceput

dianna526- instinctul îmi spune ca noi ne cunoastem sau mai bine spus: eu te cunosc pe tine! Bine ai venit printre noi!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

quote:
Originally posted by Meli

Denisa, mult noroc si tie, inteleg ca ai 32 de saptamani. Stiu exact ca sunt baietei amandoi. La inceput mi-au spus ca am un baietel si o fetita si apoi s-au razgandit. Nu m-am gandit la nume ca-mi este teama sa-mi fac planuri deoarece avem sanse putine si am trecut prin multe. As vrea sa-i vad sanatosi si respirand si apoi mai vedem.
Tie cum iti merge?
De unde anume esti din Pitesti?
Multumesc mult ptr incurajari

Meli multumesc pt urare... Sa-ti traiasca baieteii si sa fie sanatosi...iar tu fii optimista!! Lasa ca pt nume e timp destul
Nu te gandi la nimic rau... in cate saptamani esti??
Gandeste pozitiv!!
Eu am o fetita (asa au zis si eram sunt de fapt sigura, caci am visat-o aproape de luna a IIIa)
Nu ne e chiar usor , mai ales noaptea ... dar e parte din poveste...
In Pitesti am locuit pe Bratianu. Am absolvit si eu Zinca G. Am vazut ca sunt multe pitestence pe aici care au absolvit Zinca... pe vremea mea era de ...stiinte ale naturii, eu am fost la chimie-fizica. Vremuri de demult...
Dzeu sa va aiba in paza!!!

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

lu.more multumesc pt urare... si tu sa ai parte de noroc... ca asta le aduce pe toate celelalte.
khristin uite ca eu inca nu am album, dar promit sa vin cu niste poze cat de curand... Eu ti-am vazut pozele tale (frumusico) si iti spun ca nu te cunosc in mod sigur
gianna_r am locuit pe Bratianu intr-un tronson deasupra intre cofetaria Magnolia si Casa Vacantei.
Eu cred fetelor ca sunt cea mai mare dintre voi, in curand voi implini 36 de ani ( nu imi vine sa cred, dar asa zice docomentul)
Pupici la toate si numai de bine sa auzim!!
Pe curand!

Denisa si bebica din burtica - 32 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sal'tare, natiune!
Vad ca azi e mai liniste aici...

Denisa, te inseli, nu esti cea mai in varsta dintre noi: eu te intrec: am in curand fix 36 si jumatate! Frumoasa varsta, nu-i asa ?

Ce mai ziceti, ce mai faceti, de fapt... ce faceti in viata de zi cu zi? Ce lucrati, ce nu lucrati, ce va place, ce nu...
Hai, ca incep eu cu intrebarile...
Poate mai trec sa va vad mai pe seara. Maine si poimaine nu, ca sunt plecata in creierii muntilor unde n-am internet.
Dar duminica seara imi doresc sa va regasesc cu bine.
Pe curand
Lulu

PS Fetelor, nu radeti de mine, care-i cartierul Antonescu? Ca eu nu stiu...

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meli spune:

Denisa - incerc sa fiu optimista, am 24 saptamani. Merg la doctor in fiecare saptamana. Uneori chiar de doua ori pe saptamana. Ultima oara doctorul era mai optimist ca mine. L-am mai vazut asa si saptamana urmatoare m-a internat in spital!!
Ai locuit intr-o zona foarte frumoasa a Pitestiului, nu-i asa??

Lulu - nu cred ca rade cineva de tine, daca ai plecat de mult din Romania este normal sa nu sti unde este cart Antonescu. Incerc sa-ti descriu: cum mergi spre cart Trivale, langa Universitate. Foarte aproape de padurea Trivale. Pana in padurea Trivale faceam cam 5 min.

Gianna - am plecat din Romania acum 3 ani, la o saptamana dupa 11 Sept
Nu chiar de mult.

Toate cele bune
Meli

Mergi la inceput

meli- bine ca ai explicat unde este cart. Antonescu...acum stiu si io!

Sa traiti si sa fiti sanatoase, fetelor! Frumoase vârste!

dena- deci tu esti "di pi sentru"! De câte ori vad nick-ul tau, ma gândesc la o dr, numele de fam Dena, poate o cunosti! Si ea tot "di pi sentru" e!

Hai sa raspund io la întrebari: deocamdata stau acasa, de marti voi începe un curs de germana- al meu sotzior nu stie gramatica si mie îmi trebuie gramatica pt a învata germana bine; de înteles, inteleg cam 80-90%, dar mai greu cu vorbitul! Automat, daca nu stiu germana, nu-mi pot gasi nici loc de munca!

Pupici dulci, fetelor!

Mergi la inceput