Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
mirinda spune:
micky, frumoasa prezentare, cine sa nu vrea asa fata? multumesc pt sfat, sa stii ca am citit absolut tot de pe acest forum, asa ca, de vreo 2 saptamani ii dau cereale cu lapte, facem baita cu supermasaj, e rosie toata, apoi lapte praf cu lingurita, ca nu vrea bibe, dar papa 120 in vreo juma' ora. Si o tin treaza pina la 22, dar...cel tirziu la 2 noaptea, surpriza! asa ca de-aia am ajuns la concluzia ca trebuie sa nu-i mai dau, mai ales ca n-a plins pina la urma ca nu i-am tzitzi, am linistit-o doar cu mangaiat, doar ca s-a trezit din ora in ora. Perseverez si te astept si pe tine cind te hotarasti, o sa postez cum decurge.
kata, cascada este in M-tii Buzaului, une am fost noi in vacanta, la o cabana agroturistica, mai precis pe la Siriu, cred ca ai auzit. e superba zona si nu stie multa lume de ea, e liniste. daca vrei, iti dau site-ul cabanei, sa te uiti. eu zic sa-ti pui baiatul sa aleaga, ce tu faci selectie in locul lui? apropos de asta, ma opreste un mos odata pe strada, eram cu caruciorul, se uita la Ana si-mi spune ca are si el un nepotel, de 1 an, are casa si masina, parintii sunt bine, etc. Eu socata, ca asa dintr-o data, sa-mi peteasca fata, zic, ma bucur pt nepotel, dar fata mea o sa plece din Romania, daca eu n-am facut-o, macar ea. sa vezi ce socat a ramas mosul!
lavi, si ce daca e Ana mai mare ca Robert? se poarta, draga, citeva saptamani acolo nu se pun.
mama ce ploua la Bucuresti de azi dimineata intr-una, Ana e maraita ca n-o scot afara, am pus-o in carucior si m-a prefacut c-o plimb prin casa, cind s-a prins a inceput sa plinga.
Rayuela spune:
neata!!
Heheh,cuscra draga,ai vazut ce moda am initiat pe aici?
Mickyyy,foarte simpatic anuntul matrimonial!Eu am fost cea care te-a sfatuit cu masajul,sa o "tragi" bine pe pulpite,sa se inroseasca pielicica..doarme dupa ca un ingeras,eu asa am facut cu Amelie si nu mai am probleme!
Lavi,acum sint pusa pe cautat sa merg cu pisicutza la inott!
Abia astept sa vad care o sa fie noile perechi!!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
si daca va e greu sa alegeti perechea perfecta,io si Claudelu putem deschide o agentie si ii cuplam noi,obiectiv,in functie de fizic,potrivire de caracter,volumul decibelilor si cumintenie!
poze Amelie
katalina spune:
DA,DA ASA MIKKYYY,BRAVO!bun de tot anuntul vostru.
Asteptam pozici cu fetele LARA SI STEPHANIE(sau nu le gasesc io)!Haideti fetelor!!!!
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
katalina spune:
http://community.webshots.com/photo/176105059/176117156UouCRw
Malina e dragutica foc aici, are parul lung,cum le place la baieti, bine facuta cum zici tu Mikkyyy, ce mai ,tre' s-o vada si fi'miu, sa vedem ce zice si el, nu???(daca mama Hannei nu mai da nici un semn....)
mirinda spune:
Elena, hai ca platesc bine ia gaseste-i Anei o pereche aicea, ca-s curioasa cu cine s-ar potrivi. Clau, o lasi?
LaviB spune:
Io sper sa nu fie nevoie sa apelez la serviciile agentiei dv stimate doamne nu de alta da'zau ca-mi place Robert (Katalina) si pe deasupra taaaaaaaare frumos si Focsaniul.
Sincera sa fiu am crezut ca pozele sunt pe undeva pe aici prin vest-uri facute si nu ne divulgi de unde. Fain, fain oras, cu oameni faini si baieti super faini cu mamici de mamici si Robertutzi dragutzi. (mai bag, mai bag din top?!)
Draga soacra mare (kata), ma gandesc ca tare-ti mai place sa ne vezi ca ne dam la minunatzia ta de bb-el.Insa hai sa-ti mai zic una , vezi ca Miri vrea numa' asa sa incurce itztele pe aici ca oricum pe Ana vrea sa o marite in strainatatzuri, asa caaaaaaa....
Pozele cu fi-mea vor veni, promit
(da Doamne sa nu puna Pucku poze, da Doamne sa nu puna Pucku poze)
Stiu ca sunt rautacioasa da' taaaaare n-as vrea sa-mi marite fata babele.
Hai pusi ca azi cica plecam la o intalnire cu bb-ii mai mititei dar sunt baietzei (asta daca nu ma vreti voi aici )
Revin deseara sau maine
paaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
katalina spune:
Lavinia, Cite laude domle pt Focsani.Da' m-ai facut curioasa rau, ce-ai vazut asa ceva deosebit? in ce album?
Rayuela spune:
Miri,sint atitia baieti frumosi ca-i tare greu de ales!!Dar eu fiind pasionata de Paris,si gindindu-ma ca daca le merge casnicia bine poate isi aduc aminte de cine i-a cuplat,io optez pentru frumuselu David al Spicului de griu!
Sa inteleg ca noile cuscre sint Katalina si Lavi?
poze Amelie
Pucku spune:
Mey fetelor
La multi ani Theodora
La multi ani Dragos
vad ca va-n cuscriti(ajutor limba romana, asa se scrie?
) si ras incuscriti. haideti ca va fac si eu album cu printesa Stephanie, care de azi merge si ea la inot. si cum spunea Elena si noi adoram Franta, tati stie bine franceza o sa incvete si dom'soara asa ca atentem la Printisorul David. David accepti propunerea? sau o vrei pe lara? nu ma bag, baiatu alege
Sau sa o dau pe aici pe continent? avem un crocko, dar parca e al Inei, avem David Theodore a lui vasce....Vasce unde esti? si-l avem si pe Tudor al lui Codritu, Eric al lui Piciulica....hei fetelor va pun pozici sa vedeti voi aici mandrete de fata ce va arat.....
Miccky mi-a placut anuntul tau, original, iar Malina e o scumpete ce mai tura vura. mamici de baieti luati atentie...
Kata, bun bun ce i-ai facut azi de papa, mi-ai facut o pofta o sa-mi fac si eu ca suna bine
Hai ca ma duc sa fac si eu bagajul de piscina, ca imediat tre sa plecam, poate am timp sa pun si niste poze pana plec, macar cateva
Pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"