Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
LaviB spune:
Sorry am uitat un H la Theodora.
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Rayuela spune:
Lavi,esti o dulce ca ne-ai povestit cum a fost la bazin cu Hanna!Si aici exista posibilitatea dar nu am avut inca curajul sa ma duc,adr mi-ai facut pofta si maine cred ca le dau telefon sa aflu programul!
Cuscra,unde trimitem datele de nastere,pe PR?sau poate ca stii deja cind sint nascuta..ziua,ca anul il tin secret!
Va pup
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Cuscra,unde trimitem datele de nastere,pe PR?sau poate ca stii deja cind sint nascuta..ziua,ca anul il tin secret!
Va pup
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Lasa nu mai trimite ca stiu data ta de nastere!!! Si anu, chiar vrei sa fie secret???Sa o crezi tu, ca esti tanara si frumoasa...aaaaaaa si creata!!! la printesa!!!
P.S: Era sa uit, v-am visat azi noapte...nu am vrut sa ma trezesc, ca tare bine a fost!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
Date de nastere:(provizorie)
1. Alona - 13 nov. 1972
- 01 nov. 1971 - Claudiu
2. Claudelu - 16 iul 1979
- 12 mar 1975 - Claudiu
3. Ela76 - 17 apr 1976
- 23 aug 1975 - Virgil
4. Maluba - 27 aug 1980
- 02 ian 1981 - Gabriel
5. Mama_lui_andrei - 24 mai 1980
- 18 iunie 1976 - Luigi
6. Mickyyy - 28 sept
- 28 sept - sotu
7. Miri - 09 febr 1972
-24 iul 1970 - Theodor
8. Pucku - 19 iun 1979
- 28 aug 1968 - Oszkar
9. Rayuela - 08 mar 1975
- 20.12.65 - Catalin
10. Veve - 04 sept 1975
- 08 iul 1973 - Flavius
- 21 febr 2001 - Agnes
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Nedda spune:
CLAU, primesc musafiri in vizita si fara cadou! Dar daca mi-ati aduce niste papanasi cu dulceata si smantana sau niste muraturi facute ca la mama acasa n-as zice ca nu le primesc!
CORINA, sa stii ca n-am vazut pe-aici President Choice. Poate o fi si marca asta de mancare pentru bebelici dar n-am vazut-o eu.
LAVI, bravo pentru Hanna mica! Sa ne tii la curent cu progresele pe care le face.
Daniela si papusa Lara
katalina spune:
Buna dimineata!
Nedda(Dana), nu pot sa o vad si io pe micuta Lara!!!Ti-am spus ,sunt in cautare de nurori( asta daca l-ati vazut pe pustiul meu- am 2).Da' stiu ca dormi acu'.Somn usor.
Lavi si Hanna, felicitari pt. prima zi de innot(Ce incintata e mamica).Hai ca lu' fi'miu ii plac fetele subtirele si active!
Revin.V-am pupat.
P.S Pt Claudelu.La listuta trece-l si pe fi'miu cel mare -CATALIN -04.martie.1998.Uitase-i.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
ruprich spune:
LA MULTI ANI THEODORA!!!
LA MULTI ANI DRAGOS!!!
Sa cresteti mari sanatosi si plini de noroc.
Buna tuturor.
spic de grau spune:
In primul si in primul rand:
La Multi Ani! cu santate, fericire si bucurii sarbatoritilor de azi: Dragos si Theodora
Sa cresteti mari si sa aduceti numai zambete pe chipul parintilor vostri!
In alta ordine de idei: Nedda - distanta USA - Franta e mult mai mica decat USA-Romania..siiiii inca un punct in favoarea lui David - el e si "in varsta" decat Lara ta...e cum e mai bine..intelegi...deci - ce ziceai de incuscrire?
Katalina sper ca nu te-ai suparat pe mine
Vad ca se vorbea de niste zile de nastere.. treceti-ma si pe mine pls:
Io - 24 Iunie (sa zic si anu?..1976)
sotu (Cristian) - 07 Iunie 1976
la toate mamicile si la toti bebelushii!
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
katalina spune:
Robert doarme si-acum! Il asteapta mama lui "cu masa pusa", si el " sforaie".
Raportam: Ieri a papat PRIMA brinzica ( cu banana-spuma).Azi mama(adica io) si-a pus imaginatia la contributie si i-a pregatit asa:piure de pere(borcanel) + brinzica (o lingura) +1 biscuite + zeama de la 1/2 portocala.E un deliciu, numa bun pt.o placinta.Acum astept sa vad daca-i place!!!!
spiculet, de ce sa ma supar? Ca-mi furi nurorile?.Au noroc ca-s mici copiii nostri, ca altfel ne-ar sari in cap.
Mikkyyy, tu-ti ascunzi virsta d-ra? Ne faci curioase.
Va pupic.cre' ca s-a trezit fi'miu.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album