Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
Soleil spune:
Ela, ti-am trimis pe PM lista cu telefoanele & adresele de mail facuta candva de Mobriq.
Claudia, ti-am trimis coordonatele lui Beatrice.
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
mirinda spune:
iata ca ne-a scos Flaviana din greu!
La Multi Ani, Theodora si Dragos! sa cresteti mari si sanatosi!
Clau, vaz ca ai gasit listuta... eu am vrut sa-ti spui s-o cauti dincolo, da' vad ca pina m-am harnicit eu sa postez, te-ai prins si tu sa nu mai zici ca esti uituca! cum o stai tu, bre, 2 saptamani fara noi? saracu' Clau, greu o sa-i fie cu tine
Katalina, ia uite, bre si la fata mea, la albumul de vacanta, ca si-asa nu se prea uita nimeni la ea, iti convine? si e de-aici, de la Romania, nu trebuie sa ne trimitem declaratii pe net sau pe web.. si are si o super poza de la babyexpo, cu clovnul fara nasul cel rosu!
Nedda, vezi ca umplem un avion daca venim la tine, asa ca fa un meniu mai serios, nu doar papanasi
Azi noapte am aplicat terapia-soc cu fii-mea. nu i-am mai dat tzitzi decat la 6 dimineata. S-a trezit la 2 apoi din ora in ora, se foia, maraia, cauta, am luat-o linga mine, am mangaiat-o, am luat-o in brate, pina la urma adormea, dar apoi iar se trezea. O sa fac asa noapte de noapte, cred ca pina la urma n-o sa se mai trezesca, daca nu i-o mai dau. Efectiv nu mai pot si nu stiu ce sa mai fac. Daca aveti voi alte idei in afara de tetine si biberoane, ca scuipa cind le vede.
mai vorbim azi, ca ploua afara mocaneste si nu cred ca iesim.
Ela76 spune:
Mai intai, sarbatoritilor de azi! Sa creasca mari, voiosi si sanatosi!
Flaviana, multumesc frumos pt listuta!
Astept in continuare tel si emailuri pe PM! Pe masura ce "confectionez" lista vi-o trimit.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LaviB spune:
Neataaaa feteleeeeeeeeee!
Facuram ochi (adica intre timp si schimbat, papat si acu computerizat)
Referitor la cursul de "inot" , va dati seama ca va tin la curent, nu de alta insa are mama cu ce se da mare
Acu daca tot va incuscriti toate, de ce n-am face-o si noi?!
Da Katalina, ziceai ca lu' Robert ii plac fetitzele subtzirele??? (o sa incerc sa o mentin pe fi-mea)
Oricum ca sa vezi daca ne incadram in standardul vostru o sa-ti dau vineri datele mai exacte ale Hannei ca mergem la doctor la vaccin, cantarit, masurat si alte cele.
Inca ceva, multumim de retzetuca de dimineata.A mea inca e la laptic insa sa stii ca -mi copiez tot (si salvez)si la momentul oportun....pofta maare cocolina!
Sa nu fii supi ca vad ca Spiculetz se da la fata Neddei.Stai linistita ca si a mea o fi bella asa ca nu ramane Robert fara consoarta.(si-n plus Lara e mai mare decat Robert, a mea e mai mica, mai....vezi tu vineri)
Rayuela-du-te draga mea si inscriete la cursul -"inot", ca nu o sa regreti nici o secundutza pasul asta. (sa vezi atunci ce mandra va fi si cuscra Claudelu cu nor-sa )
Datele noastre:
eu-31.octombrie 1974
Sotul-Eduard(Edi)- 23.martie.1970
pupilici la voi si bb-lici
PS: Kata unde stai tu draga mea de faceti poze asa frumoase.Frumos oras aveti, si-s curioasa care-i ala dom'le???
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
LaviB spune:
KATAAAAAAAAAAAAA!!!!
SA NU INCURCI ANA CU HANNA!!!
PS:vezi ca oricum si Ana lu' Miri e mai mare ca Robert, asa caaaa....
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Mickyyy spune:
Neatza si de la mine.
La multi ani THEODORA SI DRAGOS!!.
Am vazut ca ati facut deja rost de listuta, o aveam si eu acasa salvata pe calculator, dar cum abia acum am intrat pe forum, vad ca e tardiv.
Katalina, nu-mi ascund varsta, sunt nacuta in '76 deci ieri am implinit 28 de anisori!! Iar sotiorul ("la negru", ca noi nu suntem casatoriti) e nascut in '69.
Lavi, mi-ai facut o pofta nebunaaaaaaaaa de mers la piscina....oare aici in Bucuresti exista asa ceva?! Ia sa ma interesez, ca tare bine suna povestea ta.
Mirinda, incearca sa-i dai seara inainte de culacre ceva mai consistent de mancare (eventual niste cereale) in completare la laptic. Se zice ca nu se mai trezeste atat de des sa pape. Tocmai eu m-am gasit sa dau sfaturi.....care alaptez si de 3-4 ori pe noapte . Oricum sunt din auzite, ca eu nu le-am incercat pe Malina deocamdata, desi ma bate gandul. Si inca un sfat (neprobat) dat tot de o mamica pe forum (s-ar putea chiar una din mamicile de la noi) e sa-i faci un masaj zdravan inainte de culcare (poate fi doar masaj, fara baie), de vreo juma de ora pana i se inroseste pielea si atunci doarme neintors pana a doua zi.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
spic de grau spune:
Eh - apropo de incuscrit - daca Nedda nu ne vrea - noi suntem fericiti si cu o de aici de pe continent. (Nedda - pune pozele baietilor in fata Larei sa-si aleaga, sa stim si noi "cum stam" )
Dar trebuie dom'le sa ne incuscrim - nu vedeti la cuscrele astea doua ca si-au pus si "titlu" ca sa ne faca geloase.
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
spic de grau spune:
"In dimineata asta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam.
In dimineata asta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.
In dupa-amiaza asta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun.
In dupa-amiaza asta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cind tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.
In dupa-amiaza asta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.
In dupa-amiaza asta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.
In dupa-amiaza asta te voi duce la McDonald's si voi cumpara pentru amindoi Happy Meal, ca tu sa ai doua jucarii.
In seara asta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cit de mult TE IUBESC.
In seara asta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.
In seara asta te voi lasa sa stai treaz pina tirziu, cit timp stam pe terasa si numaram stelele.
In seara asta ma voi cuibari linga tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate.
In seara asta , cind iti voi mingiia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata.
Ma voi gindi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormintul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta.
Si cind te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strins, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi lui Dumnezeu pentru tine si-l nu-i voi cere nimic altceva, decit o alta zi... "
Chiar daca unele din voi stiau..m-am gandit ca e bine sa ne reamintim
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
katalina spune:
Si iata ca mama(adica io), n-a muncit degeaba.Copilu meu, trezit flamind a devorat tot castronelu cu papica care v-am zis-o.yam,yam.Seamana cu tacsu', mincacios (Mikkyyy).
Vad ca se face coada de fete la fi'miu.Asa fietili, deocamdata io is soacra si macar acu' sa-i pot alege nora!.Da' si cind s-o insura, io tre' sa-i dau unda verde: asta da, asta nu(s-o cred eu).(Daca-ati sti cit imi doresc sa am o fetita!!).V-am vazut toate pozicile cu toate fetitele.Aveti niste fete superbe ,toate:IOANA, MALINA, CRISTINA,LARA, ANA,AMELIE, HANNA, STEPHANIE.Am zis ca trebuie sa mai fac un copil,nu se poate(sunt nebuna?).
Mirinda, frumoase poze, frumoasa ANA, unde e cascada din foto?
Lavinia, am mai zis, sunt din Focsani(orasul cutremurelor,brrrrr).Imi place HANNA, tre' sa i-o arat si lu' fi'miu.(mai ales ca face innot!).Fetelor, MaMA Hannei mi-a facut o propunere de incuscrire "pe fata asa, direct" CE sa fac????Sa accept???
Mai povestim.La Buc.ploua???
by,by.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
Mickyyy spune:
Vad ca se poarta......ia sa iesim si noi la petit !!
Domnisoara dragutica , cumintica , tinerica , frumusica , fara obligatii , miniona (doar 66,5cm), bine facuta (8kg ), mancacioasa si devreme acasa , sunt in cautarea jumatatii perfecte . Ma puteti admira aici Album Malina
, iar mami promite sa mai puna zilele astea noi.
Astept CV-urile complete , neaparat si preferabil scrisori de recomandare de la mami sau tati, iar mami a mea promite sa ni-i arate pe toti . Rezultatul se va da functie de numarul de chiuituri / poza vizionata .
Asteptam si provincia!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)